Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 52 006
  • 785
  •   1
Отговори
# 435
Самата тя прилича на 18 години, не знам какво си прави на нейното лице, обаче такива меки и  младежки черти има. https://www.instagram.com/dr_petkova?igsh=MWNsNDAyYjg5MDJjNw==

# 436
Ама тя наистина много млада изглежда тази д-р Петкова. 😀

# 437
  • София
Леле, Мариана Попова на какво се е направила от филъри, ужас....

# 438
Самата тя прилича на 18 години, не знам какво си прави на нейното лице, обаче такива меки и  младежки черти има. https://www.instagram.com/dr_petkova?igsh=MWNsNDAyYjg5MDJjNw==
Това не е мойта Д-р Петкова. Аз нямам Инстаграм и не съм я питала за страницата ѝ там. Имам телефон и адрес Simple Smile Но не знам друго, защото не следя социални мрежи - съжалявам.
 От този форум научавам всичко JoyHeart

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 15:09 от Bug_Developer

# 439
Така си играем на криеница, напишете поне първото й име и град, и къде специализира.❣️😘😋😋😋

# 440
Така си играем на криеница, напишете поне първото й име и град, и къде специализира.❣️😘😋😋😋
Д-р Ивана Петкова в гр. София е, кабинета до скоро беше на Витошка 86, но от началото на месеца се премести да работи самостоятелно на Бузлуджа 39. Не е скъпарска клиника с много лекари, но има индивидуално отношение и не прекалява с интервенциите с цел печалба.
Телефона го давам само на лично съобщение Simple Smile

# 441
Някой със скорошни впечатления от клиниката на др Паскова - Дерма Вита..?

# 442
  • при Arctic Monkeys
https://youtu.be/AovsfBpR21g?si=IeOaDmcRwoh9_ZG6
Предаване на Цанов за корекциите и историята с Дашков

# 443
  • Варна
Като си гледам и моя овал,промяната уж е незабележима с годините, а лицето ми сякаш се ушири и опухкави.Това ме побърква.Тези конкретно части тук и по контура на челюстта, двойната брадичка също.Апаратни,апаратни...какво точно с видим ефект.Прочетох и за конците на дамата, добър е ефекта  при нея, дали с накакво минимално количество ще се постигне  това, което искам?Хич не сън наясно с видовете конци...Там ефекта изчезва ли след време или има някакви надграждане след поставянията?

# 444
  • София
Ивка, за теб разграждане с липаза.

# 445
  • Варна
Точно това май не сме коментирали в темата, но май ми се е мяркало неши за pb serum. Ще се поинтересувам.

# 446
  • София
Коментирахме. На мен ми го препоръчаха на една от проучвателните ми консултации. Съжалявам, че не послушах, защото тези малки торбички под челюстта още ги има.

# 447
Коментирано е, но мен ме е страх да не увисне после една празна кожа.
Конците- травматичен процес и има давност, около 18м., поне това съм добила като представа/

# 448
  • София
Точно това леко свличане на лицето и образуването леки торбички по контура му и под брадичката ужасно ме дразнят. Толкова процедури направих точно затова през последните няколко месеца. Първо направих една процедура HIFU,  след седмица ми инжектираха антицелулитен разтвор, който разтваря мастните образувания и последното от снощи- Морфеус шия. От първите две процедура до момента не виждам ефект, но е и рано. Морфеус съм правила и преди и съм доволна. Аз винаги чакам промоциите и тогава го взимам на половин цена. Определено при мен има стягане на кожата. НООО болката е ужасна- само 5 минути са, но е като да те минават с телбод по който тече ток.

Преди 10 дни сложих и ботокс при Георгиевски и съм много доволна, определено при него ще продължа да ходя за ботокс. Отворен поглед, блокирана мимика на почти цялото чело  и ми издържа почти 5 месеца.
Доста процедури направих последните няколко месеца, но най голям ефект виждам от ботокса и морфеуса.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 09:56 от tedysworld

# 449
  • Стара Загора
Здравейте, имам нужда от съвет Blush
Имам много дълбоки бръчки на челото. Юли сложих ботокс за първи път на чело и гневна бръчка, която я нямам, но докторката препоръча,ноември ще е следващото поставяне. Предупреди ме, че ми е силна мускулатурата и може да отпусне по-рано. Ботокса започна да хваща към 5-6 ден, но вече мисля, че ме пусна. Въпреки това гадните бръчки продължаваха да се виждат. Посъветвайте ме след като повторя ботокса с какво да се запълнят, за да не се виждат?

Общи условия

Активация на акаунт