Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 959
  • 785
  •   2
Отговори
# 480
Радиес е биостимулуращ филър, за стягане на кожата.След 3-4м. ще де види сработва ли и как, тогава може да се мисли за малко хиалуронови филъри( с които аз вече много внимавам) , скинбустъри за поддръжка, микронидлинг, Морфеус.Да се работи за стягане на кожата, не да се пълни толкова.Тук/таме някой хуалуронов филър връща загубени обеми и костна структура, но предвид, че не се абсорбират на 100%, после остават в кожата и мигрират.

# 481
Аз съм с паднал клепач и нямам никакви проблеми с ботокса.

# 482
Аз имам, обаче, и то само с единия.Един и съши лекар ми слага 3 поредни пъти ботокс, два от тях супер, третият- ужас, падна пак и направо ме побърква.Явно не е лесно с такива като мен.

# 483
Аз също си сложих ботокс в горната част на лицето. Резултатът е супер естествен, имам запазена мимика, но бръчките са много добре загладени, както и ми се отвори погледът. Аз си слагах при д-р Тодорова в Стара Загора. Мисля че Vistabel ми сложи. Отделно и мезотерапии ми прави за поддържане качеството на кожата.
В голяма чуденка съм, към кого да се обърна в Стара Загора... Тази доктор Тодорова къде работи ?

# 484
  • София
И аз имам филъри в назолабиални и се родих. Чудя се обаче като ходя да подновявам дали да не сложа нещо по-щадящо и резорбиращо се.

# 485
на мен rrs long lasting ми дръпна назолабиалните ,но е много краткотраен ефекта.

# 486
Аз имам, обаче, и то само с единия.Един и съши лекар ми слага 3 поредни пъти ботокс, два от тях супер, третият- ужас, падна пак и направо ме побърква.Явно не е лесно с такива като мен.
Аз съм със силно изразен паднал клепач по рождение..затова не смея да предприема поставяне на ботокс. И без това имам проблем със зрението, заради него, ако падането се засили, още повече ще стане зле..
Постоянно си повдигам едната вежда (мимика при говорене), главно заради това исках да спра задълбаването на бръчките, а те вече са много дълбоки (имам ги от 25 сигурно още)..Бях на консултация в Пловдив при д-р Кондакова, тя препоръчва поставяне в три зони (както и трябва да бъде) и каза, че свичане нямало уж да се получи, но все пак не го изключи...Та затова..
Съвсем се обърках.. да си ходя с бръчките и да ги приемам или да рискувам. Мислех си за бейби ботокс, само да опитам как ще повлияе, но той вероятно няма да има никакъв ефект при толкова дълбоки.. не знам?
Освен това имам алергичност към всякакви поставяния на мигли, например, резултата беше трагедия, лекувах се антибиотици, имаше жесток отток, зачервяване, болка....Знам, че няма връзка с ботокса, но не изключвам да се появи и друга непоносимост..

# 487
  • София
Аз слагах филъри в скули и челюст. По принцип дръпна назолабиалните, но не изчезнаха съвсем. Но то пък на моята възраст, ако опъна съвсем, вече ще стои неестествено.

Като цяло аз си забялязвам разширение на лицето от филърите, което не ми харесва.

# 488
Аз слагах филъри в скули и челюст. По принцип дръпна назолабиалните, но не изчезнаха съвсем. Но то пък на моята възраст, ако опъна съвсем, вече ще стои неестествено.

Като цяло аз си забялязвам разширение на лицето от филърите, което не ми харесва.
Тези дни гледах Мария Игнатова, виждам че си е поставяла..филъри в скулите точно и ботокс. Точно ефекта при нея е много неприятен, получила е широко лице, неестествено сковано лице.. Това не искам със сигурност! Някой знае ли къде си ги прави тя, за да не ходя там.
Представям си съвсем леко отпускане на мускула, дори и да не заличи съвсем бръчката.. но искам да се запази естествения вид.

# 489
Joana85, аз също имам отпуснати клепачи - генетично ми е заложено. Но пък кожата не е достатъчно за рязане, според лекарите, които посетих. Към момента правих 1 процедура фотона лазер и ще направя още няколко - колагеностимулиращо е.

При теб обаче си има изявена кожна гънка. Мислила ли си за блефаропластика. Резултатите си заслужават и е лека процедура с локална анестезия.

# 490
Joana85, аз също имам отпуснати клепачи - генетично ми е заложено. Но пък кожата не е достатъчно за рязане, според лекарите, които посетих. Към момента правих 1 процедура фотона лазер и ще направя още няколко - колагеностимулиращо е.

При теб обаче си има изявена кожна гънка. Мислила ли си за блефаропластика. Резултатите си заслужават и е лека процедура с локална анестезия.
Оо, да мислела съм, но искам да го напрявя след 45 г, тъй като го имам семейно генетично, много добре знам какъв ще е резултата. Знам, че при по-рано ако го направя, ще се върне при изходно и ми се иска да изчакам още някоя година.
При сестра ми (имаме 10 г разлика) вече много и тежи и пречи, но тя не се решава. Ще направя, когато обаче мога да си позволя и времето за възстановяване. Работя пред компютър ежедневно. Чела съм на alena цялата процедура с възстановяването и определено изисква време, което не мога да си отделя, на този етап. Иначе вярвам, че резултата ще е едно отворено око, което толкова много ми липсва...

# 491
Ох и аз се навивам и "развивам" постоянно с тази блефаро. Аз съм на 41 и това което особено ме дразни е че единия клепач е по отпуснат от другия. Но последни 2 год определено започна да става доста видима тази ужасна гънка и на двете очи.

Аз също работя на компютър и мисля че за 4-5 дена, докато махнат конците да съм отпуска, от петък до сряда-четвъртък, и после да си работя.
Взела съм час за консултация през ноември в клиника в която рязането се прави с лазер... още не знам какво и как...

# 492
  • София
Нали има някаква процедура с лазер на клепачите?
Не че ми се вижда по-безболезнена...

# 493
Не става когато вече си е гънка.. сигурно може да спаси 2мм, но когато се стигне до рязане са 10мм Simple Smile
Това за което говоря е друго. Просто самото рязане не е на ръка а с лазер. Не знам още дали има някакво специялно предимство.

# 494
Неоперативната блефаро е за поддръжка на кожата, но в някой момент си трябва рязане.Аз досега да съм го направила, ако не беше факта, че трябва и браулифт.

Общи условия

Активация на акаунт