Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 945
  • 785
  •   1
Отговори
# 495
Ох и аз се навивам и "развивам" постоянно с тази блефаро. Аз съм на 41 и това което особено ме дразни е че единия клепач е по отпуснат от другия. Но последни 2 год определено започна да става доста видима тази ужасна гънка и на двете очи.

Аз също работя на компютър и мисля че за 4-5 дена, докато махнат конците да съм отпуска, от петък до сряда-четвъртък, и после да си работя.
Взела съм час за консултация през ноември в клиника в която рязането се прави с лазер... още не знам какво и как...
И аз съм на толкова и те разбирам напълно! Имам същите съмния.. Но все още отлагам решението.
Тук можете да видите подробна информация +снимки и цени на alena, мисля невероятно изчерпателна:
https://-spam294-/operativna-gorna-blefaroplastika-i-lifting-ot-d-r-zhelyazkova/
Изисква поне 3 седмици да се избягват навеждания и аз не виждам как ще стане ако работя в една поза на лаптопа.. Поне седмица си с конци, за мен това означава че няма да съм за навън...И така, аз в момента и не мога да си позволя финансово цялото това отсъствие.

# 496
  • Там където
Не знам в крайна сметка дали тук бяха добри отзивите за Д-р Ива Стоилова, но в неделя ме записа за Ендолифт в клиниката в София. После ще пиша какво съм преживяла Simple Smile

# 497
Стискаме палци резултатът да е невероятен и да повлечеш крак.

# 498
Щом е имало успеваемост при един човек ще има и при друг, не се притеснявай всичко ще е наред. Може ли да споделиш цена и задължително после впечатления. Даже не боли.

# 499
Много изразени назолабиални гънки, от млади години...
Скрит текст:
Очевидно, двойна брадичка и отпуснат контур, от по-стари години Joy
Започнах с мезотерапия в долната част, сложих филър в скулите, преди 12 дни. Има малко положителна промяна, но при тази отпуснатост, се притеснявам да сложа филър директно в назото. С това мигриране и свличане, да не стане беля? Мезото за стягане, го продължавам...

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 19:18 от Parfait

# 500
По снимка ми се вижда плътна тежка кожа, хаиалуронивите филъри задържат много вида, раздуват още, после провисват нещата още повече. Гледах клипче със скенер на глава на жена поставила 8 мл, изолираха 24 мл в момента , смятайте … Аз мисля да се въздържа изобщо от такива. Колагенстимулращи, ако мога да издебна да не съм на слънце 3 месеца СО2 бих напарвила и скинбустер.

# 501
Жаки, как е ботоксът след ретуш? Паднаха ли веждите пак или ти хареса как се справи Георгиевски?

# 502
Нееее! Пу пу, но не ми е блокирано много челото, имам гънка леко над едната вежда… пак ме вика. Много внимателно опознава територията 😅🤣
Обаче този път имам брутални торбички под очите, а обичайно никога нямам… дано се махнат.

# 503
Не съм имала досега торбички след ботокс, а по принцип съм склонна. Като попрекаля с узото вечерта (едно голямо, не повече) на следващия ден си имам малки торбички. Laughing
Явно се задържа лимфата при теб. До две седмици трябва да се оправи мисля.

# 504
  • София
На мен ми отичат клепачите понякога, но торбички за сега не съм имала и аз.

# 505
Жаки, защо се въздържаш от колагеностимулиращи?

# 506
  • Варна
При колежката ми много се увеличиха торбичките под очите от ботокса и за съжаление това продължи доста повече от 2 седмици.
Чакам и аз инфо за Ендолифта. Доктор Ива Стоилова не идваше ли и във Варна в някоя клиника?

# 507
Жаки, защо се въздържаш от колагеностимулиращи?
Не, не, точно тях ще слагам, може би не го написах ясно. Ще се въздържам от хиалуронови филъри. Аз не съм слагала, освен под очи много отдавна, къде 6-7 години има.
Нито скули, нито нищо няма да слагам кой знае къде ще иде и колко ще увеличи обема си.
Знаеш ми мнението аз съм за махане на кожа, а не пълненето и. Като му дойде времето де, още сме младички 😅🤣🙃

# 508
Да. нещо ме съм разбрала и се учудих.Аз по същия начин вече мисля, хиалурон само при нужда.

# 509
  • Anywhere
Имам нужда от съвет за марионетни линии. Какво препоръчвате? Имам проблемна захапка и липса на обем около устата. Дали ако направя устните например ще има положителен ефект?
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт