Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 785
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Споко де. Не ни пречиш. Пиши си. Нека си се забавляваме заедно на техен гръб. 😂😂😂

# 421
Както разбрахме Ина е пич – пие цяла нощ с „мъжете“, а на сутринта минава като фадрома в кухнята.

Проблемът е, че форматът е за любов.

# 422
Както разбрахме Ина е пич – пие цяла нощ с „мъжете“, а на сутринта минава като фадрома в кухнята.

Проблемът е, че форматът е за любов.

Съгласна съм, че е за любов, но какво се очаква да направи?
Да се мята на врата на всеки мъж вътре? Тогава коментарите щяха да са в една друга посока (лека жена, уличница) и др.

# 423
Аха, разбрах, обратното на пасивно-агресивно поведение към мъжете е поведение на лека жена.

# 424
Особено пък имайки предвид, че е майка. Ще са от типа: "Какъв пример е за детето си? Неговите приятели я гледат и ще му се подиграват и т.н."

Добре де, Ина си е такава. Има много кусури. Определено дава поводи за критика, но пък мъжете явно, че я харесват.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:52 от Alucard

# 425
Хора, аз не вярвам, че сте сериозни. И имиджът й на рапърка, с клипа и т.н. е kids friendly? Освен това детето й е на 2 г. Има снимка в напреднала бременност от 2022 г.

# 426
Не пишете глупости по форумите, един ден децата ви ще ги прочетат.

# 427
Ина е отчаяна, не-грозна мадама със самочувствие, че заслужава повече. И явно в средата, в която се движи и работи, не го намира. Интелигентна била, защото си говорела с мъжете вечер, това ли казахте...Тя дори не си е избрала ролята както трябва, не й подхожда да се прави на ледена, не й се получава.
"Всички вътре я харесват " е много готин довод, да видим докъде ще стигне.

# 428
Ако детето беше фактор, тя нямаше да гони такъв тип известност.

От друга страна нито една жена не се е „изложила“, флиртувайки – просто форматът е такъв. Единствено Теа изора дъното, но там проблемът е друг.

# 429
Хора, аз не вярвам, че сте сериозни. И имиджът й на рапърка, с клипа и т.н. е kids friendly? Освен това детето й е на 2 г. Има снимка в напреднала бременност от 2022 г.

Защо в България не правим разлика между шоубизнес (медиен образ) и личен живот?
Едва ли Азис се е появявал пред децата си с мигли, рокли с пера и платформи на 15 см ток!

Няма лошо, че коментираме, но ми дойде в повече, че беше намесено детето и качествата й на майка!

# 430
Каква е Ина в шоубизнеса? Къде?

# 431
Когато се коментира конкретна тема, хубаво е да се има предвид смисълът на целия разговор, а не да се вадят определени реплики извън контекста.

# 432
  • София
Не знам на Ина какви са мотивите, но предпочитам нейното поведение пред това на тези, които са готови да се хванат за всеки и да симулират всякакви чувства, само и само да стоят вътре. Това откъм "любовната" част, стратегически е ясно какво защо. И също в любовната част е нормално да не искаш да се увесиш на нечий врат на втория ден, да не си влюбен-загубен по него и да не искаш да те дърмели както му дойде след няколко часа познанство. Това не значи, че не си отворен за връзка и любов, а значи, че определени действия идват с опознаването и възникването на чувства, а не все едно си разгонено животно. Пак уточнявам, не говоря напременно за Ина, а попринцип. Йордан беше прекалено настоятелен и натрапчив, не се вслуша в призива й да се съобрази с нейното темпо, и няма на кой друг да се сърди. От друга страна сега Стилияна видно е хлътнала по него, ама той не се юрва по същия начин, защото освен за гривна, тя не го интересува. Та ето как стават нещата като липсва взаимност, и той е същият.

# 433
Аз лично като казвам, че очаквам активност, имам предвид човек да е отворен за свободна комуникация и разговори с цел опознаване, а не да има пасивно-агресивно поведение и да очаква, че отсрещният човек трябва да е готов да разбива стени, бариери, огради и т.н. и едва ли не да се бори с теб.
Ина не е отворена за такава комуникация, но причината според мен не е, защото е майка и обмисля имиджа си, а защото отвън я гледа мъж. Сега дали е бивш, настоящ, дали са си уредили отношенията, нямам идея. Но изначално идеята не е била да създаде любовни отношения. Дори да се е случило по време на сезона.
За Йордан от разказите на Мишо по време на подкаста се разбраха допълнителни неща за отношението на Ина към него, писала съм го преди - че му е давала смесени сигнали, че постоянно е играла на топло и студено, че е искала тя да диктува кое кога да става и т.н.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:23 от Meddyy

# 434
  • София
Възможно е това да е причината, да. Възможно е да е по-предпазлива заради минали разочарования. Възможно е просто никой да не й допада и на този етап да е видно за нея (според мен в началото имаше някаква тръпка с Йордан, но той я отблъсна с поведението си). Вътре няма една истинска двойка, единствено за Стилияна мога да кажа, че е хлътнала. Всеки търси следващата гривна, не да си допадне с някой. Форматът и не стимулира друго.

Общи условия

Активация на акаунт