Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 325
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 555
Адвент календар с гримове купувам на дъщеря ми, това ни е традиция. Много им се радва и май ги ползва.
Когато беше малка, купувахме шоколадов;)

Не искам да мисля за ботуши още, въпреки че обожавам да ги нося.
Ал, много сходен вкус за обувки/ботуши имаме. Това, което си показала не е каубойски ботуш, но много ми хареса.
Копче, честито! Няма да казвам че съжалявам за дъщеря ти, въпреки че ми стана тъжно, като написа, че не ѝ се е получило, но съм сигурна че вселената има други планове за нея.
Понеже снимките разбираемо много намаляха, да не забравя - Майолка, ти си слънцето на темата, не спирай да се обличаш така, че да ме караш да се усмихвам като видя твоя снимка.
Тези дни ми се гласи, та обръщам повече внимание на това, което обличам. Май и ми се получава. Отдавна не ми се беше случвало да мисля какво ще облека за следващия ден. Явно съм била в сатурнова дупка;)

# 556
Мразя времето, когато трябва да обувам чорапи. Хич не обичам. Ако мога, ще си ходя боса непрекъснато, но не става в ботите. Прехода в този сезон ми е много труден.
На леопардовото яке, му избрах маратонки. Не знам колко чифта имам, но бежови/кафяви нямам нито едни. Thinking

Това е то
Скрит текст:

# 557
Цитат
На леопардовото яке, му избрах маратонки
.
Идеално са се съчетали, Диа! Hands Plus1

# 558
Кафявото все повече се реабилитира като моден цвят, а бяха времена, в които тотално го отричаха. Четох някъде, че е бил признат за най - грозния цвят на света преди години.

# 559
  • София
Зависи от кафявото и плата.

# 560
Аз харесвам кафяво, идеално се съчетава със златисто, кремаво, в анимал принт, с червено ...- хубав есенен цвят.
По това време много го нося.

# 561
Леопардовото не минава от мода и мине, не мине и стане супер хит.
D&G бяха пуснали колекция преди години и моделите бяха от до в леопардов принт. Аз не бих се облякла, че ще приличам на избягала от саваната. Имаше модели, на които стоеше разкошно обаче си трябва специфично излъчване.

Кафяво не нося, не ми стои никак този цвят и въобще всички земни цветове.

Когато харесваш гримьор, чийто стил ти допада и сте еднакъв цветотип можеш да купуваш/поръчваш на сляпо. Купих молива, червилото и Шанелските сенки след reel постнат днес в IG.😂 Сега ще търся спирала в бургунди, че нещо ми е трудно откриваема показаната от Мейбълин.
https://www.instagram.com/reel/C_2-7kCtnqO/?igsh=a3l6bGZ5a2NocGZ1
Ако някой знае хубава спирала в бургунди цвят да каже.
Май съм за в гримовата тема, но ще чакам Агента да пусне новата тема. И тогава и там ще си направя питането, че сега ще ми се загуби поста. 😂

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 01:56 от cloè

# 562
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Опитвах се да следя всичко, но не успях.
Майолка, прекрасна!

Изтървах Копче като булка, но не се съмнявам, че е била прелест.Кухнята е много хубава, със здраве да си я ползвате и дълги години да ходиш при мама!На красивото ти момиче пожелавам да има късмет!

PS Mаroon, честити 50! Чудна гледка, чудна! Governors Island?

На патерица, честита да си, Марунка!Обичана и все така прекрасна!
Според мен има още 5 години до 50.

За шлиферите аз имам и този, моята девойка има син на Масимо, какъвто показа Ал и един на Бърбъри.Изобщо не знам кога ще ще ги носим, но ...

Диа, много хубави маратонки и връхна дреха!
Харпи, и ти много ми хареса.
Показаните ботуши не ми харесаха, но те не са и приложими на моите крака и стил де.Снимките ги оцених!

Рокси, страхотна си!Дано си много щастлива!Като те прочетох за девойката откровено си казвам, че ми се сви сърцето, но живот....

