Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 684
  • 737
  •   2
Отговори
# 510
Това предаване не е за хора като теб, Азов. Сигурна съм, че си много стойностен и добър човек, който имаше какво да покаже. И е показал със сигурност, но просто не е излъчено. Ясно е, че отпадаш. Ще ти кажа честно, аз си мисля, че нямаш кой знае какъв стимул. Васето също го мислех за фикус, но мисля, че други хора заслужаваха повече да си тръгнат. Все пак и той е доста скромен, но със сигурност и за него е имало какво да се излъчи. Може би, ако в началото беше решил да играе с другата коалиция щеше да е по-различно. Не мога да си кривя душата, наистина само той не предаде никога Даниел, от тази страна на играта- много добре си изигра всичко+ че е много спокоен. Малко ми писна да гледам на всеки съвет да се дават едни и същи плюсчета за “моя брат” и подобни, при положение, че човека Х не е застрашен. Със сигурност са могли да отреагират, едва ли не са знаели кой наистина е застрашен. Дани, Веси и Вики ми се иска да отпаднат час по-скоро, обаче от битка, че да не могат да се върнат. Знаех си, че Коцето ще почне да ме дразни в един момент. Янков можеше да не мълчи като идиот, а да защити Валерия в спора. Принципно и аз смятам поведението ѝ горе долу за такова, но в нея ми харесва това, че не я е страх и си казва всичко в прав текст, без значение кой е срещу нея. Продукцията си е ясно кой бута! Жалко за тях, има интересни хора вътре все още, но почнат ли да отпадат..спирам да им правя гледания. Не ги заслужават.🙂

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 00:40 от username26-just a girl

# 511
Позволили са на Жорката да кани всички отпаднали в подкаста им. Confused

# 512
А на Азов - не… ех, фаворизиране Simple Smile

# 513
Аз последния епизод за пръв път започнах да превъртам. Видя ли Виктория или тъмницата, или спонсорирани игри и директно карам напред вече.
Има още няколко човека в това предаване, които ако не почнат да ги показват спирам да гледам и аз. Омръзна ми едни и същи скучни хора да гледам.
На 12-годишните може да са им интересни подобни неща, ама подозирам, че Winbet, Cocosolis,  Frutino и сие не се целят в такава аудитория... Та ако си останат накрая с тази аудитория спонсорите трябва да са луди за да плащат пари за реклама.

От целия епизод само едно ще изкоментирам - на Васето са му много важни феновете и никога не би ги жертвал.... Ам... от тъмницата могат ли да стриймват? Че като гледам поне няколко дни ще се позадържи там... Или приоритетите се променят в движение?

# 514
Да, да, на Васко сигурно цялата му кариера, градена цял живот, ще се срине, ако две седмици не пуска стриймове...

# 515
Не може ли да дадем наградата на Триото стратези и да закриваме играта? То бутане, бутане, ама...излагация. Спрях да го гледам, днес пуснах последния епизод, още по-зле  става. Янков много правилно се изсмя на фаворитизма към онова посмешище ХА-ХА.

И може ли някой от великите стратези да отговори защо винаги тези, които най-много се обясняват как трябва да се играе със стратегия, винаги са и тези, които се обясняват 2000 часа как е ПРАВИЛНО да се постъпи?

# 516
Тъкмо си отдъхнах с облекчение, че вече няма да слушам неприятните мляскащи звуци, които обозначаваха целувките на  Дани и Виктория, и стигнах до промото с някакъв синхрон на Дани, че пак малко са се позакачали, някъде си. Няма спасение! Smile
Като казах - Дани, през тази седмица на няколко места срещнах предположения, че Дани и Валерия са имали отношения, някога. Мислех ги за спекулации, но вече го допускам. Като го видях, как се намеси в женския скандал на огъня, това си беше чист реваншизъм. Или е бил изоставен по някое време, или просто не го е огряло. Явно е от онези мъже, за които и в двата случая си пропаднала жена. Кална история! Виктория пък, въртя-сука, за да излезе от положение, че чак да ти стане неудобно, че присъстваш.
В случая, взимам страната на Валерия. Флиртът между свободни хора, все още не е забранен. Сега, техният на моменти е по-хард, но не виждам причина да се опошлява историята.

Относно номинациите, въпросите са вече изчерпани, гледам. Повечето неглижираха плюсовете и се получи тази инфекция.

# 517
Сега пуснах подкаста, Жорката (от фаворит ми стана неприятен) пак обяснява на простите зрители гениалната стратегия. Не знам ние ли сме слепи или той не може да ни обясни защо причислява Виктория към своята коалиция?

# 518
Аз се чудя все това ли ще гледаме още 18 епизода?
Ако смятат да ги напълнят с такова съдържание, да спирам да следя предаването отсега.

# 519
Здравейте, интересува ме дали някой случайно знае около колко време ще е времетраенето на финала, на къщата?

# 520
Аз пък се чудя...тези хора сериозно ли мислят, че ще напълнят Арена-та?!

# 521
Щом Скандау я напълниха, значи и те ще могат. Grinning
Те може би затова излъчват повече КПД-подобните, защото тийнчетата ще се вдигнат да ходят на финала, а малко по-зрелите хора не са такива запалянковци.

# 522
Азов, бих искала да предложа нещо.
Да правиш реакции на Къщата.
Както направи със сестра ти отначало.
В това ти си най-добър, и ще имаш възможност да кажеш и твоята гледна точка на всички. Аз съм ти фен, и чета и тук, но много твои фенове не влизат в бг- мамма и не са наясно защо не си Азов който познаваме.
А и всички участници извлякоха контент, защо не и ти?

# 523
На мен ми харесва повече посоката, по която пое Азов напоследък - с подкаста и видеата на по-сериозните теми. Струва ми се, че вече е надраснал реакциите на клипове и четене на коментари. Лично мнение, но аз ако бях на негово място, изобщо не бих се опитвала да се обяснявам.

# 524
Реакциите са забавни, имат си много фенове. И другия контент ми е интересен, аз буквално от както му открих канала съм изгледа (изслушала) 60% от съдържанието.
Поне да си монетизира престоя.

Общи условия

Активация на акаунт