Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 49 416
  • 785
  •   1
Отговори
# 30
Да, по-нагоре дадох и телефона.

# 31
  • София
Не мога да отговоря какво ще повтарям, тъй като току-що започнах. От началото на годината ходих на 3-4 консултации, но все или нямаха часове, или нямаха доктори, а аз исках - отивам, лягам и бам.
Та вчера сложихме по 1 мл Restylane от двете страни долу и една доза Teosyal kiss в устните.

Три въпроса имам:
Кога ще спаднат устните и ще се махне ена малка синина?
Кога ще се види ефекта на долната част на лицето?
И най-важното - трябва ли да правя нещо специално като грижа? Засега масажирам и пия вода.

# 32
Роки, седмица може да има синини.Мажи с Хепарин.
Ще спаднат пак за около 7-8 дни и след 15 ще се види как ще изглеждат окончателно.
За долната част, ако си сложила хиалуронови  филъри, трябва веднага да се види.Те не действат с отсрочка.

# 33
Здравейте! Включвам се с малък въпрос, ако някой има наблюдения и съвет. Става въпрос за поставяне на хиалурон в устните. Имам 4 поставяне, по 0,5 през 6месеца, като 1 ампула на два пъти. Тоест общо 2 ампули. Първия път не помня кой беше филъра, нещо с Т. Втория  слаган преди 1г със Stylage M, от които бях изключително  доволна. Самото усещане, плътност, дълготрайнлст дори беше по-различно от предния. Исках отново с него, но докторката която ми ги сложи предните е в майчинство. Гледах в интернет и видях, че в Пловдив д-р Вандев работи с него. Насочила съм се към Пловдив, защото ми е блозо (от Стара Загора съм). Другия вариант които обмислям и колебая е при д-р Далмъш в клиника Армада. Въпреки, че втория не работи с този филър.
Ще се радвам на всякакво мнение относно двамата доктори.

# 34
За д-р Далмъш пишеше, че снимките, които качва са обработени и чужди. И аз загледах страницата му заради хубавите резултати, но щом написах името му веднага ми изскочиха тези мнения.

# 35
Включвам се и аз в новата тема:
Ще повторя процедури с ботокс и скинбустер- Нуклеофил и Каризма. Може би отново и още една процедура екзозоми.

# 36
Здравейте, слагах ботокс в гневна бръчка при д-р Георгиевски днес, не каза нищо за ретуш, а и аз забравих да попитам, след колко време се прави попринцип, 2 седмици и да звънна ли да запазя час или да видя как ще ме хване първо?

# 37
  • Plovdiv
Моят лекар препоръчва ботокс в долната част на лицето против свличане на контура. Показа ми на нейното лице и на асистентката й, стоят стегнати лицата, но не знам как точно са били преди поставянето, не ги виждам толкова често, че да преценя. Аз още нямам нужда, но има ли някой тук с опит в тази зона?

Бабри ,аз нямам опит,но наскоро ми го предложиха за повдигане на контура.Бях на консултация.

# 38
Здравейте, слагах ботокс в гневна бръчка при д-р Георгиевски днес, не каза нищо за ретуш, а и аз забравих да попитам, след колко време се прави попринцип, 2 седмици и да звънна ли да запазя час или да видя как ще ме хване първо?
Запишете час направо след 14 -18 дни.

# 39
Моят лекар препоръчва ботокс в долната част на лицето против свличане на контура. Показа ми на нейното лице и на асистентката й, стоят стегнати лицата, но не знам как точно са били преди поставянето, не ги виждам толкова често, че да преценя. Аз още нямам нужда, но има ли някой тук с опит в тази зона?

Бабри ,аз нямам опит,но наскоро ми го предложиха за повдигане на контура.Бях на консултация.
За двойна гуша като се наведе напред главата  става ли?

# 40
  • Sunshine state
Ще подновява ботокс декември и малко рестилайн в баркода на устните. Подновявам микронийдлинга от днес. И мен ме заинтригува сега тоя ботокс за стягане на контура в долната част. Там имам едно лекооо увисване, което ме дразни. Ще разпитам като ида следващия път.

# 41
  • София
Това, което ми каза Валянова пък беше, че последната мода била да не се слагат филъри /обеми/, а да се намаляват.
На мен ми предложи разграждане на падналата подкожна мазнина по челюстта. Но часът беше определен 15 дни след консултацията и го изпуснах.

# 42
Ако се разгради подкожната мазнина дали няма да увисне кожата...

# 43
  • София
И аз се зачудих...

# 44
Напоследък често чувам името на д-р Альона Гъркова. Някакви мнения?

Общи условия

Активация на акаунт