Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 718
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Ааа не, ти си инфлуенсър в бг-мама. 😁😁😁

# 451
  • софия
Образите на участниците пак на продукцията са работа. Хем няма режисура, хем пак са успели малко еднопластови образи да докарат.  

Те повечето участници, как да се изразя по меко, нямат много пластове за показване;)
особено напоследък JoyJoyJoy разбирам те  Hands V Grinning

Ама аз, хем одъртях вече, все още смятам, че повечето хора всъщност не са. Grinning
В едно риалити могат да "извадят" много от характера на човек,  в зависимост от формАта де,  и ако искат.  Но е по-лесно с еднопластовите, а и добре се "отплащат".  Все пак за сеира трябва просто да " любим и мразим" дет се вика.... Grinning

# 452
И още нещо, в днешно време всеки се напъва да е инфлуенсър, не знам защо мислят, че всяка слава е хубава слава и не е преходна, като всяко чудо за 3 дни. Едно време като бях малък, биг брадърите бяха звездите на годината, към днешна дата кой ги помни, освен някои изключения при това често с простотия.
Особено жените, всяка се нареди, а такъв скучен контент. Простакеси като Ташева даже няма да коментирам, да си бяха стояли в мазето, от което са излезли. Хубаво е наистина като станат популярни, да подбират как се държат, какъв пример дават, какво съдържание показват, тоест дали на зрителите им е интересно.
Умело аз се сещам само за Виктор от Ергена - мъж на място. Това може да не е истинското му лице, но за всеки случай не е простак, а мъж с някаква класа, за когото всъщност мога да си представя жени да се борят. Не разправя насам-натам коя как....не се бута в долнопробни подкасти. Друг е въпросът как в Ергена масово жените са от кол и въже, а отделно българинът си обича простотия.
Отплеснах се, но не знам каква е манията да си "инфлуенсър" особено само в рамките на социалните мрежи и мания като на Гош не я разбирам, а и доколкото знам инфлуенсърството не е съпроводено от много парички освен ако не пускаш някакви курсове специализирани или не използваш славата си под други форми. Симонка на 30 не й се работи, но иначе сме голямата работа вече. Не подигравам, а само споделям. Ина не може да пее/рапира, може да смени малко амплоа-то, но не иска и това е. А и славата е натоварваща, особено в България, където повече ще ти сипват, а ако те следи и ти се кефи някой - обикновено ще е във възрастта 8-14.

# 453
Който има добре развити социални мрежи, печели добре. Имат си повече свобода. В повечето случаи могат да работят от всяко кътче на света. Това са достатъчни мотиватори. Повечето не смятам, че се замислят какво могат да предоставят на аудиторията. Трудно е да си актуален дълго време, но покрай инфлуенсърството им се отварят нови възможности.
За Ина разбрах, че пее и други неща. Бившият й мъж е Dj, може би покрай него и неговите среди са решили, че в този стил ще успее да се реализира по-лесно.

# 454
И още нещо, в днешно време всеки се напъва да е инфлуенсър, не знам защо мислят, че всяка слава е хубава слава и не е преходна, като всяко чудо за 3 дни. Едно време като бях малък, биг брадърите бяха звездите на годината, към днешна дата кой ги помни, освен някои изключения при това често с простотия.
Особено жените, всяка се нареди, а такъв скучен контент. Простакеси като Ташева даже няма да коментирам, да си бяха стояли в мазето, от което са излезли. Хубаво е наистина като станат популярни, да подбират как се държат, какъв пример дават, какво съдържание показват, тоест дали на зрителите им е интересно.
Умело аз се сещам само за Виктор от Ергена - мъж на място. Това може да не е истинското му лице, но за всеки случай не е простак, а мъж с някаква класа, за когото всъщност мога да си представя жени да се борят. Не разправя насам-натам коя как....не се бута в долнопробни подкасти. Друг е въпросът как в Ергена масово жените са от кол и въже, а отделно българинът си обича простотия.
Отплеснах се, но не знам каква е манията да си "инфлуенсър" особено само в рамките на социалните мрежи и мания като на Гош не я разбирам, а и доколкото знам инфлуенсърството не е съпроводено от много парички освен ако не пускаш някакви курсове специализирани или не използваш славата си под други форми. Симонка на 30 не й се работи, но иначе сме голямата работа вече. Не подигравам, а само споделям. Ина не може да пее/рапира, може да смени малко амплоа-то, но не иска и това е. А и славата е натоварваща, особено в България, където повече ще ти сипват, а ако те следи и ти се кефи някой - обикновено ще е във възрастта 8-14.

Като цяло подкрепям мнението!
Ноо Ина пее…и то различни стилове.
Онзи ден с Николета пееха “Всичко било е на сън”  в тик ток. В предаването също пееше различни стилове с Коцето.

# 455

Като цяло подкрепям мнението!
Ноо Ина пее…и то различни стилове.
Онзи ден с Николета пееха “Всичко било е на сън”  в тик ток. В предаването също пееше различни стилове с Коцето.

