Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 814
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
На мен дарсонвал не ми помогна за косопада, а и не мисля, че при дефицити, възпитание в организма, стрес и т.н. би помогнал.

# 106
  • София
Аз бях с жесток косопад като започнах режима, а и желязото ми беше ниско. Това ме спаси (лосионът мазах 1 година, витамините не съм спирала). Отделно поддържам късо френско каре и не връзвам с ластици.

Задължително 5%, може и на друг бранд.

https://www.emag.bg/pjana-rogaine-protiv-kosopad-5-koncentracija … tm_medium=android

Тези витамини:
PantOvigar Capsules Pack of 300 https://amzn.eu/d/2rf0gbS

# 107
Мари, сега като се прибера ще пусна пълни изследвания пак. На 95% съм сигурна че е от анемията, щитовидни, B12, D, всичко в норма.

Рима мажа с Миноксидил вече повече от 3 месеца мижав резултат и си пада постянно.
Пих Приорин, в момента Биотин.

# 108
  • София
Мари, сега като се прибера ще пусна пълни изследвания пак. На 95% съм сигурна че е от анемията, щитовидни, B12, D, всичко в норма.

Рима мажа с Миноксидил вече повече от 3 месеца мижав резултат и си пада постянно.
Пих Приорин, в момента Биотин.

Ама 5%, нали? Мажи, рано е!

# 109
  • в 1001-та нощ
Про мен има много добър ефект мезото за скалп. Не боли. Боли при поставяне на PRP с добавен активатор. Без активатор и PRP-то не боли.

# 110
Жаки, на мен много ми пада косата като намаля много мазнините. Преди време косата ми беше много зле, и миноксидил съм мазала, приорин постоянно...стрес и ниски мазнини най-много ми влияят. Сега криво -ляво съм я закрепила, но отгоре е осезаемо по-рядка.

# 111
Ееее, как 5%? Аз с с 2% имам чувството, мъхът по лицето ми се увеличи и стана доста видим. Представям си да ползвам пет.

# 112
  • Plovdiv
Rima нали щеше да правиш лифтинг?Защо се отказа и търсиш друга процедура?Ходи ли на консултация?

# 113
  • София
Rima нали щеше да правиш лифтинг?Защо се отказа и търсиш друга процедура?Ходи ли на консултация?

Не съм се отказала, но ще е догодина! До тогава обикалям и троша грешни пари Simple Smile🍸🍸🍸
Няма как да отсъствам от работа повече до Март-Април догодина. Най-вероятно през Юни ще е при Войнов.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:37 от Rima

# 114
Жаки , с тази анемия каквото щеш да мажеш, инжектираш, и купуваш няма да можеш да възстановиш косата си така добре, както лечение в барокамера. Тя косата ти е най-малкият проблем 😉😉😘😘😘.
Струва ми се, че ти имаш възможност да си позволиш такава терапия. Не се колебай, ами намери къде да си направиш. Моята сестра имаше много тежка анемия и нямаше оправия нито с преливане на кръв, хапчета, двойни тройни дози - само барокамерата я спаси. Сега има разкошна коса като на момиче.
Знам, че малко нетипичен отговор ще ти се стори, но позаинтересувай се.💝

# 115
Аз още след операциите обмислях баро камера препоръчаха ми я за раните, за зарастване, ни трябваше да мине време. Сега ще започна 10
Процедури щом викаш че и за косата е ок, съвсем ме нави😅🤪
А за анемията турският ми професор каза че иска време и до 6 месеца ще се възстановя. Сега като видя как са резултатите ако в нисък пак ще питам за инжекции желязо, че перорално не се усвоявало добре.
Марена, аз се храня добре и с полезни мазни и дроб и цвекло и ядки квото трябва. На изследванията  преди операциите хемоглобин ми беше 140 и нещо, просто много кръвозагуба и се срина, дано наистина се възстанови без серизни лекарства

# 116
Бавно става възстановяването на желязото, също и възстановяването на косата.Мазането с Миноксидил също трябва да е продължително.Резултати поне след 9-10м и то ако всичко е наред в тялото.

# 117
Само искам да кажа, че докато мажех миноксидила, имам чувството, че повлия зле на лицето ми. В смисъл, някак все едно увисна. После четох разни неща из нета. Не е хич безобиден, трябва да се внимава.

# 118
Ееее, така ме наплашихте сега, но ме е страх и да го спра миноксидила.
Може ли с две, три думи да обясните връзката между барокамера и анемията?

# 119
Дали може да ми препоръчате процедури за линии под очите? На 25 съм и след ползване на ретинол, имам чувството че под окото се образувайа множество бегли линии. Интересувам се от лазери, но съм леко притеснена къде правят процедурите кадърно. Четой за някой стряскащи истории и се наплаших леко

Общи условия

Активация на акаунт