Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 977
  • 785
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, някой има ли наблюдения от д-р Буеши или друг добър специалист във Варна? Преди време си разградих устните, поради грешно сложен филър, миграция и бучки и търся специалист, който да постига естествени резултати, без да си личи.

# 466
Моя позната ходи при нея и е доволна, но не знам какво си прави, освен ботокс.

# 467
Бихте ли ми препоръчали лекар, който добре разгражда филъри и разбира дали има мигрирал филър по лигавицата, а не само отгоре да боде и какво се разгради, разгради. Имам някакво уплътнение, точно под носа и като говоря и се усмихвам се получава като подутина.

# 468
Моята лекарка-д-р Чилингирова в Дерма акт.Разграждала ми е устни, които друг лекар  окепази.

# 469
La Gitana, говорите за д-р Ива Стоилова.Моя приятелка на 50 си прави ендото при нея в Пловдив и имаше страхотен ефект.Действително прибра кожата в долната трета на лицето и оправи контура.
Как се казва точно процедурата, някакъв вид лазер ли е?

# 470
La Gitana, говорите за д-р Ива Стоилова.Моя приятелка на 50 си прави ендото при нея в Пловдив и имаше страхотен ефект.Действително прибра кожата в долната трета на лицето и оправи контура.
Как се казва точно процедурата, някакъв вид лазер ли е?
https://dermavist.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1 … D0%B8%D0%BD%D0%B3

# 471
.   Вижте как се подува като събера устни 😡

# 472
А дали е проблем този ендолифт, да се прилага ако има поставян радиес

# 473
  • Варна
Благодаря за идеите и мненията на всички,определено бяхте полезни. Между другото кожата ми е тъничка и суха, в никакъв случайни плътна и тежка,плътност докарвам от хидратация и мезотерапийки колкото мога . Имам лека пухкавост от няколко излишни кг и както се вижда леко обезформяне на контура, на 40 съм. Уви, годините си казва думата. Ще пиша като предприема нещо.
Колко струва този Ендолифт?

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 06:39 от ivka_smile

# 474
Момичета, отдавна ви чета, но не се решавам да се включа.. Искам да започна от някъде.. на 41 и досега освен хидрафешъл не съм си правила. Имам нужда от цялостна програма, но психически не мога да се реша. Ботокс ясно че трябва, имам силно изразени мимики, вече са дълбоки в челото. Ноо, имам силно паднал клепач и доста ме притеснява какво ще стане при евентуално поставяне на ботокс там. Вероятното свичане още повече много ме притеснява.

Отделно... жестоки назолабиални... идеално се вижда на снимката, отблизо, въпреки че съм с грим, как придават супер тъжен вид. Вероятно имам свичане в средната част, преди имах изразени скули..вече нямам.
Искам да започна от някъде, но последователно...
Може ли да ми дадете и ориентир колко горе-долу струва поставяне на филър в назолабиални? И изобщо вариант ли е за мен?
Добавям и една снимка на долната част на лицето:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 21:58 от Joana85

# 475
  • София
Филър не се слага в назолабиалните. Или долу на челюстта или горе на скулите. Може би при теб горе на скулите...

# 476
  • Варна
Как долу на челюстта? Въпреки, че аз чета в темата,че не се слага директно в назото, в 90% от случаите слагат точно там..

# 477
Филър не се слага в назолабиалните. Или долу на челюстта или горе на скулите. Може би при теб горе на скулите...
Да, аз не се изразих правилно.. Знам, че не се препоръчва поставяне директно, четох и за някакво точково поставяне, което е по-нов метод. Но дали е ок за мен, тъй като аз си имам все пак обем в бузите, а във брадичката ми не мисля, че бих поставила..

# 478
joana, Опитай Радиес, Слулптра и после ще добавяш филъри където трябва.
В назолабилани се слага филър, но се внимава.На мен директно си ми поставят там и то не един лекар.

# 479
joana, Опитай Радиес, Слулптра и после ще добавяш филъри където трябва.
В назолабилани се слага филър, но се внимава.На мен директно си ми поставят там и то не един лекар.
Радиес не е ли вид филър също? Не не като мезотерапия предполагам...
И ориентировачно какви цени да очаквам за такива процедури?
П.С. Всъщност видях че цените са между 800 и 1600 лв..

Общи условия

Активация на акаунт