Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 389
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 495
Не съм, но с удоволствие бих си взела на Ритуалс.

# 496
  • тук-там
Забравих да коментирам Майолка - много ми хареса с широкия панталон и топа по нея. Любими цветове! Майола, чудно тяло, не прави резки движения нагоре-надолу!
Пепси, какъв чудесен резултат с обръча! Аз не можах и грам да сваля в талията, макар да въртя вече 3 месеца.

# 497
МТZ, със сигурност си се погрижила за мускулите, което е по-важно.

# 498
  • София
Марунка, отново ме впечатли с изживяванията си! Heart Eyes
ЧРД на патерица! Все на такива хубави места да го посрещаш и в компанията на любимите ти хора, най-вече!

Нищо му няма на Дайсъна! Не е в куфарче и е олекотена версия.
Ето още един сешоар на чудесна цена (683,99лв): https://www.technopolis.bg/bg/Seshoari/Seshoar-DYSON-SUPERSONIC- … -BCO-BNK/p/812090

Мими това приспособление за чанти ми се вижда много идейно! Ще видя Тему, какво мисли по въпроса. Thinking

Календари коледни не ме влекат. Престанах да събирам дреболии по кутии в къщи. стремя се към минимализъм вече.

Похвалвам се с готова кухня! Hug
Отново тук- в къщата при майка ми, родната ми -завършихме вторият си голям проект за тази година с ММ! Стана много хубава, понеже ползвахме същият майстор, който месеци преди това ни направи чудесна баня и тоалетна на 2 етаж. Преустроихме старата "багажна стая", както я наричахме, защото години наред беше зарината с непотребни дрехи, губери, възглавници, одеяла и какво ли не!
С майстори да се занимаваш- не си е работа! Много чистене, прах и вода мина през ръцете ми през това време...но и през този етап минахме и сме доволни от постигнатото!

Искам вече да си отдъхна! От ремонти! От вълненията и напрежението около НАТФИЗ и пр. Искам да си върна баланса и фокуса ...към пътуванията!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 10:02 от kopche

# 499
Ей, Копче, страшна си по намиране на изгодни сделки. За сешуара и ние с Ал се възползвахме от нарушените опаковки от Озона. Дори не можах да видя къде беше нарушена🤣...сешуара си е екстра иначе!

# 500
  • Sofia
Копче, честито за кухнята! Снимков материал ще покажеш ли?

# 501
  • София
Ей, честито за кухнята! Аз вчера започнах. Дойде майстора, очертахме първоначална идея, колко шкафа, сега избирам цветове.
Цък аутфит днес:

# 502
  • София
Пешком в дъжда с парка на патета

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 21:13 от Harpalike

# 503
Харпа, якето ти е супер 😍

# 504
Хехе, яке на патенца, моето (такова тъничко) е леопардово 😁, трябва да си ги сменим, Харпи 😆
Скрит текст:

# 505
  • София
Dia, не си давам парката на патета. Стара е като света, голяма ми е, не пази кой знае колко от дъжд, но много си я обичам и една от емблематичните ми дрехи.
Но и леопардовият принт на твоето яке е жесток!

# 506
Имах предвид, че на теб повече ще ти пасне шарката на моето Wink иначе от него, можеш да си ушиеш три якета като за теб. Joy
Много са ти сладки патетата, закачлив принт. Grinning

# 507
Поръчахте ли си адвент календари вече?

Никога не съм си купувала адвент календар и едва ли ще го направя и в бъдеще, предвид срамните количества козметика, които с които съм се заринала (ама Ковид е виновен! Що стока изкупих да си лекувам стреса!)
Но хубава селекция са направили - виждам поне 3-4 бранда, които харесвам. А ружът на Surratt е най-доброто, което японците правят - Japanese slurry blush formula! Изключително качество!

Много бързо скочихте в есенни разцветки Simple Smile

PS Mаroon, честити 50! Чудна гледка, чудна! Governors Island?

PS Dia, чудесни нокти!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:10 от Agent Provocateur

# 508
И аз не купувам такива календари.

# 509
  • София
Харесвам адвент календарите с чай, но с козметика са ми излишни.

Общи условия

Активация на акаунт