Азиатска козметика и грим - тема 29

• 63 084
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Germany
Добавих текста за вит.Ц, мисля че точно това инфо си стои още от първите теми. Ако някой подготви текст за вит. Ц да ми го прати, ще го подменя в следващата тема.

# 31
  • Prismatica Aerie
Добавих текста за вит.Ц, мисля че точно това инфо си стои още от първите теми. Ако някой подготви текст за вит. Ц да ми го прати, ще го подменя в следващата тема.
Ще ти пратя, само да го преведа.
Въпросът е, необходимо ли е изобщо - вит. С не е строго азиатски компонент?
Искам да кажа - може би не е нужно чак такова подробно обяснение за употребата му, а само основни факти? Или само линк към някъде, където е обяснено в детайли..
Не знам, както кажете.

~~~
И нещо любопитно - наи-популярните слънцезащити за август 2024 , според Кorea Corporate Reputation Research Institute:

Източник - Одил Монод.

HwaHae Beauty Awards 2024 (mid-year)
HwaHae e най-популярното корейско приложение за козметика, рейтингите са базирани на отзиви от потребители.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:09 от Catalano

# 32
Благодаря ви за труда и желанието да помогнете на много от нас, девойки!

Ха, Dr.G на първо място сред сънскрийните, много съм тренди аз Wink
Моят Dr.G го слагах това лято като втори сънскрийн продукт - първият беше една любима Миша, която влизаше на местото на увлажнителя!

Цитат
Агент, пристигнаха ми дозичките на околочния лифт серум, от който ми беше дала и вече след месец ползване сутрин не се събуждам с опъната кожа в тази зона. Хиляди благодарности още веднъж ❤️
https://bg-mam.ma/p/1650641/48486004
Ani, много се радвам, че ти допадна моя избор на продукт Simple Smile Със (моя) крем ли го съчетаваш или го пробва колко може сам?

От вчера мажа рутина само от Whoo и ми е хубавоооооо! Страхотни консистенции, страхотни! Имах нужда от ритник, че последния месец карах на едни леки формули, остатъци от Миша, Хера и Сум37 - всичките до една много приятни в горещините, но определено недостатъчни за моята почтена възраст!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:32 от Agent Provocateur

# 33
  • Бургас/Пз
Ааа, Агент, с крема, само серум при мен не става. Но комбинацията ми е супер

# 34
Сетих се и за kokora Japan store за японска козметика. Бавно пътува, зароди японците, праща се ДДС, мин сума за безплатна доставка е 45 долара.
Натрупала съм някакви точки бонуси в него и все не мога да разбера как се ползват.

# 35
Здравейте, може ли у мнение за околоочния  крем на Mary&may  относно бръчки пачи крак?

# 36
Благодаря за новата тема. Чудесно представена информация.
За моите 50г и шия трудно успях да си намеря точната формула за хидратация и да не стои набръчкана.
1. Тонер 2.JIN JUNG SUNG - Soothing Moisture Skin Essence 3. AMPLE:N - Ceramide Shot Ampoule 4.
JIN JUNG SUNG - Hybrid Face & Eye Cream
Вечер слагам нощна маска.

Кожата ми обожава тази нощна маска

# 37
  • Den Haag
Имам един въпрос за шията, дано не звучи глупаво, но при положение, че имам проблем със щитовидната жлеза, дали е проблем ако се нанася козметика там? Дали някоя съставка би повлияла негативно на жлезата? 😊

# 38
  • Prismatica Aerie
Грижа за шията:

# 39
Здравейте, може ли у мнение за околоочния  крем на Mary&may  относно бръчки пачи крак?

Аз го ползвах, хубава плътна текстура има, овлажнява добре, мисля, че дори околоочната зона се подобри, в смисъл, че се позаглади. Но основният ми проблем, тъмните кръгове и торбичките, си стоят. Не съм открила крем от корейските, които да помагат с този проблем. Ползвах и Миша, и Whoo, но единствено от серума на Ординари с кофеин съм видяла някакъв ефект. Преди години, може би 5-6, Миша имаха щанд в един от моловете в София и говорих с консултантката, питах я какво ще ми препоръча за околоочната зона, тя каза, че корейската концепция за козметика била, че не е необходимо да има специално крем за очи, защото грижата трябва да е комплексна, а не за отделни зони.[url]

# 40
Ще изслушам по-късно видеото на Каталано, но все пак ми се ще да вметна, докато не съм забравила, че моето лично и не особено добре рисърчнато мнение е, че за шиите ще опрем до естрогенови кремове рано или късно (моята не понася трет, отвреме на време слагам някакъв ретинал, но често реагира с дълбоки подкожни, ако и не и хареса нещо)

Преди години, може би 5-6, Миша имаха щанд в един от моловете в София и говорих с консултантката, питах я какво ще ми препоръча за околоочната зона, тя каза, че корейската концепция за козметика била, че не е необходимо да има специално крем за очи, защото грижата трябва да е комплексна, а не за отделни зони.
A как консултантката обясни наличието на очни кремове и серуми във всеки един корейски бранд?

Иначе съм съгласна, че грижата трябва да е комплексна, макар, че моето разбиране за комплексност не включва ползването на един и същ продукт и за пети и за очи, въпреки, че кремът за пети е идеален за кожичките на ноктите ми Simple Smile

PS Слушам видео на Одил на бекграунд и се хиля с глас!
https://www.youtube.com/watch?v=foEgEJ-zy-U

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 19:37 от Agent Provocateur

# 41
Тестерите на Cheonyuldan Ultimate Regenerative Cream и нощната маска, които се очакваха в края на септември, пристигнаха преди няколко дни Simple Smile Засега съм със смесени чувства от крема, не съм сигурна какво да очаквам.

# 42
Lina, разкажи по-подробно? Какво слагаш под крема, какви са ти конкретните впечатления от крема?
Ревютата му не са лоши:
https://www.dodoskin.com/products/the-history-of-whoo-cheonyulda … EZqR6V3QgZUGLzxHT

И да похваля нещо, което купих за моите тийнища и след първо опитване го отмъкнах в моята баня Simple Smile))

Усещането за абсолютно чисто, свежо и дори увлажнено лице/шия/деколте е невероятно!
https://www.lemon8-app.com/saeronie/7115063204195172865?region=sg

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 18:49 от Agent Provocateur

# 43
  • София
Споделям интересн кода за Stylevana.

Не помня кой похвали Shiseido - Senka Perfect Whip в момента са два на цената на един.
https://www.stylevana.com/de_DE/promotion/bogo-offer.html?quick_filter=45073

Аз си поръчах Reedle Shot сет от 9, дано са малки шишенца по 10мл., за жалост не пише.

# 44
Слагам крема вечер, след третиноин и някакъв тонер. Разнася се лесно, като за гъст крем и попива добре. Досега имам само няколко нанасяния и е рано да се каже как ми действа, но не може да се сравнява с маската.

Общи условия

Активация на акаунт