Азиатска козметика и грим - тема 29

• 63 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
За първи път снощи прочетох тук за този околоочен и тъкмо виждам, че съм си забравила моя неазиатски през почивката.
Старата версия по описание е точно като за мен. Марката каква практика има с тези версии - обновява формули и старите са до изчерпване или обогатява асортимента и версиите се продават паралелно?
Иначе по повод на забравения ми крем - повече никога козметика в хладилник на чуждо място!

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 10:50 от Mama xxl

# 646
  • Бургас
Влизам да споделя, че в момента в jolse.com има HIDDEN DEAL
ето:

https://jolse.com/category/hidden-deal/4263/

# 647
  • на последния етаж
И сега да кажете от къде да поръчам този чудодеен крем. Simple Smile

# 648
  • софия
Ооо, аз отдавна, го мисля, откакто съфорумка го препоръча като ефективен за шия.
Има го навсякъде по бг сайтове, даже и в ЕБАГ:blush:
И да питам-това 13 версия ли е? Те яено се различават по цвета на опаковката. Последно в ebay видях номер12,което и взех.
Моля, който се възползва от разпродажбата в  jolse и плаща с ПИБ, да каже още ли блокират плащането.

# 649
В немския амазон е наличен само този от снимката. Може ли някой, който помни тази версия, да каже от кога е? Четох, че трайността е три години от производство и 12 месеца от отваряне. Да не се окаже, че пробутват бабата на сегашната версия.

# 650
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
В немския амазон е наличен само този от снимката. Може ли някой, който помни тази версия, да каже от кога е? Четох, че трайността е три години от производство и 12 месеца от отваряне. Да не се окаже, че пробутват бабата на сегашната версия.

Това е 11.
Версиите се продават паралелно, новата не изключва автоматично от продажба предишните. Разбира се, първите издания не се намират вече.

Версия 2025, или Season 13 е налична понастоящем само на официалния сайт на марката. Все пак е само 6.01.

🫣Позволявам си да изразя опасения, че тези които имат околоочния Cheonyuldan, не биха оценили качествата на която и да е версия на АНС. Извинете за непоисканото мнение и се чувствайте свободни да го игнорирате.🙇🏽‍♀️

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 16:50 от Catalano

# 651
Напротив, точно навреме🙂 Благодаря!
Междувременно мисля да ползвам околоочен на Cosrx с охлювен муцин и пептиди. Той с консистенцията на крема за лице ли е (All in one) или не се точи на конци?

# 652
Светулка, аз не съм имала проблеми с плащане с карта на ПИБ в jolse, но по спомен бяха оставили само плащането през пейпал и не можеше директно да се плаща с карта.

Пишете, ако пуснат безплатна доставка в джолсе, че ми трябва само едно нещо.

# 653
  • Бургас
Добре, че писахте за околоочния на АНС, че имам един от преди две години и за малко да му изпусна срока на годност. За сега мога да кажа само, че е с много приятна консистенция и се нанася и попива отлично. Не помня коя версия е, опаковката е зелена.

# 654
Здравейте. Тъкмо съм на дълбоко в морето от информация за продукти, влязох в yesstyle, напоръчвах смело, опитвам да въведа данни на карта за плащане и ...почва се едно бавене, все едно не пиша данните в приложението, а някъде другаде- първо не ми излиза клавиатурата, за да въведа числата, после числата се появяват след някакви ...да кажем 10 секунди забавяне.... Някой с подобен проблем?
Проблемът се оправи след известно време, лекичко ме гложди- дали може приложението да е хакнато, но ....много криминалета гледам😁.
За да не ви досаждам много,ето какво поръчах- да ме пита някой, защо като реша нещо трябва да е Тук и Сега, Веднага( вместо да проуча и подбера нещата добре), но ...това е положението

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 16:01 от Seeflower

# 655
Позволявам си да изразя опасения, че тези които имат околоочния Cheonyuldan, не биха оценили качествата на която и да е версия на АНС. Извинете за непоисканото мнение и се чувствайте свободни да го игнорирате.🙇🏽‍♀️
Позволявам си да ударя едно непоискано рамо на непоисканото мнение Simple Smile

Купувала съм 2 различни издания AHC (9 & 10), не бяха никак лоши, но не надскачаха моите любимци. В крайна сметка единия отиде при приятелка, а другия го държах в колата за всякакъв случай. Хубавото им е, че са по 30 мл., което при добър диъл (често ги виждам като 2 пълноразмера + мини) ги прави супер бюджетни и подходящи и за подарък и за цяло лице и за шия и за ръце Wink

Йен, може би имаш 9-то:

От същия бранд харесвам и съм купувала няколко пъти слънцезащитните стикове:

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:04 от Agent Provocateur

# 656

🫣Позволявам си да изразя опасения, че тези които имат околоочния Cheonyuldan, не биха оценили качествата на която и да е версия на АНС. Извинете за непоисканото мнение и се чувствайте свободни да го игнорирате.🙇🏽‍♀️

Потвърждавам. Не съм ползвала нищо на АНС, но в достойствата на околоочния Cheonyuldan мога да се закълна. След една версия на околоочен на Шисейдо, това е вторият околоочен крем, който върши чудеса при мен.

# 657
Pippi_ - очният от Benefiance ли харесваш или от Future Solution линията?
Скрит текст:

Някога, някога, аз се кълнях в ето този очен:

Но съм си заплюла и очния на Future Solution (преди това трябва да си довърша колекцията, която включва и по-голямото братче на Шисейдото, също приличен продукт):

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:03 от Agent Provocateur

# 658
  • Prismatica Aerie
За да не ви досаждам много,ето какво поръчах- да ме пита някой, защо като реша нещо трябва да е Тук и Сега, Веднага( вместо да проуча и подбера нещата добре), но ...това е положението
Скрит текст:
Аз няма да питам, been there, done that, дано покупките са успешни за Вас. Благодаря, че ме четете Hands Pray и се надявам , че сте намерили нещо полезно. Темите са идеален източник на информация.
Прочетох, че развивате алергии към дори вече познати продукти - споделете повече, в какво се изразява реакцията и как се оправяте.

Но със си заплюла и очния на Future Solution
Аз съм "не", защото го усещам като O HUI The first Geniture Eye Cream, който съвсем не ми е любим, но знам, че ти харесваш, така че не ме слушай.  А и опитът ми е от преди 10+ години, още си пазя шпатулката обаче. Simple Smile

# 659
Но със си заплюла и очния на Future Solution
Аз съм "не", защото го усещам като O HUI The first Geniture Eye Cream, който съвсем не ми е любим, но знам, че ти харесваш, така че не ме слушай.  А и опитът ми е от преди 10+ години, още си пазя шпатулката обаче. Simple Smile
Мерси, дарлинг! Колко пари си ми спестила! Hug
Че го харесвам е абс. вярно, но искам да опитвам нови, иновативни, неизпробвани формули, които гарантират чудеса и оргазми на дърти години Wink
За днес съм планирала смяна на козметиката за следващите 6 седмици - вадя най-тежката артилерия! Малко след студ абичка, след като се обелих като змия на -30С преди 2 седмици. Ще правя японско-корейски миш-маш!

Общи условия

Активация на акаунт