Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 386
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Аз купувам с подправки и други сладки/солени нещица последните няколко години.

# 511
  • София
Аз съм малко консервативна по отношение на козметиката - аз си знам моите продукти и си ги подновявам. Така че, много вероятно, половината неща от Коледния календар може да не ми харесат.

Тръгнах да търся един парфюм онлайн, забих към друг....

# 512
И аз не взимам календар, не всичко ще ми върши работа.

# 513
Аз купувам адвент календари с шоколад.

# 514
Коледни календари купувам на щерката, тя им е фен, особено на тези на Rituals и L’occitane.
За себе си купувам с чай. 😊
При мен е истинска есен вече. 9 градуса, дъжд, вятър. Добрата новина е, че това е любимият ми сезон. ❤
Което ме подсеща, че искам да си купя нов тъмно син тренчкот с дължина около коляното. И светлокафяв искам, с дължина до глезените.

Всички магазини наоколо вече са на есенна (не хелоуинска!) вълнА. Купих си чай с лавандула и боровинки, довечера ще го тествам.

# 515
  • Ямбол
Адвент календар взехме миналата година на Trend it up за Дребосъчката. Тя си го хареса, аз прибрах 2-3 нещица (едни лъскави сенки и гланц в цвят, които тя не одобри за себе си). Чаен или с подправки по ми допада като идея за мен.

Харпи, много свежарски изглеждаш под дъждовните капки 🤗.
Рокси, и ти така Simple Smile).

# 516
  • Бургас/Пз
Мими, имам точно такъв органайзер за чантите. Става само за малки чанти от типа на Зарена. Не е от най удобните, защото като я бутнеш повече чантата и пада от другата страна. Ама като за 6-7 лв от Тему на мен лично ми върши работата. Там държа ежедневните чанти да са ми под ръка. Другите , които са за поводи са прибрани отделно.  Ако трябва да съм честна понякога сменям два пъти на ден чанта и така хем ги виждам, хем са ми по ръка. Сега ще прибере летните и ще извадя зимните Simple Smile

Копче, сигурна съм, че нещата за малката ще се наредят по най добрия начин за нея и скоро ще я гледаме Simple Smile Била си страхотна булка и сега си със същата страхотна усмивка 😍

Не знам кой още видях и кой не видях....  - честита да е Марунка  и все такива страхотни дестинации да показва.
Голите крака на Харпи са за завиждам...
Роки, много ми харесват рамките на очилата ти ....на тази вълна съм
И едни прекрасни нокти в холаграм видях, ама на кой бяха....

Адвент календари много обичам, ама някой да ми ги подари. Дъщеря ми ме беше изненадала с Ритуалс и да ви кажа , че всичко ми влезе в употреба, особено при пътуванията. Но аз много харесвам продуктите им като цяло.

Я покажете някой календар с шоколад Simple Smile

# 517
адвент календари ли се казвали  Flushed - тук им казват Discovery Box или просто подаръчна кутия Laughing
винаги купувам, за да имам подаръци за неочаквани, изненадващи празненства
виж, ето тези божавам - да ги получавам, най-вече Sunglasses
Скрит текст:

ама къде се засилихте за Коледа?- лятото не е отминало още

аз искам да питам за насоки за ботушите- някакви общи, като guideline..
какви ботуши , на какви поли ...
гледам някои тип каубойски напоследък, но с нищо не ми се връзват, а и не знам защо ги гледам - нужда нямам, само от лакомия Flushed

# 518
  • В полите на Пирин планина
Харпа, много си сладка под дъжда!

И аз никога не съм купувала такива календари. С козметика не ми е нужен изобщо. Решила съм да не купувам нищо поне месец, освен боя за коса, като трябва да се боядисам. Имам три неотворени крема за лице... А декоративната ми козметика е неразумно количество.
Така, че - малко рестрикция ще ми е полезна.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 16:25 от Lady Brinne

# 519
Харпа и Марунка много ми харесаха и Момето с любима кройка панталон.
При нас е такава жега, по точно тежко и задушно. С онази шарена вискозна рокля съм днес и боси крака със сандали.
Ани, моите чанти са повечето малки, дано ми е удобен органайзера.🙏 Намислила съм да изхвърля / подаря част от тях.

# 520
  • Бургас/Пз
адвент календари ли се казвали  Flushed - тук им казват Discovery Box или просто подаръчна кутия Laughing
винаги купувам, за да имам подаръци за неочаквани, изненадващи празненства
виж, ето тези божавам - да ги получавам, най-вече Sunglasses
Скрит текст:

Не е адвент календарите са точно коледни и имат 24 прозорчета / обикновено за 24 дни преди Коледа/  с изненади - т.е не знаеш какво има вътре докато не дойде съответния ден и не ги отвориш.

# 521
  • ново
Майола, не стигнах до чантата да я снимам днес (в колата е както е купена 😀), но я намерих в сайта.

https://www.axelaccessories.gr/en/23-winter/bags/crossbody-bags/ … 37-forestgreen634
Утре ще мина до другия аутлет, току виж може да се сдобия с още някоя, пък къде ще ги складирам нямам идея.

# 522
Голям фен съм на адвент календарите. И си ги отварям като дете- ден по ден, без да гледам предварително какво съдържат. Задължително си вземам един с луксозни свещи на Yankee candle, поне един с шоколад ( слабостта ми е позната и завършвам с поне 3), и поне един с козметика. Подчертавам думата " поне" Simple Smile)) Декемврийските сутрин и много ги обичам!

# 523
Не обичам декември...довършвам годината и полудявам. Студено е по Коледа, изкуствената еуфория и тълпите ме изнервят.

# 524
Mamagemelar - не ти трябват!

Ани, на Dia!

Доживях дори дерматолозите да си пускат филтърчета като правят контент! Как не ги е срам!?! ДЕРМАТОЛОЗИТЕ!!!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:35 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт