Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 952
  • 785
  •   1
Отговори
# 360
И аз сложих Juvederm 0,55 ml преди 5 дни, защото не исках някаква фрапираща промяна и се притеснявах как ще изглеждам и дали ще мога спокойно да отида на работа през седмицата. Лекарката изрично ме предупреди, че след 2-3 месеца трябва да отида да постави отново, в противен случай няма да има никакъв ефект. Това, което много ме тревожи е, че в двата края на горната устна имам леки издутини, които по-скоро само се усещат, не се вижда. При вас случвало ли се е това и минава ли само?
Другото, което се колебая е дали следващия път да не поставя 1 мл., тъй като и при мен няма почти никакъв видим ефект или ще стане прекалено?
Аз също имах чувствителност по контура на устните, но отшумя за 10тина дни. Иначе аз лично не бих сложила 1 мл, ще сложа пак 0,55. Все пак може би повече ще личи, тъй като ще има натрупване.

# 361
Момичета, помня, че някъде коментирахте д-р Христозова от Леге Артис София, но сега не мога да открия мненията. Може ли някой да сподели отиви или да помогне да ги намеря? Благодаря ви Simple Smile
Скрит текст:
Ще водя дъщерята заради акне там и понеже казаха, че слагат и Диспорт, се чудя дали да не пробвам и аз там...
Иначе мислех да се престраша и да отида при хваления тук д-р Георгиевски, но пък ми се искаше с едно ходене, да действаме и двете (така и така ще водя детето в Леге поне няколко пъти)

# 362
-Ако искате мнение- не слагайте, чудесни са Ви устните.Или най-много по 0.5 през година.Не личи, защото имате хубави устни, плътни и с чудесна форма.Ако си проличи ще стане много зле, да си знаете.

# 363
ДХЗ, спомням си, че беше разграждала устни, но не помня дали филърът при теб беше мигрирал или друга беше причината.При мен има миграция, която не е особено видима, но си я има.С док днес коментирахме и предложението му е първо да се разгради, а после да направи отново устните.
При теб как беше областта след разграждане?Чудя се дали няма много да спихне, въпреки че аз по принцип си имам по-обемни устни и много голяма част от филърът е вече разграден.Не търся уау обем, а да поправя щетите от предишния ми лекар.

# 364
Разграждах, защото лекарят не постави добре филъра и станаха бабуни, които моята ди лекарка не успя да изстиска.Затова разгради цялата уста и след около 2м сложихме всичко наново.Не спихна устата.Сега ще
покажа;
Скрит текст:
След филъра(0,7):Рестилейн Кис

Бабунките и кривата уста с натрупан грешно филър:

След разграждането( даже още синя):

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 09:56 от ДХ3

# 365
Деси, зъби убиец!

# 366
Деси на последната снимка си личи, че е много красива Simple Smile

# 367
Аз се чудя защо ги прави тези устни (може би само малко на горната да сложи), но за зъбите искам да разкаже.

# 368
Много благодаря, ДХЗ!Сега си спомних, че беше споменала за бабунките, но аз лично не можех да си ги представя.На снимките не изглежда да е спихнала областта и ще се навия и аз на разграждане.

# 369

Такива зъби заслужават само широки усмивки. Heart
Перфектни!

# 370
Gyga, към кой лекар се пренасочи, ако не е тайна?

# 371
Ее, много сте мили, мерси.Зъбките са си мои,изключая единия преден, който счупих като дете и след годиини се наложи са сложа корона, избелвам ги през 2г някъде с домашна система с шини и гел, но моите зъби са си бели и равни изначало.Поддържам ги заради предната корона, защото е мн. трудно да се напасне само един преден зъб към останалите.
Гери , сложих филър преди няколко години, защото устата ми се спихна доста, а винаги е била много пухкава.Лекарката ми обясни, че мускулите около устата ми са такива, че я придърпват навътре и я свиват.Но слагам по много малко.Само първият път 1мл и то през месец и половина надграден на 3 пъти, после по 0,5/0,6 през година и половина-две.Досега 3 пъти съм сложила за 5г , сумарно няма и 3мл.
Скрит текст:
Ето ме на младини(21/22г), на 41 преди да започна да слагам(на 42 и отгоре сложих)и сега:

Откровено смятам, че на мен пухкавите устни ми връщат няколко годинки назад.
Вчера сложих 1мл филър в брадичката и затова още имам тези леки бабунки отстрани.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 09:55 от ДХ3

# 372
ДХ3, прекрасно изглеждаш!
Не само усмивка (аз ти завиждам леко за контура, и брадичка правя, челюст, какво ли не, е не става с контура и това е)

# 373
Малика, екстра си! Виж се от друг ъгъл!Ако ме питаш какво да направиш- оправи устните.Сега са криви и несъразмерни.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 15:02 от ДХ3

# 374
Д-р Георгиивски е сладур Grinning наистина,бързо боцна ботокса в 3 зони,немога да преценя ,но да добре е ,и не си личи особено. попитах за ретуш,нищо не каза ,попитах за овала на лицето,може би хармоника или скулптура, каза филъри в скулите без да уточнява ....може би трябва за си запиша час за преглед и тогава ще ми разясни по. Подробно какво ще е подходящо  за мен,което да стои естествено...
След колко време след слагането на ботокс мога да направя мезотерапия с Art of Regeneration NCTF®️ 135HA!,и въобще ще има  ли смисъл

Общи условия

Активация на акаунт