Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 941
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
Мезотерапията няма общо с ботокса .

# 376
Мезотерапията няма общо с ботокса .

.Имам подарен ваучер за мезотерапия и след колко време след поставяне на ,ботокс мога  да го използвам-след 10 дни

# 377
  • Berlin
ДХЗ, на последната снимка на какъв етап са устните? Искам точно такава горна, иначе сме почти близначки по устни (преди филъра).

# 378
Да или направо след ретуша , ако имате притеснения , но не мисля , че в проблем

# 379
На някой, който си трие мненията ли отговаряте?

# 380
ДХЗ, на последната снимка на какъв етап са устните? Искам точно такава горна, иначе сме почти близначки по устни (преди филъра).
На коя снимка- на втория пост  последната ли? Така са ми сега, след филър сложен началото на август.

# 381
  • Berlin
Да, най-последната. Изглежда много добре! Колко време трае този ефект?

# 382
Мерси.При мен доста, поне година и нещо.

# 383
На 23 си сложих ботокс в 3 зони при Георгиевски, набързо ме набоде,затвори очи ,отпусни и готово.Попитах да не ми се свлече клепачи, каза" ,хм,не ми харесават,но няма."Сега забелязвам ,че над едната вежда има като подутина ,боцка и там и в началото на косата,случвало ли се е на някой подутина след ботокса,да раздривам ли челото ,има ли място за притеснение

# 384
Подутина не помня, но синини да.

# 385
Мобе да в реакция към обожданията , предполагам сте скоро на ретуш .

# 386
Момичета има ли разлика между техниката за контур на устните и т.нар руски обем?

# 387
Има разлика.Руските са плоски с ясно изразен остър контур, но не са за предпочитане, защото във времето има миграция, според специалистите.

# 388
  • София
На мен Трендафилова ми каза, че миграцията е неизбежна и рано или късно се случва. Аз сложих август за пръв път и съм доволна. Ще сложа отново следващия август. Платих 1 мл с уговорката, че не държа да се сложи целия, а да е естествено. Накрая каза, че 1 мл. едва е стигнал, защото усните не ми бяха малки и преди. После мисля по половин, пък другата част от филъра не знам.

# 389
При Трендафилова съм слагала над 5 пъти, винаги заплащам по 1 мл., слагаме макс 0.7, най-често 0.5 и хвърляме останалото. Не ми е проблем, стремим се към естествен резултат, не да изразходваме количеството. Винаги съм ползвала Saypha, и без това купен на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт