Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 128
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
А Ина как я изкараха със златно сърце, все едно е осиновила африканче и е нахранила всички котки пред блока.

Данчо вместо да ме мотивира да оплакна окото с неговата визия, толкова ме отблъсна, че отивам да зяпам мъжете в Игри на волята, там поне успяват да държат въжета.

# 676
Много труден епизод. Два часа и 20 минути е абсурдно, да ме прощават децата.
Знаех, че Ивайло остава заради това, че има все още неизлъчени кадри с него в промото, не е трябвало да слагат неща от толкова напреднал етап. Но очаквах да е по-епично, тя Ина прецака съспенса.
Не я харесвам, не харесвам и Йордан по никой критерий. За мен Стиляна е на 90% права в ситуацията, единствената ѝ грешка беше, че го избра преди играта с близалките. Това, че той правел всичко това, за да я нарани и тя да го изгони за мен е абсурдно оправдание и изобщо не отговаря на истината, ако искаше да отпадне, да беше се затворил като Йоан.

Искам Ивайло и Ники да спечелят, за съжаление им трябват и жени. Да направят "Диви и красиви приятели" догодина.

# 677
# 678
Можеше и да разделят този епизод на две. Но отпадането щяхме да го гледаме в сряда.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:40 от diziler

# 679
Епизодът беше прекалено разтегнат, тези хора си преразказват една и съща история до безкрай.
Елена е лапнала въдицата по Гош, но на финала, се видя колко бегло той я прегърна.
Николета и Ивайло са ми страшен цирк, не знам какви са тези морета от любов, дето ги изкарват. Усещам, че на Ивайло му идва много инвазивна Николета. Не мисля, че се допълват.
Йордан е тотално замръзнал в емоционалното си развитие и дава вид на човек с умствени дефицити последните два епизода. Бавен, неадаптивен в разговора, зациклил тотално.
Стиляна е много красиво момиче, струва ми се, че и е чист човек. Почувствах се зле за нея как имаше нужда от някакъв вид подкрепа преди парапланера, а Данката гледаше като пребозала кравичка насреща ѝ. Можеше да я прегърне и опита да я успокои. Тя беше като малко детенце, което чакаше някой да се погрижи за него. Наистина, съжалих момичето, че е с този бастун в този момент и това я отдалечи от качественото преживяване. Дано се отдръпне от него и спре да дуе балона на самочувствието му.
Симона не успявам да я харесам, твърде много е влезнала в ролята на принцесата на Монако. Когато дойде време за гривните, помислих, че може да я даде на Йоан, тъй като Николай си "позволи" да изкаже мнение, което отново не ѝ се понрави и ѝ пролича.
Стиляна и Николай биха стояли добре един до друг сякаш, ще е любопитно, ако успеят да се преоткрият.
Симеон няма да ми липсва никак.
Йоан изглежда добър по душа, въпреки че е доста неориентиран сякаш още и неуверен в себе си. Желая му да намери любовта, за която мечтае.

# 680
Да не забравяме, че в предния епизод, когато Николета се закани на Ивайло, че ще има отношения с него отвън, той тактично си замълча. Grinning

# 681
Ина - ПРЕЗИДЕНТ! Innocent
С един ход избра приятелството и любовта, а пък вие си я хейтете! Няма проблем!

# 682
Борислава, да не сте приятелка на Ина в реалния живот?

# 683
Борислава, да не сте приятелка на Ина в реалния живот?

Не, просто ме кефи!

# 684
Защото я браните със зъби и нокти във ФБ страницата и отговаряте на абсолютно всеки, който напише нещо срещу нея. Чак пък такъв отявлен фен да сте...   Но Вие си знаете.

# 685
Познава друг човек от реалити формат, доколкото разбрах.

# 686
Защото я браните със зъби и нокти във ФБ страницата и отговаряте на абсолютно всеки, който напише нещо срещу нея. Чак пък такъв отявлен фен да сте...   Но Вие си знаете.

Защото смятам, че хейта не е оправдан!

# 687
Президентът в тази тема е само един. Много моля Trollface

# 688
Познава друг човек от реалити формат, доколкото разбрах.
Няма лошо. Нека човек защитава хората, които харесва.
На мен ми е странно колко малко хора пишат във ФБ страницата. Допреди седмица нямаше никакви коментари. По един-двама да пишат под публикация. При Игри на волята е море от коментари.
Нидиелчу и Мишу да призовават хората да пишат и във ФБ страницата, те не я рекламират изобщо.

# 689
Президентът в тази тема е само един. Много моля Trollface

Говоря за формата!:stuck_out_tongue:

Общи условия

Активация на акаунт