Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 762
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
Не, в Испания. 1200 евра цяло лице и шия макар, че аз съм слаба не съм се виждала досега с увиснала шия/гуша, но докторът каза, че имам. Ще прибере марионетните  и маларните торбички и над окото евентуално ще коригира. Той действа също така като субцизия. Ползва се и на тяло като липосукция.
Между другото в друга клиника ми предложиха 2400 уж за същото, но не мога да се доверя на тази докторка, нещо не ми харесва, та бързам да хвана промоцията. Дано наистина остана доволна, много ме е страх.

# 91
  • Sunshine state
Ясно. Значи малко по-ниска е цената, но като цяло се доближава. Ще го мисля другата година. Колко време след процедурата е възстановяването? Ще чакам отзиви. Благодаря ти! 👌🏻

# 92
Възстановяване от какво? То е много незабележима процедура външно с много голям ефект. Някакво зачервяване има само И може би до две седмици докато се изтегли обгорената отвътре тъкан и мазнина.
Обадих се да питам дали ми трябва почивен ден и казаха, че мога да работя същия ден следобед, само ще бъда малко за червена.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 19:31 от La Gitana

# 93
  • Sunshine state
Ауу, звучи много добре. 👌🏻

# 94
Защо никога повече? Какво му се е случило? Няма нищо страшно. Неприятно е, но не е нито болезнено кой знае колко, нито страшно. Зачервен си за ден като след слънчево изгаряне, но минава.
Каза, че страшно много го е боляло.  А той прави ботокс редовно, присаждане на коса, нос си прави в Турция. 

Иначе ги гледах дерма Пен, чудех се дали да не си взема,  но както казах - страх ме е.
Навила съм се на ботокс и почнах да спестявам от закуска за tummy tuck в Турция.

# 95
  • София
Добре, започвам да чета за ендолифтинг. Да ми препоръчате лекар в София? Не намирам нито едно популярно място.

https://sunclinic.eu/services/endolift/
https://www.activemedical.bg/endollif.php
https://kerimov.bg/s/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0% … -%D1%81-endolift/
https://dermavist.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1 … D0%B8%D0%BD%D0%B3

# 96
  • Sunshine state
Защо никога повече? Какво му се е случило? Няма нищо страшно. Неприятно е, но не е нито болезнено кой знае колко, нито страшно. Зачервен си за ден като след слънчево изгаряне, но минава.
Каза, че страшно много го е боляло.  А той прави ботокс редовно, присаждане на коса, нос си прави в Турция. 

Иначе ги гледах дерма Пен, чудех се дали да не си взема,  но както казах - страх ме е.
Навила съм се на ботокс и почнах да спестявам от закуска за tummy tuck в Турция.
Уверявам те, че нещо не е било както трябва и че не боли чак толкова. Дори и на половината на това, което приятелят ти казва. Щом и без лидокаин го правя и ми е добре. Аз търпя на болка, но не чак дотам, че да седя, ако ме боли. Имам поне 10 процедури и няма нищо такова. Simple Smile Пробвай и виж, тя козметичката ще те пита дали е добре и ти можеш да й кажеш, ако те боли много.

# 97
Pupitka, ако си в София, къде го правиш?

# 98
Рима, от показаните линкове нямаш много голям избор. Най-голямо доверие ми вдъхва първият линк. И ако трябва да го определим като по-известно място, ако вземем предвид, че известно лице го посещава, значи това ще е. Вторият линк е някаква фирма за дистрибуция на апарата, значи трябва да избираш между първият и третият . Последният линк е за Пловдив,  ако мога да ти помогна така с избора. Аз бих отишла на първото място, като ги гледам в Instagram лекарката от първия линк има доста опит с апарата, и цените са й доста добре, Керимов се е специализирал в устни.

# 99
  • София
Рима, от показаните линкове нямаш много голям избор. Най-голямо доверие ми вдъхва първият линк. И ако трябва да го определим като по-известно място, ако вземем предвид, че известно лице го посещава, значи това ще е. Вторият линк е някаква фирма за дистрибуция на апарата, значи трябва да избираш между първият и третият . Последният линк е за Пловдив,  ако мога да ти помогна така с избора. Аз бих отишла на първото място, като ги гледам в Instagram лекарката от първия линк има доста опит с апарата, и цените са й доста добре, Керимов се е специализирал в устни.

Да, записах час за първия център, лекарката е с голям опит и много отзиви в Супердок
https://superdoc.bg/lekar/d-r-svetla-petkova-9508

# 100
Супер е. Де и за моя доктор да имаше толкова коментари, че то и положителни. Ако трябва да ги сравня в България май е по-популярно.😉

# 101
Момичета, нали ми опада половината коса, една дама ми писа че имала страхотен ефект от дарсонвал, някой тук писа, че има, кой модел и фирма са надеждни? А мезо на коса някой правил ли и видял ли е реален и траен резултат? Боляло много…

# 102
Жаки, потърси първо инфо дали дансорвал би имал успех при косопад в следствие на автоимунно заболяване.

# 103
От анемията и ниският хемоглобин ми опада. Въпреки преливане на кръв и пиене на добавки и ядене на подходяща храна все още съм малко под долна граница:(

# 104
А вече стабилизирала ли си пълния железен панел? Т.е. може ли това да е единствената причина за косопада, която си отстранила?

Общи условия

Активация на акаунт