Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 649
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
Ели, виж за ендоскооски брау лифт, многооо добре става. Аз видях в Турция, на 50 ще правя и аз да реша пробелма с бръчки на чело и падащ от ботикс клепач.
В коя клиника в Турция си гледала?

# 76
Аджибадем Таксим, този лекар беше. Но докато превеждах на жената, българка беше, не ми допадна отношението му, иначе перфектно я беше направил. След оперативните грижи малко ги нямаше. Сега едно на ръка, че тя беше сама, а в Турция без придружител на никой не препоръчвам, второ че не знаеше бъкел английски и нито можеше да каже какво иска точно, нито дали я боли. Извади късмет, че бяхме там и ме чу да говоря с дъщеря ми по телефона, та изскочи горката, все едно майка си видя🤪😅
Та явно от липсата на комуникация беше изнервен нещо лекарят и искаше сякаш колкото се може по- бързо да се отърве…
https://www.instagram.com/opdrsafakcakir?igsh=MWE1YXJsOHFpeXBqZQ==
https://

# 77
Истински съм впечатлена от резултатите на този доктор!

# 78
Рокси, вярно е, супер ти е лицето.И устните, не ги слушай в другата тема.😍

# 79
Момичета, идвам да се похваля Simple Smile

Преди време слагах филъх в назолабиалните, капсулира, Ванеска го разгради перфектно, но отказа да слага там повече филъри. И Валянова ми отказа.
Слагаха ми Хармоника и Радиес, никакъв ефект за тези зони .
Намерих си друга док и и се примолих последно да пробваме филър директно в назол. Сложи ми и той се разнесе добре, ефекта е супер и траен.
Вече 2 месеца го имам.
В края на  годината ще отида пак евентуално, въпреки че ми каза 1г да не го подновявам.
Ботокс имам на гневна бръчка само, защото на очите ми стои много изкувствено.
И слагам 1мл на скулите.
С това съм доволна.

Предстои ми блефаро декември, за която се каня от доста време. Бих искала и да ми вдигнат малко веждите, защото външния ъгъл се е отпуснал много. Чувала съм че процедурата не е трайна..  някоя да има опит?
И аз в ново слагам директно. Иначе много ми хлътва там и изглеждам болна и уморена. На мен ми стои по 5 месеца някъде и после се разнася

# 80
Нова процедура с три направления, ново откритие за ботокса. Бихте ли си я направили?👉 https://www.instagram.com/reel/C_lKKj1MM-U/?igsh=MWFyNXUyOGtvbndvdw==

# 81
Истински съм впечатлена от резултатите на този доктор!
И аз. Особено на тези след tummy tuck процедурите,  те изглеждат наполовина.
Направо се чудя за какво се моря във фитнеса аз.

# 82
  • Sunshine state
Ще подновява ботокс декември и малко рестилайн в баркода на устните. Подновявам микронийдлинга от днес. И мен ме заинтригува сега тоя ботокс за стягане на контура в долната част. Там имам едно лекооо увисване, което ме дразни. Ще разпитам като ида следващия път.

Помага ли рестилайн в баркода? И въобще какво помага за тези толкова трудни за заглаждане  бръчки?
Не само, че помага, но и държи - декември го правих, съвсем малко сложи от двете страни, че там имам едни вертикални, дето много ме дразнеха, и още няма нищо като си направя устата на "кокошо дупе". Не се образува нищо. Остана ми доста и сега не знам къде да го слагам, че да не артиса. Тук купуваш цялата спринцовка и така.
Микронийдлинга го правя от доста време заради белези от акне по бузите, фини линии и изобщо като превенция. Къде сама (имам дерма пен), къде в салон, но имам коренна разлика и почти няма останал видим белег. Много я харесвам процедурата. Последно в четвъртък правих в салон. Сама не мога така дълбоко, понеже ме боли, а лидокаина, конто ползвам аз не е така силен, но тоя път ме набоде доста добре и бях много червена. Сега вече почти изчезна зачервяването.

# 83
Аз не знам защо, но много ме е страх от този микронийдълинг.  Чувала съм прекрасни отзиви. Имам един приятел, който си я направи веднъж и каза, че никога повече няма да повтори, а той си прави доста естетични процедури. Оттам мен ме нашубя още повече.

# 84
  • Sunshine state
Защо никога повече? Какво му се е случило? Няма нищо страшно. Неприятно е, но не е нито болезнено кой знае колко, нито страшно. Зачервен си за ден като след слънчево изгаряне, но минава.

# 85
Аз сама си правя и не е страшно въобще.

# 86
И аз.
От домашните уреди само този си оставих.

# 87
  • София
Някоя от вас да е срещала тази процедура в БГ/София

https://doctornyla.com/treatments/ultracel-q-treatment/

Или нещо друго което да е ппвлияло на "Sagging Jowls" : провисване в долната част на лицето. При мен е от загуба на тегло.

# 88
Рима, това е хайфу технология. Да може да се постигне такъв ефект от личен опит ти казвам, но с три процедури. Това лице на снимката е много подходящо за тази процедура. Имаше по-назад в темата една дама, която постна реални резултати с нейната майка.
Също така остава ми една седмица до моята процедура с Ендо лазер и после ще споделя впечатления - имам много големи очаквания за тази процедура. Казват, че ефектът е като лифтинг само, че без операция. Нямам чак такова увиснало лице, но искам да се подмладя.

# 89
  • Sunshine state
La Gitana, заинтригува ме с този Ендолазер. Сега се разтърсих, гледам, че и тук го предлагат, но цената е сериозна. Ти в България ли ще го правиш и колко струва там, ако е удобно да попитам? 😀 Резултатите изглеждат уау.

Общи условия

Активация на акаунт