Желая ви хубав ден и ме извинявайте за пропуските, но отново отивам на поредното дежурство!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 20:17 от siska79

# 563
Кафяво не обичам и не ми отива, особено около лицето.

Обожавам ботуши, обаче не искам лятото да си отива.

Снощи младежът ме уведоми, че за първия учебен ден ще му трябва нов парфюм, понеже неговият почти е свършил. Днес освен тетрадки ще се избира и това ☺

# 564
Добро утро! При нас още не е есенно, но усещането е такова:
"Лятото свършва с 1вия септемврийски дъжд. Това магично отмиване на всички летни емоции и натрупано напрежение, отваря едно съвсем различно измерение на този толкова обичан сезон. Отнесено е усещането на прекомерна тълпа, нетърпимост, надпревара, неизчакване, стрес и шум.

С плажа на морето всичко е наред, само дето няма тълпи да викат как и барът е до морето. Тази част от годината наред с май е любима за всички, които живеем покрай безкрайната азурна шир. За нас остава тихият шепот на празните улици. (Де да беше така...) Оставаме само тези, които разбираме "синята страст".

Септември е истински специален и много зен. Той е сбогуване, но и нирвана. Миг мълчание с гръб към лятото и чакащи очи, обърнати към следващото. Той се плисва върху теб и разбираш каква малка и нищожна гнида си и как животът си изтича като пясък през шепата, а ти си една от тези гранули кварц".

Пламен Бакалов

# 565
cloè, спиралата бургунди на Maybelline не е хубава и да успееш да я намереш, затова по-добре търси друга. Няма нищо общо с туша на черната.

Благодаря, дами! Кафяво и бежово нямам много в гардероба си. Една дълга жилетка, едно дълго до под коленете яке или каквото е там, едно кожено манто и няколко чифта боти. Миналата седмица си купих бежово-кафяв панталон, ще мога да го нося с тези маратонки и с ботите, които имам. И с това, което купих пролетта, но не съм обличала
Скрит текст:
Всъщност, харесвам тази цветова гама, но просто не съм носила почти нищо до сега. Повлияна съм от темата, разбира се, за тези покупки и най-вече от най-видния фен на бежовото - Сиска. 😊 Харесвам и светли дрехи през зимата, нищо че съм като айсберг с тях. 😁

# 566
Дия, бялото манто е супер, ще стои много елегантно с кафяви боти...
Сиси, никаква лелка не си, а манекенка. Защо в нашите аптеки не продават манекенки...?
Поръчах чехлите на Ингилиз пак...ми искам ги и това си е! Капризна обувка, не е за ботури, ама...

# 567
Нещо сънувах странни сънища и станах мн.рано днес, снощи имахме гости, пих 2 чаши бяло вино и нещо не ми е ок, аз хич да не мога да пия.Та…
Агент, дойде в съня ми, на брега на нещо между Карибско море и екзотичен басейн, ама в Младост( в София)😅, и ми подари ярко синя чанта, пълна в джвъчки вътре, между които зелен кожен портфейл за стотинки, на който отгоре имаше златна гущерожаба.🙄
Каубойски ботуши съм имала неведнъж през годините, дори червени, обичам ги, още бях ученичка като въздишах по тях.Имам едни оцеляли и чат-пат, като се врътне модата, ги нося.
 При мен вали из ведро и е стууд, много мразя:

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 09:19 от ДХ3

# 568
Grinning А аз съм на турнир, отложиха го с 2 часа, та ще се изкалям здраво днес.

# 569
Благодаря за пожеланията на всички! 🤗

Ауу, как съм пропуснала коментара на Агент, добре че Сис обърна внимание - даа, имам още 5г до 50, наборки сме със Сиска 😊
Позна, точно от  Governor’s island са снимките, приятна изненада бе островчето, а гледките са един път.

Будна съм от 6:30 … а така имах желание съботно да поспя до обяд.
Не съм готова за ботуши, но пък ме радва мрачното време - малко разнообразие от жегите, а и предполага за уютен домашен релакс.

Общи условия

Активация на акаунт