Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 681
  • 785
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
ДХЗ, спомням си, че беше разграждала устни, но не помня дали филърът при теб беше мигрирал или друга беше причината.При мен има миграция, която не е особено видима, но си я има.С док днес коментирахме и предложението му е първо да се разгради, а после да направи отново устните.
При теб как беше областта след разграждане?Чудя се дали няма много да спихне, въпреки че аз по принцип си имам по-обемни устни и много голяма част от филърът е вече разграден.Не търся уау обем, а да поправя щетите от предишния ми лекар.

Gyga, лицето ти изглежда доста добре. Спомням си, че преди няколко месеца писа, че си обезобразена от Хармоника с булдоци и нежелани обеми. Или е преминало действието на ХК, или аз нещо не съм добре Smiley, но не виждам нищо фрапантно. Relieved

# 706
  • Варна
Gyga, кожата ти изглежда прекрасно и изобщо лицето ти е много добре според мен.Ако мога да съм полезна, 2 познати разграждаха, нищо не спихна,устните си им станаха както преди.

# 707
Hellena, Ivka благодаря ви момичета!Освен очертанието на снимката, обем има и в темпоралната зона.Вече е по-малко видим, защото мина почти година от Хармониката /края на ноември, началото на декември 2023 слагах/.То всичко това беше съвсем влошено и от комбинацията с ботокс в пачи крак и над веждите, от което хем ми паднаха веждите, хем дренирането на течности и ХК даде оточност.В резултат - увисване и подпухване на цялото лице и едни 5 години отгоре.
Ще пробвам да кача още една снимка, но е трудно да се направи сравнението преди и след Хармониката и ботокса така от детайли на лицето по снимките.

# 708
Отзиви за Д-р Ганчеви естетик? Отвори ми се някаква страница, дори нямам идея как. На корицата две жени като изкарани от корица на списание - ровейки , разбирам че те са лекарите...

# 709
Имаше назад писано

# 710
  • София
Отзиви за Д-р Ганчеви естетик? Отвори ми се някаква страница, дори нямам идея как. На корицата две жени като изкарани от корица на списание - ровейки , разбирам че те са лекарите...

писано е преди, положението е "Стой далече"...

# 711
  • София
Аз съм се чудила защо нямаме класация някаква, спрямо клиниките, в които сме правили определени процедури? Да се закачат на началната страница и да се ориентират хората. А даже ще е по-добре за лекари, не толкова за клиника.

# 712
Въпрос на възприятия и вкус е, има жена която следвам в Инстаграм и е доволна. Аз обаче само като ги видя с тези бради тип баба Яга не бих отишла. Какво да кажа, шарен свят.

# 713
Здравейте, някой дали си е правил Reverso RF в Хил Клиник? Ще съм благодарна ако споделите впечатления 😊

# 714
Аз се реших и записах утре час за разграждане на филтъра на устните, обаче до вчера пих Аспирин и се чудя дали няма много да насинея.И изобщо дали не е противопоказно.За други по-инвазивни, с повече убождания знам, че не трябва.

# 715
Не трябва ли задължително 24 часов тест за поносимост преди разграждане? Да не стане беля. Някои хора правят страшни алергии към хиалуронидаза.

# 716
Имате ли мнение за д-р Алит Керимов, добър ли е с упойките?

# 717
Не трябва ли задължително 24 часов тест за поносимост преди разграждане? Да не стане беля. Някои хора правят страшни алергии към хиалуронидаза.
Трябва.

# 718
Аз правих разграждане точно при Ганчеви ,над горна устна имах мигрирал филър.На место ми направи тест за алергия  с няколко одрасквания на ръката  и след няколко минути като нямаше реакция ме инжектира .Само мигриралия филър се разгради при мен,нямала съм спихване на устната.По отношение на Ганчеви ако искате лекар,който да ви обяснява и консултира  а не да ви кара на конвейр понеже след вас чакат още няколко ,не ви ги препоръчвам.

# 719
На мен ми инжектираха малко от разтвора в ръката и на др. ден отидох на процедура.

Общи условия

Активация на акаунт