Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 49 416
  • 785
  •   1
Отговори
# 15
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Филър в устните и Скулптра.

# 16
Благодаря за новата тема!
Ботоксът е задължителен при мен. С годините все повече разширявам периметъра на поставяне,вече на цяло лице без чело.
Ще повторя Хармоника.
Устните и те са ясни,поддържам,но много умерено.

# 17
Моят лекар препоръчва ботокс в долната част на лицето против свличане на контура. Показа ми на нейното лице и на асистентката й, стоят стегнати лицата, но не знам как точно са били преди поставянето, не ги виждам толкова често, че да преценя. Аз още нямам нужда, но има ли някой тук с опит в тази зона?

# 18
Аз в брадичката слагам от поне 2 години, а последния път и по линията на челюстта в две точки,че точно там правя едни едри гънки като си навеждам лицето надолу.

# 19
Благодаря за темата!

Процедурата, която още дълго ще повтарям е поставяне на ботокс Simple Smile
И аз!
Благодаря за темата!

Филър в устните и в брадичка, също.
В назолабиалните искам.
Под очите не знам какво ще правя, недоспиването си оказва яко влияние.

Мая; защо не ботокс на чело? Там какво слагаш?

# 20
Благодаря и аз за темата! Аз повтарям от години ботокс, сега много харесвам и Хармоника

# 21
Моят лекар препоръчва ботокс в долната част на лицето против свличане на контура. Показа ми на нейното лице и на асистентката й, стоят стегнати лицата, но не знам как точно са били преди поставянето, не ги виждам толкова често, че да преценя. Аз още нямам нужда, но има ли някой тук с опит в тази зона?
това ме заинтересува. Предлага ли се в България?
Благодаря за темата!

# 22
Не знам, Тути, аз съм в Канада. Не познавам никой който е слагал в долната част на лицето за такъв ефект, вярвам много на моя лекар, но ми се искаше да видя и други мнения.
В краен случай през ноември съм за подновяване в челото, ще разпитам по-подробно и ще искам да видя снимки преди-след на нейни пациенти. Ще докладвам после.

# 23
  • София
Ботокс слагам от 2010- та, засега все още ме хваща, че нали казват, че се привиква към токсина и спира да действа. Но слагам само в трите зони в горната част на лицето. И аз се интересувам от поставяне му за стягане на овала.
Филъри слагам от 2011- та, веднъж годишно в средната част на лицето. В началото по 1 мл, сега по 2 или 3 мл. Радиес два пъти досега и смятам да слагам скоро отново.
Това са моите процедури, с които добутах до 56 г. с доста приличен вид, без някой някога да заподозре, че нещо си правя.
Но овала вече много ме предаде Confused

# 24
Alethea, при кого ходиш? Аз съм слагала в назолабиални преди 10 години при Денкова и се бях зарекла никога повече, но мисля, че ми е належащо.

# 25
Alethea, при кого ходиш? Аз съм слагала в назолабиални преди 10 години при Денкова и се бях зарекла никога повече, но мисля, че ми е належащо.
Аз съм във Варна, Дама, не мога да помогна за София/
Ако си там, бих отишла на консултация при др Мария Тончева.

# 26
  • София
И аз да разкажа- ботокс повтарям, но не бих повторила скинбустери.
Сложих втората доза на rrs long lasting. Този път при друга дерматоложка, и този път тя първо ме попита каква е целта ми. Нещо, което предният път не се случи. Оказа се, че въобще не съм за скинбустери. Затова и не виждам ефекта, който искам. Доста си поговорихме и предложенията и звучат резонно. Насочи ме към sculptra. Яд ме е,защото ако бях случила на нея първия път, щях да си спестя едни пари и направо да направя нея, вместо излишно да ме бодат. Просто за изглаждане, освежаване и махане на петна, на 41 г., нямало смисъл от скинбустер, било то и RRS. Погледна ми кожата и каза,че е мн тънка, затова ще ми го сложи с канюла. Благодарение на това сега не съм синя по цялото лице. Предният път на всяко бодене имах синка, която стоя почти досега. Та доволна съм от поставянето и споделянето, ама ме е яд, че първият път не се развиха нещата така.

# 27
Здравейте,от вчера опитвам да се свържа с Дерма акт,за да запазя час,но не успявам,писах във въйбър,фб -излиза ми"в момента не получава съобщения. Hushed

# 28
Има ли възможност да се предозира от филъри в лицето? Не говоря да се слагат един след друг, а по веднъж в рамките на година, примерно? И ако след това се спре, ще има ли последствия за кожата?
Зависи има ли нужда.Ако се слагат точно и умерено няма да има предозиране.Ако се спре поставяне и мине време,нищо не се случва.

# 29
Пишете на Дерма акт във вайбър, там отговарят винаги

Общи условия

Активация на акаунт