Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 073
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
На Антонио трябва да му вземем едно валидолче.
Нещо негативно ли е казала Алекса за него? Защото слушах една част и обясняваше, че двамата след участието си са се разбрали, намерили общи неща и сега са в добри отношения?

# 151
Абсолютно никой не е обидил Антонио, камо ли на етнос, но той псуваше на "майка ви българска" като го изгониха.
Предполагам става дума за това, че Антонио сигурно е щял да се обиди, ако беше в "Простолюдие" и съм съгласна, предвид реакцията му като беше накрая за малък член, реакцията му, когато го изгониха ии... реакцията сега.
Много незряло същество.

# 152
Антонио колко дни изобщо прекара ВЪТРЕ в къщата? Има някакви сериозни емоционални проблеми този човек....

# 153
Ами, Антонио като е такъв войнстващ християнин какво търси в този формат? Не му били важни лайковете, но все пак е там за популярност. Не е ли гледал предните сезони? Никой не му е виновен, че се държи неадекватно.

# 154
  • София
И аз изслушах Алекса и в двата подкаста. Не е обиждала Антонио, каза, че даже след предаването се разбират. Класика - казват му, че би се обидил и той после се обяснява и доказва точно казаното. Май само за Жорката, Веси и Дани се изказа по-негативно.

Допадна ми, че е над нещата, но имаше и някои странни изказвания като това, че я преследвали 19 и 14 и затова си ги е татуирала. Имаше и добри примери, но единият беше, че ги виждала често по стените. Grinning То всички виждаме точно тази комбинация по стените.

Странно ми е, че приема и за тормоз това, че гаджето не иска да се снима полугола в инстаграм. Тя си има доста провокативни снимки, абсолютно нормално е, просто да си избере някой наистина разкрепостен.

Това, което тя определя за скандали, за мен не е скандал, примерно това, че Мария й е казала да си махне очилата, а те са и приятелки определено не е такъв. Чудеше се защо не са излъчили и скандала с Веси. Правилно й обясниха, че няма как да го излъчват, защото те умишлено са се скрили в тоалетната на мола и там са си разменили реплики, пък после... ама защо не сте го дали. И да имаха кадри, предпочитам да не дават кадри от тоалетни кабинки, не харесвам чак такова навлизане в личното пространство. Кой знае какъв и скандал е било, разменени две реплики.

# 155
Антонио си е абсолютно за отбор "простолюдие", най-малкото защото не може да върже едно просто изречение. Изказът е под всякаква критика. Не знам дали изобщо е ходил на училище. И още в първия епизод ми стана супер странно, че продукцията не го сложиха в отбор "простолюдие", където му е мястото, а сложиха далеч по-начетени хора в отбор "простолюдие".
Продуцентите/водещите са си виновни за доста неща. Умишлено не спряха простотията с плюенето в устите, даже стимулираха, подклаждаха, снимаха...  сложиха камера най-отдолу, да снима къде точно ще капне плюнката!
Играта с най-къс и най-дълъг член да коментираме ли? Пак идея на Павката и Ицака. Така че... много от просташките моменти в този сезон са подклаждани именно от тях. Дори и да се оправдават, че идеята за плюенето в устите не е тяхна, можело е да я стопират, ако не им е харесала. Не да им пишат от екрана 1 цигара, 2 цигари... и да сложат няколко камери да заснемат великото плюене!

# 156
Антониото като не искал да общува с хора, които се вълнуват от броя на последователите си в СМ, какво е очаквал, влизайки в риалити, което се казва Къщата на инфлуенсърите😂

Коцето освен интригант ще се окаже и измекяр. Алекса му се вързала да му готви специално за него, защото другите не искали, а той казал, че не може сам. Нещо и тя не се замислила, че на който му е важна храната, няма как да чака на добрата й воля. За Жоро сякаш от всички там е най-важна, съответно се е научил и може да готви.

# 157
За Коцето гласувах в отрицателната анкета (за него и още 5-6 души). Прекалено много я отваря тази уста и дразни.

Антонио хубаво се е изпокарал с повечето, ама ще пее в Арена София, ще се прегръща с тях на сцената...

И продължавам да недоумявам защо водещите мълчат за това, че Антонио ще участва с песни, а в същото време призовават да купуваме билети.  Той сам призна, че ще пее 30 минути.

# 158
Питах човек, който слуша и чалга, има ли този хитове като за 30 Мин. Човекът каза, че една антониова песен е чувал. После помисли още и предположи, че може би еднакво звучат неговите.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 13:26 от Mama xxl

# 159
  • София
То Антонио може и да лъже, че ще пее 30 минути. Той няма толкова песни, повечето са му дуетни. А и го слушах как обясняваше, че бил главен персонаж вътре и едва ли не около него се въртяли всичко, а то  го видяхме 5-6 пъти само и то с избухвания. Нямаше нещо, с което да блесне.

# 160
Той силно преувеличава по принцип. И разказваше доста изкривено ситуацията с Виктория, която не подкрепи не само Антонио, а и ... и Тодор, и Антонио. И те затова при монтажа пуснаха сценката, да се чуе точно какво казва Виктория. Не мога да я цитирам точно.
И други ситуации разказа украсено.

# 161
За 30 Мин общо може да пеят Митко от сезон 2, Венета, Кико и той.

# 162
E, може и Играта от Сезон 1, Гошко от миналия сезон нямаше ли някаква песен, дето я пусна в тубата и после я изтри? Павел и Ицака също имат песни.
Ева, която спечели първия сезон също има песни. Че даже и един безумен дует с Крис Ненков, който пее фалшиво.

# 163
Все по-реалистично звучат 30 Мин общо

# 164
Е, всичките тези сигурно ще пеят и говорят 3 часа. Антонио каза, че неговата част е 30 мин. Но както и да е.  Мързи ме да ровя да търся линка, където го каза, за да му правя анализ. По-важното е... защо водещите не уточняват дали ще има чалга на концерта или не? Това е важно уточнение. Хората не отиват безплатно на този финал-концерт.

Общи условия

Активация на акаунт