Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 647
  • 785
  •   1
Отговори
# 60
Бихте ли ми препоръчали добър лекар в Дерма акт, при който да направя консултация за разширени пори по лицето?

# 61
Опитай, да, ама не очаквай нещо уау.Повече ще се структурира лицето и ще добие V форма, което дава по-младежки вид.
То това хич не е малко, ако успеят да го докарат с конци.

# 62
Ели, виж за ендоскооски брау лифт, многооо добре става. Аз видях в Турция, на 50 ще правя и аз да реша пробелма с бръчки на чело и падащ от ботикс клепач.

Да да, това е процедурата, но до колкото разбрах не е трайна. Мускулите дърпали много и се губи ефекта за нула време

# 63
Ами не знам онази жена имаше бая “ телбод” в косата, не ми се видя да е нестабилно🤪😅

# 64
Опитай, да, ама не очаквай нещо уау.Повече ще се структурира лицето и ще добие V форма, което дава по-младежки вид.
То това хич не е малко, ако успеят да го докарат с конци.
Не с конци, с филъри.

# 65
  • София
На мен засега и толкова би ми стигнало.

# 66
Исках да кажа да не си разочарована ако не стане от първия път.
Бих опитала
после с колагенообразуващ продукт.За съжаление постоянно нещо трябва да се прави за целта.🤦🏻♀

# 67
  • София
Това ми е ясно. Ама поне даваш пари и има ефект. А не - мажа козметика, мажа. Сутринта - бивам, до вечерта - се смачквам.

# 68
Ами не знам онази жена имаше бая “ телбод” в косата, не ми се видя да е нестабилно🤪😅

Видях цената 🤐🤐🤐
Ще си стоя с ниски вежди.. 5к евро.

# 69
Ще подновят ботокс и най- вероятно малко филтър в средата част на лицето, че почти се е изпарил и скинбустер няма да даде ефекта който искам 🙂

# 70
  • Plovdiv
Ще подновява ботокс декември и малко рестилайн в баркода на устните. Подновявам микронийдлинга от днес. И мен ме заинтригува сега тоя ботокс за стягане на контура в долната част. Там имам едно лекооо увисване, което ме дразни. Ще разпитам като ида следващия път.

Помага ли рестилайн в баркода? И въобще какво помага за тези толкова трудни за заглаждане  бръчки?

# 71
Ще подновява ботокс декември и малко рестилайн в баркода на устните. Подновявам микронийдлинга от днес. И мен ме заинтригува сега тоя ботокс за стягане на контура в долната част. Там имам едно лекооо увисване, което ме дразни. Ще разпитам като ида следващия път.

Помага ли рестилайн в баркода? И въобще какво помага за тези толкова трудни за заглаждане  бръчки?
Микронийдлинга за порите ли го правите?

# 72

Мая; защо не ботокс на чело? Там какво слагаш?
слагам много малко в гневната само. В челото вече не по две причини-когато правих ДБ хирургът ми каза,че не е добре да се слага там,за да не се смъкват допълнително веждите . Моите са много паднали и ще правя браулифт, но сега няма внос на винтовете,които ги фиксират.Втората причина е браулифта,не искам да съм с ботокс в чело,когато ще го правя. Но на мен така или иначе  зона чело ,когато са ми поставяли ми държи много дълго,за разлика от другите зани. Както казах  последния път ми сложиха около очи,в бузите ,до носа,в баркода,долна челюст и брадичка, но поставянето е тип бейби ботокс.

# 73
Докторката каза, че като сложим филтър и горе, което мисля да направя след две седмици, ще се дръпне от долу.
Аз говорих за конци с Валянова, ама тя ме разколеба..

С какви доводи те разколеба Валянова за лифтинг конци?Аз обмислям да слагам скоро...

# 74
  • София
Че кожата ми е добре засега, за възрастта ми.

Общи условия

Активация на акаунт