Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 632
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Полетата за адрес се активират, когато списъкът от количката се пусне за поръчка. Предварително като част от профила ми също не можех да ги попълня.

# 376
Промениха облика на немския сайт и стана като останалите. Аз лично съм много недоволна, трябва постоянно да се логвам, не може да ми запомни паролата.
За да си видите старите поръчки преди промяната, трябва да кликнете тук и ще ви препрати към стария сайт.

# 377
  • На брега на реката
Кликвам и отново иска парола, а като я въведа, излиза невалиден имейл или парола.

# 378
  • София
Кликвам и отново иска парола, а като я въведа, излиза невалиден имейл или парола.
Аз онзи ден от телефона не успях, но на следващия от РС... влязох.

# 379
  • На брега на реката
Пробвах и от двете устройства и не става.
Ще опитам пак, може да е някакъв временен проблем.

# 380
При мен от поне две седмици е така ,телефон ,компютър от никъде не става .Примирих се 😊

# 381
  • Чукарландия

При мен пише, че нямам поръчки преди 15.10.2024, даже не мога и да кликна нанякъде. Е, това вече е прекалено... 🤣

# 382
  • На брега на реката
Може да се кликне на hier, но при мен пак иска парола и не става.

# 383
Хмм това е странно с паролите, не знам как да съдействам, дами. Единственото, което ми хрумва е - сигурни ли сте, че това са ви логин данните за немския сайт? Тъй като за всяка версия (европейска, UK…) са отделни профили.

# 384
  • Чукарландия
Благодаря, Буболина, при мен разгеле стана!
Доживях да си видя старите поръчки. 🤣

# 385
Моята поръчка беше отказана, плащането с кредитна карта не е прието. Опитах пак, директно отхвърли плащането. Проверихме си фирмата издател на картата, но проблемът не е при нея/нас.
Не знам какво става с този сайт, за първи път щях да го ползвам, но като чета и вашите последни коментари, май няма да опитвам още дълго.

# 386
аз пазарувам от yesstyle,  защото app-а им беше по- устойчив на такива сривове, и после вече- по навик
но, и там ми се случват същите истории напоследък

# 387
  • София
И аз се чудя от къде ще поръчвам вече, yesstyle никога не съм го предпочитала. Stylevana... нещо се бъгнаха,  пък и доста неща ги няма, в Jolsе цените ми се струват вече много високи....
Последната ми поръчка от Stylevana я бавиха 2 месеца и накрая ми писаха, че не могат да ми доставят 3 от общо 4 продукта. Писах им да я анулират, а те след 2 дни ми връщат отговор, че за съжаление вече не може и са ми я изпратили. Бясна им бях едно измивно олио колкото му беше цената толкова платих и транспортни разходи....

# 388
  • софия
А това отнася ли се за английската SV? Аз съм доволна от нея,  наистина има повече продукти от европейската при мен не е имало драстично забавяне.

# 389
За жалост ,същото се отнася и за английският сайт и за азиатския. Точно това е причината да приключа с тях и с Джолсето и Йесстайл. Набелязала съм си други сайтове и постепенно ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт