Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 373
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Севлиево
Не мога да ви изчета.Доста сте изписали докато бях на морето (мислех за последно тая година,ама май заради малкия ще ходим пак,че ММ намери много добър детски УНГ в Бургас и след месец пак иска да види детето).
Ал,тези ботуши и в този цвят много ми харесват.
Адвент календари купувам с шоколадчета за децата,за мен с чай,а миналата година и със сурови барчета(тук във форума в темата за адвент календарите имаше доста интересни предложения миналия сезон).Обожавам зимата,Коледа, украсите (вече си набелязвам някои неща за украса,избрах част от подаръка за свекървата,но в момента пазарувам и ще украсявам на есенна тематика -досега само за Хелоуин го правех в последните 2-3 години,но ми допада идеята за всеки сезон да имам нещо различно,а в темата за декорациите има много идеи).

# 541
  • София
Аз от няколко години се оглеждам за високи каубойски ботуши. Вероятно велур, от цвят напа до мляко.
Но поради повтарящите се проблеми около лявото ми стъпало кой знае кога ще ги нося.

# 542
И аз си умирам за ботуши

# 543
е, значи не говорим за едно и също, и окончателно ги разлюбих, но показаните от вас ботуши...са си ботуши- не точно „каубойски“
ето едни, които бих носила, ако имах крак за това

# 544
Мамагемелар - бих ти предложила нещо подобно, ако носиш много панталони, защото и за офис със класически кройки панталони става и за дънки също. И за португалските температури е по-оптимално от високи ботуши и за капак е ужасно удобно за ходене - 4-5 см ток. Макар, че италианките не си поплюват и не гледат термометъра, когато им се доще да нахлузят по-висок ботуш:

https://www.net-a-porter.com/en-us/shop/search/cowboy%20boots

https://www.mytheresa.com/us/en/women/search/cowboy%20boots?sour … rm=cowboy%20boots

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 20:14 от Agent Provocateur

# 545
пеша ходя, само като спортувам- иначе колата ми е пред вратата
аз панталони обувам само като започне да ми е студено, през февруари- тукашната представа за зима, са дневни все пак позитивни ,макар и ниски температури
повечето ми „ботуши“ са именно боти,защото съм седнала цял ден, и подвивам крак, местя, намествам...но с много високи , май не ми е удобно
може би, затова ги гледам и им се каня Laughing

# 546
Преди години носех много такъв модел и боти, и ботуши, и обувки, дори и сандали имах. Те даже още са складирани някъде. Имам и чисто нови велурени обувки с такъв фасон, втори чифт закупен от разкош и заради удобство на първите, и така и не стигнах до тях. Стоят страхотно с bootcut jeans. Ще ги подаря на някого, само да го харесате като модел. Но са в другата къща и трябва да отида да ги взема, и снимам.

# 547
  • София
Копче, честито за кухнята! Снимков материал ще покажеш ли?
Благодаря!
Показвам: Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:16 от kopche

# 548
  • София
Случайно да знаеш точно цвета горе? 🙏

# 549
Аз купувам адвент календари с шоколад.
Би ли споделила някои?

# 550
Те даже още са складирани някъде. Имам и чисто нови велурени обувки с такъв фасон,  Стоят страхотно с bootcut jeans. Ще ги подаря на някого, само да го харесате като модел. Но са в другата къща и трябва да отида да ги взема, и снимам.
Аз ги искам...ама трябва първо снимка ! Wink

# 551
О, Мимче, те са 41... Може в Бургаското езеро да си плуваш с тях с твоите крачка 37! Simple Smile

# 552
Копче, много хубав ремонт, браво! 🤗 Много обичам да вляза и да ми замирише на ново. 😂

Агент, много си права за италианките. Обожавам ботуши и въпреки че не падат под 0 градуса, където живея  много нося ботуши.
На мен студа ми идва от краката. 😂

# 553
О, Мимче, те са 41... Може в Бургаското езеро да си плуваш с тях с твоите крачка 37! Simple Smile
Ииии начи, жалко!
Копче, супер е кухнята, и аз другото лято ще правя. Почвам да събирам идеи.
Ботуши обожавам, гледам да са велурени и без подплата, че в офиса е жега...цяла зима ходя така! И при нас почти не пада под 0. Тази зима валя снаг за първи път от 6 години. 🤣

# 554
Адвент календер бих взела с чайове. Ако може, само билкови, че плодовите ги недолюбвам. Ще се радвам на препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт