Любители на котки - Тема 198

• 26 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Cuckoo, вече е добре и нищо не го боли. Да тича волно по облаците.
Хари също отслабна ужасно много преди да почине.

# 421
Cuckoo, много ми стана тъжно. За двама ви с котарачето. Да тича на воля в котешкия рай, а ти си направила най-доброто за него.

# 422
  • Между гори и планини
Cuckoo, много съжалявам че ти се е наложило да вземаш такова решение... Ох, тежко е, но си е отишъл с достойнство. Кети е там, ще го посрещне 😞
И тя изглеждаше по този начин, слаба, стара... И аз я снимах преди да се сбогувахме, но предпочитам да гледам старите ѝ снимки, красива и млада.
Успокоение е това, че вече не ги боли и са живели дълго, шастливо и са били обичани!
Прегръщам те!

# 423
Cuckoo, много съжалявам! Мразя тези моменти от цялото си сърце! Но е имал дом и любими хора, обичан до края! Покажи котарачето като млад, здрав, и силен, моля те!

# 424
Дядо Бъги е дълголетникът на темата ни... Да почива в мир милата душичка... Цели 19 години надживя. Толкова се надявах и 20 да надживее... Pensive

# 425
Cuckoo, със сигурност не го боли вече, гушкам те!

# 426
  • До морето...
Да почива в мир душичката😔😔

# 427
Съжалявам за дядо Бъго! Cry
Поне си е поживял достойно.

# 428
  • София
Благодаря на всички, знам, че вие със сигурност ще ме разберете.
Яд ме е, че допреди 1.5 години почти не съм го водила на лекар.
Наистина изкара доста, но някак не мога да го усетя като своя заслуга. Както и да е...
Ще избере някои стари снимки, има много.
Сега се сещам как беше изял една мрежичка от колбас, измъкната от кофата на съседката на балкона. Разбрахме, когато я повърна... Или гръбнак и опашка от пушена риба, довлечени пак оттам 🤣

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:44 от Cuckoo

# 429
Cuckoo, нека му е леко вече на Бъго💔!

# 430
  • Между гори и планини
Не се обвинявай, и аз може би трябваше да заведа Кети на вет, но какво можеха да направят? Страдала е тихо и по никакъв начин не разбрах, че е имала болки. До последен ядеше по много и мъркаше. Според мен се предаде, когато заминах за 3 дена да съм в болница с мъжа ми. Тя го е приела тежко и после връщане нямаше...
Чери ми прости и ми се гали, все още избягва Междуселска, но има мир.

# 431
Да почива в мир, дядо Бъго Cry

# 432
Sibila, погледа на този котарак наистина е страховит😳. Чувала съм, че след много прераждания и трупане на опит, като животни, все някога котетата ще се върнат като хора. Това коте, май че е готово🥰.
Голям изглежда, на колко е години? Как се казва?

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:10 от Роси_

# 433
Cuckoo, много съжалявам 😢 💔Сигурно вече тича на воля в котешкия рай, без да го мъчи или да го боли нищо 😻

# 434
  • София
Лекари ми казаха, че котките имат висока праг на болка и може да не разбереш за проблем.
Не казах на дъщеря ми, бременна е вече в 9 месец и не искам да я разстройвам, и без това й се случи да изгуби коте (падна от балкона).  Въпреки че си беше нейното другарче, 15 години бяха заедно.
Засега спирам, нека гледаме живите 😺

Общи условия

Активация на акаунт