Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 737
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Ина не ме интересува, но не е длъжна на Йордан. Той е изключително натрапчив и досаден. Дали наистина е "влюбен" или си гради някаква стратегия, той си знае, но никой не му е длъжен. Като жена са ми изключително неприятни мъже, които не разбират от дума и не престават. А начинът, по-който използва и залъгва Стилияна е изключително гаден и хич не се връзва с опитите му да се изкара много благороден.

Съгласен, но и той не й е длъжен! Малко ми е иронично като му търси сметка, сякаш той трябва да не спира да я преследва и да се доказва. Не са един за друг и това е. Не са си длъжни и всеки може да си търси щастието поотделно. Да си преследва каквото иска.

# 406
Основният проблем на Ина е, че е елементарна и леко злобна. Не мога да го отдам на младостта , явно си е кофти характер.

# 407
Аз лично й давам един тиквен медал, че го играе много недостъпна в любовно риалити. Ама малко да се размърда за тея последователи, задникът й се схвана да кибичи по цял ден на тоя диван и да гледа лошо. Все едно снима клип за продължението на "Мяу".

# 408
  • София
Ина не ме интересува, но не е длъжна на Йордан. Той е изключително натрапчив и досаден. Дали наистина е "влюбен" или си гради някаква стратегия, той си знае, но никой не му е длъжен. Като жена са ми изключително неприятни мъже, които не разбират от дума и не престават. А начинът, по-който използва и залъгва Стилияна е изключително гаден и хич не се връзва с опитите му да се изкара много благороден.

Съгласен, но и той не й е длъжен! Малко ми е иронично като му търси сметка, сякаш той трябва да не спира да я преследва и да се доказва. Не са един за друг и това е. Не са си длъжни и всеки може да си търси щастието поотделно. Да си преследва каквото иска.

Абсолютно не й е длъжен, трябваше отдавна да й е теглил майната. Но не го прави, и това го прави хем жалък, хем натрапник.

# 409
  • софия
Образите на участниците пак на продукцията са работа. Хем няма режисура, хем пак са успели малко еднопластови образи да докарат.  По Неделчо "това го изрязахме, защото не се вписваше в епизода". Е, добре, ама така и образа става "изрязани".
Между другото -доста се разминават участниците от аватарите си......Joy
Мое виждане Stuck Out Tongue Winking Eye :

Ина от "Майката" стана "Ледената кралица".
Йордан "Батката" - "Неуравновесения"
Николай " Директния - "Чехльото" (аз не мисля така)
Йоан "Ергенът" - "Глупчото"
Стиляна "Чувствителната" - "Пияндурката"
Симеон "Богатия" - "Стратега"
Ивайло "Стратега" -"Нормалния"
Теа "Момата" -Агресивната"
Коцето "Артиста" - "Лъжльото"
Симона "Мацката" - " Диктаторът".

Абе...., мармалад....Joy

# 410
А какво е официалното становище на фенклуба на Ина за това, че дори без мач, без потенциал да срещне любов и пред отпадане, с всички сили се натиска да стои и не й се прибира?
Много просто - да се грижиш за деца, особено сам е изморително. Тя е влязла хем малко да си почине, хем да се рекламира като творец. Със сигурност ѝ липсва детето обаче.

# 411
Въпросът беше риторичен, на мен ми е ясно защо е вътре, но ми идва малко излишно това нейно величаене от някои хора. На този етап не е успяла да блесне с никакви качества.

# 412
  • Варна
А от къде знаем, че Ина гледа сама детето си? Може таткото да помага, какво като са разделени?

# 413
Естествено е на всяка майка да ѝ липсва детето. Това, че тя не го споменава, не означава, че не ѝ липсва.
Тук говорим за друго – защо си е избрала този формат, като не е готова не само за нова връзка, ами и за безобидна физическа близост? Отговорът идва от самосебе си – тук е успяла да се намърда. Да де, но и тя трябва да се включи в играта. Ако беше в някой от телевизионните формати, досега да са я сдъвкали и изплюли.

# 414
По-добрият въпрос е защо продукцията е допуснала такава участничка и е сложила правила, които позволяват такъв тип игра.

# 415
Хах, както се разбра – правилата са ги измисляли в движение.

# 416
Да, 2 часа е много и то ако дават Йоан как ходи и се обяснява - половината се пропуска.
Ами да са 45-60 мин., но да са повече епизоди. От синхрони и от коментари в подкастове разбираме, че доста разговори са ни спестени. Изобщо не са излъчени.  Не са ги записали ли? Слабо са се чували от микрофоните ли?

# 417
Въпросът беше риторичен, на мен ми е ясно защо е вътре, но ми идва малко излишно това нейно величаене от някои хора. На този етап не е успяла да блесне с никакви качества.

Не я величая! Самите участници казват, че Ина е една от най-интелигентните и адекватни хора в имението!
Някак не може всички да бъркат в преценката си за нея!

А и кой е казал, че не иска да се влюби? И, че не е готова? Просто Йордан й влезна с бутонките на първия час! И тя се изплаши, което е нормално! Нека с ръка на сърцето си кажем всички тук (женската част от форума), че 90% от нас щяхме да постъпим по същия начин като Ина!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:02 от Борислава Б. 765758

# 418
За мен Ина има умни очи. Изненадващо в това предаване и Симона ми прави приятно впечатление. Във Фермата си мислех, че е не особено интелигентна кифла.

# 419
Добре, разбрахме. Уникален човек, жена и майка. Ще гледам да внимавам вече какво говоря за нея. Joy

Общи условия

Активация на акаунт