Чух на Риана кавър да изпълнява. Не съм специалист, звучи добре. Други изпълнения не съм чувал по-чувствени. Рапът й обаче е вулгарен, ако пуска тези парчета само защото се търсят, жалко.... вместо наистина да развива талант. Коце може да пее при това добре. Там няма какво да оспоря.

# 456
Въпросът беше риторичен, на мен ми е ясно защо е вътре, но ми идва малко излишно това нейно величаене от някои хора. На този етап не е успяла да блесне с никакви качества.

Не я величая! Самите участници казват, че Ина е една от най-интелигентните и адекватни хора в имението!
Някак не може всички да бъркат в преценката си за нея!

А и кой е казал, че не иска да се влюби? И, че не е готова? Просто Йордан й влезна с бутонките на първия час! И тя се изплаши, което е нормално! Нека с ръка на сърцето си кажем всички тук (женската част от форума), че 90% от нас щяхме да постъпим по същия начин като Ина!
Като им гледам интелекта, хич не разчитам на преценката им.
През цялото време я оправдавам, че не прие глиганското ухажване, но ако беше наистина интелигентна, можеше да го отиграе доста по-елегантно. Поведението ѝ е на лигава кифла, при това доста честолюбива и злобна. Търси сметка на Йордан, за да се поласкае отново и едновременно да унижи съперницата. Да обявиш пък Симеон за приятел хептен изключва интелект.

# 457
  • България
Последният епизод ми хвана окото - беше изненадващо динамичен въпреки тъпата игра. Радвам се, че Стиляна отиде на среща, но и ми е кофти, че чувствата й са несподелени. Сега и да спре да пие съвсем ще разхубавее.

Йоан за първи път ми се стори приятен улегнал мъж. Ако не гонеше мачове, не ни показаха суетата и глупостта му и не се състезаваше би бил приятен участник.

Симона е надвиснала като черен облак над Ники. Разговорът с Елена беше по-интимен и истински от всички измъчени целувки между Ники и Симона. Язък!

# 458
Елена е отследвала всички, но следва Ники и си харесват всяка публикация. Не че това в днешно време е голям знак, но кой знае...

# 459
Ина беше класифицирана като най-интелигентната сред участничките – това според повечето мъже, защото си имали приказка с нея. Но, тя изобщо не можа да се впише в ролята на изкусителка, а се очаква влизайки в такъв формат, поне да се постарае да се отплати за популярността, която ще получи. Трябваше да играе играта – никой не я задължава да си намери партньор, просто като човек на изкуството малко да бъде над нещата.

Вече няколко пъти шока канчето на Йордан, че не бил това, за което се мисли, а не виждам тя коя е, че да му държи сметка. Той самият, направи доста грешки, но вярвам, че може да се промени с годините.
Само че има една малка подробност. Ина никога не е твърдяла нещо и не е заблуждавала нито себе си , нито партньора си нито публиката..Ако аз се влюбя , истински , определено няма да ми мине за 3 дена. .
Никак не съчувствам на Стиляна. Къде се бута , като вижда увлечен мъж.Тя се била влюбила. В какво ?
Симона и Ники вече се виждат финалисти , и започват да подкопават всички други евентуални двойки. Симона веднага тръгна да настройва Ина против Симеон. . Хич не я кефи да е там, понеже е другата желана от мъжете жена и се чуди как да и скрои шапка.

# 460
Скрит текст:
Ина беше класифицирана като най-интелигентната сред участничките – това според повечето мъже, защото си имали приказка с нея. Но, тя изобщо не можа да се впише в ролята на изкусителка, а се очаква влизайки в такъв формат, поне да се постарае да се отплати за популярността, която ще получи. Трябваше да играе играта – никой не я задължава да си намери партньор, просто като човек на изкуството малко да бъде над нещата.

Вече няколко пъти шока канчето на Йордан, че не бил това, за което се мисли, а не виждам тя коя е, че да му държи сметка. Той самият, направи доста грешки, но вярвам, че може да се промени с годините.
Само че има една малка подробност. Ина никога не е твърдяла нещо и не е заблуждавала нито себе си , нито партньора си нито публиката..Ако аз се влюбя , истински , определено няма да ми мине за 3 дена. .
Никак не съчувствам на Стиляна. Къде се бута , като вижда увлечен мъж.Тя се била влюбила. В какво ?
Скрит текст:
Симона и Ники вече се виждат финалисти , и започват да подкопават всички други евентуални двойки. Симона веднага тръгна да настройва Ина против Симеон. . Хич не я кефи да е там, понеже е другата желана от мъжете жена и се чуди как да и скрои шапка.

Да, Ина само го държи на къса каишка.

И тримата са много млади. Определено животът като ги поочука ще се научат. Йордан е токсичен, но ако има акъл, ще си направи изводите от участието в този формат и ще се коригира. Стилияна също е сладурка, дано си намери правилния партньор в живота, който да я измъкне от блатото.

# 461
Не знам, не гледам платения канал, там може нещо да дават , тук не съм видяла

# 462
Кукушев е отново тук Simple Smile

# 463
Нов епизод

Яд ме е, че Тейчето не се занимаваше с Йордан да го разкатае. Жалко се държи.

# 464
Добре, че е Симона да обясни на празноглавеца и въртиопашката какво не е наред. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт