Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 314
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз в момента някак сама и без усилия се ограничавам от покупки на дрехи и щуротии, за сметка на обзавеждането.
Случайно улучих еднин спрей на Балеа, с който ми седят чупките, както искам.

# 586
Гери, сподели за китайския Дайсън после.
Аз имам четка-сешоар и ми върши работа, макар, че барелът е с малко Фи.Затова ср ослушвам.Сравнено с въртящата какви са преимуществата.Моята коса е тънка, жилава и не иска да стои в прическа.Затова и не ми се инвестира в уреди.Бих опитала с алтернативни, за които не съм дала торба с пари.

# 587
Най-вероятно първо ще взема това:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6010995845 … ssn_id=sjxt3ur3pe
Струва ми се, че и след като се разреши косата ще стои чудно.

# 588
Дава ми разпродадено и не го виждам 🫣

# 589
Дава ми разпродадено и не го виждам 🫣
И аз!

# 590
  • София
Супер, че сте намерили работещо решение. Не мога да я третирам топлинно, че съвсем ще се стопи перушинката.
Естествено стои така (за боядисване са корените и цветът откровено ме дразни вече). Искам да си запази формата и чупките, но да е по-малко фризи. Ползвам all in one крема на Olioseta, но красотата трае половин ден и после пак литва.
Идеи за стилизиране?

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 18:37 от Harpalike

# 591
Бяхме на пазар, влязох със слънчеви очила, като излязохме - валеше като из ведро!
Чувствам се зле в големи магазини, става ми лошо от миризмите и топлината, икономисват от климатици. В сектора с месото, дето хората елечета обличат, мога да си преседя 1 час.
Народа или не се къпе и си мирише натурално, или се полива с парфюми до припадък. Една госпожа все около нас се озоваваше, вярвате ли ми че, щях да ... Disappointed Relieved С някаква имитация на един много омразен за мен парфюм беше, Womanity. Оригиналът колкото и да ми е неприятен, поне мирише някак си по-качествено. Само, ако знаеше какво се носи от нея, никога нямаше да го сложи това нещо. Защо хората нямат мярка в нищо? Pensive

# 592
  • София
Harpa, като моята е. Довечера ще ти го снимам. Баш маха фриза! Или може и сега да скоча до ДМ.

# 593
  • София
Благодаря ти, Роки!

# 594
Харпи, пяна, с която да намачкаш още влажната коса, да се оформят букли и като изсъхне и я разрошиш леко, само обем да и придадеш, но те да се задържат. Кремовете биха утежнили твоя тип коса, струва ми се. Или ти искаш да е права? Май не разбрах...
Мен ме наваля и сега косата ми стои дори по-добре от сутринта.

# 595
При нас термометъра на колата показва 33 градуса.
Харпи, ми много ти е добре прическата, 1 см скъсяване за освежаване и пяна както казва Диа. Но пак ще държи ден само, тип като моята е. Мека и тънка.

# 596
При мен 14 и клинч.Вали!😭

# 597
# 598
  • София
Dia, права коса не ми стои никак добре. Искам си чупките, но да няма летящи косъмчета. Съветът на фризьора ми е точно същия като твоя.

Мими, твоята коса е толкова сладко вълниста! Нищо общо няма с моята кокершпаньолска форма.

Днес тичах по шорти предиобед и сега следобед излезнах за леко пазаруване по къс панталон и дънково яке - умрях от студ! Но пък е много магичен пейзажът. Сега ви го щраквам.

# 599
При мен 14 и клинч.Вали!😭
Къде си, Деси:-)
При мен денят започна с дъжд... Още през нощта заваля... Събуди ме ... Не можах да разбера къде съм и какво става...
По обед пекна слънце ☀️.... Разсъблякох се.
Сега пак се облякох. И чорапи сложих...

Общи условия

Активация на акаунт