Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Ами отвън трябва сама да си поема разходите за цигари и алкохол, а с тази инфлация...

# 391
Ина беше класифицирана като най-интелигентната сред участничките – това според повечето мъже, защото си имали приказка с нея. Но, тя изобщо не можа да се впише в ролята на изкусителка, а се очаква влизайки в такъв формат, поне да се постарае да се отплати за популярността, която ще получи. Трябваше да играе играта – никой не я задължава да си намери партньор, просто като човек на изкуството малко да бъде над нещата.

Вече няколко пъти шока канчето на Йордан, че не бил това, за което се мисли, а не виждам тя коя е, че да му държи сметка. Той самият, направи доста грешки, но вярвам, че може да се промени с годините.

# 392
Аз, тъй като обичам да чета коментарите под видеата, срещам периодично такива от хора, които твърдят, че познават Ина от Враца. Не искам да ги цитирам, но общо взето са в духа на това, че в живота е жена без граници.

# 393
В общи линии – странно решение да си пере имиджа в любовен риалити формат, в който се очаква да има провокативни сексуални игри.

# 394
  • Варна
Ще си го "изпере" ,ама друг път. Зрителите не са прости.

# 395
  • Stockholm
А пък  Симона не се стърпя да издразни Ина. че Симо само я използва стратегически, демек "Не си ти най-красивата желаната тука" Joy

# 396
Още един минус за монтажа – Симона няколко пъти влиза в кадър как готви, което изобщо не е характерно за кифлите.

# 397
На Ина статуса е майка, защото е родила, но честно казано, по всичко, което съм видяла, по нищо не бих я определила като майка. Предполагам, че друг гледа детето. Самото ѝ влизане в такова предаване, надменното ѝ поведение, заниманията ѝ в реалния живот... последното, с което бих я определила е, че е майка. Та тя беше на косъм да отпадне, и вместо да се радва, да покаже радост, че си отива при детето /така или иначе в това предаване не е открила любовта/, тя бълваше змии и гущери срещу Йордан, че заради НЕГО отпадала... и защо... защото няма да я има на екран и да я запомним - нещо, което ѝ е важно за бъдещата кариера.

Не прекаляваме ли малко? Защо изобщо се намесва детето (грехота е)! Няма как да определяме на база "предположения", коя майка е лоша и коя е добра! А и всъщност ...кои сме ние? Страшният съд ли?                          
Ина си гледа сама детето, което е достойно за уважение!
Това, че не е показано, че се притеснява за детето и го мисли ... не означава, че не е било така! Не забравяйте, че предаването е снимано 24/7 , а ние реално виждаме макс два часа седмично!
А и съм сигурна, че детето е било в сигурни ръце по време на снимките на формата! Като толкова сте се загрижили за детето и мотива й да влезне в предаването...ами нали трябва да му посигури бъдеще на това дете?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 12:44 от Борислава Б. 765758

# 398
А какво е официалното становище на фенклуба на Ина за това, че дори без мач, без потенциал да срещне любов и пред отпадане, с всички сили се натиска да стои и не й се прибира?

# 399
Не, не прекаляваме - тя сама е влязла с този статус и сама е решила да се покаже, не съм я търсила. Имам право на мисли и мнение, относно това, което виждам. Ако не иска да я обсъждаме, да не се е показвала. Мен не ме обсъждат публично, но и аз не търся известност.

П.П. аз също сама съм отгледала детето си, т.е. без бащата, но това го знае само кръга около мен

# 400
  • Stockholm
Колкото по-дълго стои, толкова повече бъдещи спонсори ще я забележат.

# 401
А какво е официалното становище на фенклуба на Ина за това, че дори без мач, без потенциал да срещне любов и пред отпадане, с всички сили се натиска да стои и не й се прибира?

Становището на фен клуба е, че се прекрачват границите! Явно гледаме различни предавания! Ина е единствената, която не обикаля като цветарка по участниците да моли за гривна! Както видяхме на последната церемония...тя си има две! Wink

# 402
Иска ми се и аз да видя някакви позитивни качвства при нея, но за съжаление нямам толкова развито въображение.

# 403
  • софия
Ами то наистина си е доста вероятно да не им върнат гривна. Такъв ход правиш или саможертвено, за да продължи другата двойка, в чиято любов вярваш, а ти да си ходиш или пък даваш заявка, че им се месиш в отношенията и имаш интерес към чуждия мъж.
имено Hands V
Особено за Ина си мисля, че това може да се случи. И имидж ще докара - уж с ледено сърце(това е такова клише!), но вярва в любовта и дава шанс на приятелската двойка.

Елена - евентуално да се заяви.

Догадки, но на база разговорите се размислих....

# 404
  • София
Ина не ме интересува, но не е длъжна на Йордан. Той е изключително натрапчив и досаден. Дали наистина е "влюбен" или си гради някаква стратегия, той си знае, но никой не му е длъжен. Като жена са ми изключително неприятни мъже, които не разбират от дума и не престават. А начинът, по-който използва и залъгва Стилияна е изключително гаден и хич не се връзва с опитите му да се изкара много благороден.

Общи условия

Активация на акаунт