Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 991
  • 785
  •   2
Отговори
# 450
Мм…трудна работа.Опитайте със скинбустър, микронидълинг, мазане с ретиноиди.Ако не стане може леко с филър да се запълват, но по преценка на лекаря.

# 451
  • Варна
tedysworld,благодаря за споделеното. Ужас с този Морфеус значи,а и не съм  ориентирана във Варна къде правят и се справят като  хората. Отивам да чета.Тук няма и кой знае какви специалисти на които да се доверие човек във всяко едно отношение.

# 452
  • при Arctic Monkeys
Ivka smile нареждам се и аз с подобен проблем, при мен задълбочен от изместени некачествени филъри. Хлена фейс, браво на тебе!

# 453
  • Варна
Ами да си търсим заедно тогава 🥰.
А тези "бръчки" линии при говор и мимика около устата от конци ли са? Виждам ги при много хора с пипани лица дори и понякога в спокойно състояние

# 454
Не, нормални са.Аз имах също, без да съм си правила нищо на лицето, както и мои приятелки.И сега си ги имам като се усмихна.

# 455
Ивка, за теб разграждане с липаза.
Морфеус също, с функцията за разграждане на мазнини, ще е супер и по мое мнение, по-добро от липаза. Защото след нея кожата висва, а Морфеусът ще дръпне кожата нагоре. Но поне 3 Морфеуса. Според мен ще даде страхотен ефект

# 456
Включвам се по казуса за д-р Петкова,но на тази чийто инстаграм е постнат .Преди 4г някъде работеше и за Хелена фейс и пътуваше до Пловдив за да практикува .Имам доста неприятен спомен от филър в скули при нея .До колкото си спомням тя прави и Ивайла Бакалова сега .Казвам го,защото е коментирана тук.

# 457
След Пб серум кожата не висва! Притеснява ме само алергичната реакция, която описва тук една потребителка,но тя нещо спря да пише.

# 458
Моето лице е същото като на ivka smile 1:1, плътна, тежка кожа, която поизпилих малко с лазери. Това е много подходящо за Hifu, RF и ендолазер, и разграждане със мезотерапия. Трябва обаче течността да е добре подбрана- не само да разгражда, но да има и такива пептиди, които стягат в същия момент. Аз миналата седмица пробвах на себе си разтворът на dermaheal ll съвсем малко, че не знаех какво да очаквам и много добре ми действа, после лицето ми изглеждаше наистина много освежено и събрано,  има много добър лифтинг ефект. По-другата седмица ще повторя но по-голямо количество и на маларните торбички ще сложа повечко и по- смело навсякъде.
Апаратите помагат за лицето, но лошото при тях е, че трябва да се водят от човешка ръка, а не винаги операторът знае какво прави и как да нагласи апарата, повечето го слагат на по-ниска степен, не толкова силен. Аз правя само апарати, че ме е страх, че около мене са само аматьори и мога да ви кажа, че досега съм дала около 3000 евро само за апаратни процедури без никакви филъри и файда йок.
Ендо лазерат е наистина революция в медицината, но и той зависи от човешка ръка,  смелост, и знание. Друг проблем е, че се прави в легнало положение и така лицето се отдръпва назад и всички торбички се загубват. Апаратните процедури е добре да се правят в седнало положение. https://vm.tiktok.com/ZGdJanFjK/
За съжаление не съм доволна много от моята процедура с ендото, няма да повторя в тази клиника, но ще търся друго място, по големи професионалисти, които знаят какво да направят. Моят доктор не беше много смел, не направи много добре около очите, даже трябваше да му се моля да мине и челото над веждите, тази седмица имам консултация с него и ще го попитам защо такъв минимален ефект има. Гледам видеа, на които тотално им премахват торбичките на горните и долните клепачи, и маларните също. Щом едни го могат значи може. И контура ми си стои свлечен. Единствено където премахна повече от брадичката и уж каза, че ще спре да дърпа надолу и от това ще се вдигне контура, но не би.  И естествено си предложи радиес, фокс айс и операция на клепачите. Иначе нищо не се виждаше, нищо не си личеше, че е правено по лицето, няма разрез, няма даже точката където влиза лазера под кожата е много малък, по-малка отколкото при мезотерапия. Сега наблюдавам една докторка, която е и лектор специално за този лазер, в Пловдив и София има клиника и мисля, че е най-добрата за България, но дано да не греша. Може би по-другата година, нека да свикне с уреда, ще я посетя.
Сисата, един лазерен ресърфейсинг също ще ви се отрази добре на бръчките, мисля.

# 459
  • Sunshine state
Леле, Мариана Попова на какво се е направила от филъри, ужас....
Дай една снимка да видим. Гледах й фейса, но не мога да преценя реално дали в напълняла или какво.

# 460
La Gitana, говорите за д-р Ива Стоилова.Моя приятелка на 50 си прави ендото при нея в Пловдив и имаше страхотен ефект.Действително прибра кожата в долната трета на лицето и оправи контура.

# 461
Да, точно за нея говоря. Струва ми се, че докторката наистина работи много добре и му разбира, знае къде да пипне за да не засегне нерви и докъде е позволено и колко, може би. Догодина наесен може и да се осмеля да отида при нея. Знаете ли цена?

# 462
Ивка, при мен с конците и някой друг хибриден филтър, вдигнахме именно там лицето, имам и ботокс на марионетните за да не дърпам с устата надолу. Нефертити също помогна. Но! Кожата ми е еластична и тънка, няма плътност и тежест. Сега поддържам Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:25 от Bug_Developer

# 463
Ива Стоилова обучава доста наши лекари на инжекционни процедури.Като цяло цените й не са евтини ,около 20-30% са по -скъпи от другите клиники .Нейната клиника е Дермавист в Пловдив .                                                 Bug_developer  аз уточних ,че става въпрос за тази с инстаграма ,който беше постнат тук.

# 464
Не знам цена,защото тя си прави много неща наведнъж.
Д-р Стоилова е от ранга на д-р Денкова,но работи повече апарати.

Общи условия

Активация на акаунт