Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 809
  • 785
  •   1
Отговори
# 630
Аааа, пия си го него и магнезий и спирулина и ашваганда и див ям и Омега 3 🤣🤪🤪
Като плацебо са повечето- спокойна съм щото ги пия🤣😅😅

# 631
xк по колко таблетки на ден беше ? Имам спомен за голямо количество .😀

# 632
Ами аз само по 2 свидят ми се🤣🤪😅😅
Ама Алена да каже, май по повече пиеше тя

# 633
Жаки, пия този, но нямам база за сравнение https://www.vegavero.com/de-p-Resveratrol-plus-Nicotinamid-60K

Ще пробвам и други марки, а също приемам препоръки от хора с повече опит с тези добавки. В края на седмицата съм на дерматолог и ще го разпитам също.

Генерално се води, че действа антиейдж на клетъчно ниво. Слушам подкаста на Андрю Хюберман, където от години се коментира добавката плюс разни други интересни теми, свързани с биологията и съвременните проучвания в областта.

Иначе и аз съм с ежедневен коктейл от магнезий-цинк-витД-витБ-селен-омега 3. Само ашвагандата не съм я почнала още.

# 634
Със селена внимателно, че
може лесно да се предозира, почти никой човек няма нужда от селен:
https://www.actualno.com/useful/do-kakvo-vodi-predoziraneto-sys- … news_1995783.html

# 635
В момента по препоръка пия от два месеца масло от крил.Дават го като мощен антиоксидант .който изчиства организма на клетъчно ниво от свободните радикали и съдържа Омега 3 мастни киселини.

# 636
Момичета, здравейте! Имам направен липофилинг на устни през далечната 2012г. Направих една процедура, защото периода на възстановяване беше повечко и не ми с е подлагаше отново. Съответно имам много малко задържана мазнина в устните. Все пак имат лек обем от преди процедурата, тогава почти нямах устни . Сега се чудя за хиалурон. Дали някоя от вас с липофилинг е слагала след това и хиалурон?

# 637
  • в 1001-та нощ
Ами аз само по 2 свидят ми се🤣🤪😅😅
Ама Алена да каже, май по повече пиеше тя

2 пъти по 2 дражета, като с насищането може да се намали до 2 на ден 👌

# 638
Момичета, сега ме зарибихте и мен с хиалуроновата киселиа - ще грабна една опаковка да тествам.

ДЗХ, благодаря, че обръщаш внимание за селена. Аз пия ниска доза. То повечето хранителни добавки дават такава дозировка, която често е не просто безопасна, ами направо безрезултатна Simple Smile Но като ям бразилски орехи, спирам селена на таблетки, де.

Последните години почнах извън стандартната ПКК да си пускам веднъж годишно изследвания на витамини и минерали и спрямо тях да правя суплементация. Реално се препоръчва на 6 месеца, но не ми се занимава чак толкова.

Четвъртък отивам на Радиес, честно казано нямам търпение. Надявам се резултатът да ми хареса колкото предния път.

# 639
Момичета, сега ме зарибихте и мен с хиалуроновата киселиа - ще грабна една опаковка да тествам.

ДЗХ, благодаря, че обръщаш внимание за селена. Аз пия ниска доза. То повечето хранителни добавки дават такава дозировка, която често е не просто безопасна, ами направо безрезултатна Simple Smile Но като ям бразилски орехи, спирам селена на таблетки, де.

Последните години почнах извън стандартната ПКК да си пускам веднъж годишно изследвания на витамини и минерали и спрямо тях да правя суплементация. Реално се препоръчва на 6 месеца, но не ми се занимава чак толкова.

Четвъртък отивам на Радиес, честно казано нямам търпение. Надявам се резултатът да ми хареса колкото предния път.
Извинявай, къде правиш Радиес?
В Дерма акт не работят с него.

# 640
В Ривърс клиник. Започнах да ходя там тази година и съм доволна. Правих ботокс, малко филър сложих и направих една процедура лазер за очи. При Кирил Стефанов съм и засега съм окей.

# 641
  • София
RRS HA EYES е мезотерапия, т. е. би трябвало да се разгради по-бързо? Филъри под очите няма да сложа, но се чудя за това, дали някой е пробвал и има ли видими разлики?

# 642
  • Berlin
Трябва повече вода да се пие успоредно с ХК Injuv. Което за мен е трудно, затова не съм я пробвала още.😬

# 643
Ох, аз пия пробиотик, колаген, вит Д, Б12, фолиева, цинк, омега-3, гъби, котешки нокът, желязо. Ресвератролът с червено вино го набавям Grinning. Сега ще прегледам и тази ХК за пиене, ама то с толкова хапчета на 30 години...Grinning

# 644
RRS HA EYES е мезотерапия, т. е. би трябвало да се разгради по-бързо? Филъри под очите няма да сложа, но се чудя за това, дали някой е пробвал и има ли видими разлики?
Миналата година направих курс от 4 процедури през две седмици .И аз търсех ефект уплътняване и попълване на хлътнало особено под едното око ,но не .Има ефект на освежаване и хидратация и със сигурност си носи своите ползи в тази зона ,но не и да запълни хлътване .

Общи условия

Активация на акаунт