Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 50 494
  • 785
  •   1
Отговори
# 45
Ако се разгради подкожната мазнина дали няма да увисне кожата...
Аз разграждах точно при нея на 3 пъти, нищо не увисна,  даже се прибра, но не е някакъв уау ефект. То даже стои по-увиснало,ако се е свлякла мазнината надолу. И аз съм в търсене на вълшебната процедура за отпуснат контур.

# 46
Здравейте! Включвам се с малък въпрос, ако някой има наблюдения и съвет. Става въпрос за поставяне на хиалурон в устните. Имам 4 поставяне, по 0,5 през 6месеца, като 1 ампула на два пъти. Тоест общо 2 ампули. Първия път не помня кой беше филъра, нещо с Т. Втория  слаган преди 1г със Stylage M, от които бях изключително  доволна. Самото усещане, плътност, дълготрайнлст дори беше по-различно от предния. Исках отново с него, но докторката която ми ги сложи предните е в майчинство. Гледах в интернет и видях, че в Пловдив д-р Вандев работи с него. Насочила съм се към Пловдив, защото ми е блозо (от Стара Загора съм). Другия вариант които обмислям и колебая е при д-р Далмъш в клиника Армада. Въпреки, че втория не работи с този филър.
Ще се радвам на всякакво мнение относно двамата доктори.
Аз слагам ботокс при д-р Регина Хатър в Пловдив. Приятелка имам с филъри при нея - много естествени устни и прави. Пластичен хирург е, и доста трудно става с часовете при нея, но си струва. Работи с Жувидерм, Майли и още няколко марки филъри.

# 47
Аз имам ботокс в долната част, по ръба на челюстта. Харесва ми ефекта, минимален е защото нямах много увисване.
Бях забравила, че ме боцнаха и там, добре че прочетох тук да се сетя😂

# 48
  • София
Аз имам ботокс в долната част, по ръба на челюстта. Харесва ми ефекта, минимален е защото нямах много увисване.
Бях забравила, че ме боцнаха и там, добре че прочетох тук да се сетя😂

Трябва да прочета повече, това е много интересно!

# 49
И аз имам. Супер резултат дава.

# 50
  • София
И аз имам. Супер резултат дава.

Денси, при кой лекар си слагала последно?

# 51
Др. Цолова Перла клиник. Близка ми е и ми прави страхотни неща.

# 52
  • Plovdiv
Моят лекар препоръчва ботокс в долната част на лицето против свличане на контура. Показа ми на нейното лице и на асистентката й, стоят стегнати лицата, но не знам как точно са били преди поставянето, не ги виждам толкова често, че да преценя. Аз още нямам нужда, но има ли някой тук с опит в тази зона?

Бабри ,аз нямам опит,но наскоро ми го предложиха за повдигане на контура.Бях на консултация.
За двойна гуша като се наведе напред главата  става ли?

не  alethea,той е за по-леки случаи,за твоя случай само лифтинг би бил подходящ Hands V ботокс едва ли Disappointed

# 53
Момичета, идвам да се похваля Simple Smile

Преди време слагах филъх в назолабиалните, капсулира, Ванеска го разгради перфектно, но отказа да слага там повече филъри. И Валянова ми отказа.
Слагаха ми Хармоника и Радиес, никакъв ефект за тези зони .
Намерих си друга док и и се примолих последно да пробваме филър директно в назол. Сложи ми и той се разнесе добре, ефекта е супер и траен.
Вече 2 месеца го имам.
В края на  годината ще отида пак евентуално, въпреки че ми каза 1г да не го подновявам.
Ботокс имам на гневна бръчка само, защото на очите ми стои много изкувствено.
И слагам 1мл на скулите.
С това съм доволна.

Предстои ми блефаро декември, за която се каня от доста време. Бих искала и да ми вдигнат малко веждите, защото външния ъгъл се е отпуснал много. Чувала съм че процедурата не е трайна..  някоя да има опит?

# 54
Ели, виж за ендоскооски брау лифт, многооо добре става. Аз видях в Турция, на 50 ще правя и аз да реша пробелма с бръчки на чело и падащ от ботикс клепач.

# 55
  • София
Така. Филтъра подейства в назолабиалните, устните също се оформиха.
В интерес на истината, това малко провисване отдолу си стои. Следващия път и аз ще питам за ботокс.

# 56
Roksi, това увисване няма да се махне току-така.Трябва нещо да дръпне кожата нагоре и да в стегне.Опитай биостимулиращи филъри.
При мен има увисване на шията, особено като гледам надолу, но е ефект от смъкването на средна част на лицето и само лифтинг ще
помогне, така го виждам.

# 57
  • София
Докторката каза, че като сложим филтър и горе, което мисля да направя след две седмици, ще се дръпне от долу.
Аз говорих за конци с Валянова, ама тя ме разколеба..

# 58
Аз също си сложих ботокс в горната част на лицето. Резултатът е супер естествен, имам запазена мимика, но бръчките са много добре загладени, както и ми се отвори погледът. Аз си слагах при д-р Тодорова в Стара Загора. Мисля че Vistabel ми сложи. Отделно и мезотерапии ми прави за поддържане качеството на кожата.

# 59
Докторката каза, че като сложим филтър и горе, което мисля да направя след две седмици, ще се дръпне от долу.
Аз говорих за конци с Валянова, ама тя ме разколеба..
Опитай, да, ама не очаквай нещо уау.Повече ще се структурира лицето и ще добие V форма, което дава по-младежки вид.

Общи условия

Активация на акаунт