Любители на котки - Тема 198

• 25 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Мъжът ми стигна до инжекции от инфекция заради майка, която брани бебетата. А те искаха да ги преместят в застлан кашон. На решето го беше направила.

# 676
  • Между гори и планини
Когато се местихме от Варна в къщата на село, направихме грешката да оставим котките за последно. Хамалите да изнесат всичко и накрая да сложим китки в клетката. Чери в страха си захапа зверски мъжа ми ( никога преди и след не го е правил). Докато стигнем до къщата за 3 часа, ръката му се поду, зачерви, ухапано на дланта, а възпалението тръгна към бицепса. Нов град, никого не познаваме. Отидох в аптеката и според килограмите на мъжа ми ми дадоха да му бия срещу тетенус. Та правих се на мед сестра и това му помогна. Издрано или ухапано от котка не е за подценяване.

# 677
  • тук и там
Става въпрос за непознати котки, нали? Имам спомен от детството, когато също имах котка, че въобще не се притесняваш от мен и родителите ни, когато имаше котенца(често).Напротив,тайно ги мъкнеше в къщи, носеше ги в устата си. Тя си живееше на двора, но имаше място на закрито в една лятна кухня, но ако някой забравеше за малко вратата отворена на къщата, внасяше котенца тайно и ги криеше-я под легло, диван, я под шалтето ги навираше. Оф, Мая изяде конец..

# 678
При нас беше улична котка. Направили къща от кашон и сложили стари дрехи вътре , че да сложат бебета, така решили мъжете.
И моят като най - смел с целият си акъл тръгва да пипа бебетата и да ги мести.
Ухапан, издран, наистина го съсипа. Като чух какво са направили и лошо ми стана, хубавото е че котката после сама си премести бебетата в кашона. Мен ме беше страх да не ги отхвърли, защото той ги пипа.

Конец? Дълъг ли беше? По принцип трябва да го изходи, ако го видиш да се подава от дупето не дърпай!

# 679
  • Между гори и планини

Продължавам да ви затрупвам със снимки на Клео, сигурно ставам досадна ..

# 680
Доня, моля те, не спирай да досаждаш! 🙂 Аз бях одрана от домашна котка, още свикваше с нас. За часове ръката ми се поду до китката и вече обмислях на следващия ден как ще ми се смеят хирурзите.. Започнах да пия изостанал АБ още следобед и до сутринта видимо отокът започна да спада. Обаче после Бижу такъв нокът ми заби, тя си беше побойник, че ми уцели вената по-добре от лаборантка🤣 Писала съм тук как тичах за лед, обаче в бързината грабнах пакет замразен грах. И той свърши работа. Сега Бижунка спи върху мен и се конкурира с Ричи.

# 681
Коте Мая, внимавайте с този конец. Много са опасни и големи бели може да направят в червата. Моята Чучи обича да яде конци и много внимавам. Отнякъде беше успяла да докопа конец и го дърпах от устата, висеше съвсем малко, добре че го видях. Много внимателно и бавно издърпах 50 см конец и веднага при доктора. Дадоха бариева каша и направихме рентген. Казаха ми че конец в червата прави ужасии.

# 682
  • Между гори и планини
Не се ли разлага, ако е памучен ... Ужас, вярвам, че конеца не е нещо малко да излезе рязко. На децата като глътнат нещо, нали дават да ядат картофено пюре, нещо такова тип рядко картофено пюре няма ли да помогне и на коте?

# 683
  • Варна
Женя много обича да играе с конци, конци за зъби, гумени ластици.
Като беше малка, от зор да не ѝ ги взема, ги Поглъщаше. Всичко укрихме. Няколко години по-късно, пак заигра с ластик. Игра, пък го остави накрая. Сега ѝ имам доверие, играе, но не поглъща.
Никога няма да забравя една пачка с пари, с ластик.
Ей, как си беше взела ластика, парите непокътнати.

# 684
Оплитат се в червата и може да доведат до некроза.
Чучи на два пъти изкарва конец, уж я пазя, но случва се. Надявам се да и премине тази мания, че всеки път изтръпвам като знам какво може да се случи, ако конеца не излезе през дупето.

# 685
Ако е малък на размер?
Иначе и аз знам че е опасно и че не се дърпа от дупето...
Кайсия да пише, че се притесних и аз сега..

# 686
  • тук и там
Ами добре е,никакви признаци  няма за сега.Нито се е давила,нито нищо,докато го хвана и го беше изяла.Дано излезе.Дадох и паста,от онези дето са за косми.

# 687
Много ли е като количество или само малко конче?

# 688
Ще излезе, не се притеснявай. Но за в бъдеще внимавайте.
Междудругото, Чучи ми прегриза верижката на очилата. Беше ги отмъкнала от спалнята в хола, добре че не настъпих очилата на земята 😀

# 689
Нашият нали беше пасал въже. Затова го оперираха. Беше задръстен от край до край, включително и стомахчето. Ама как да го науча, освен да крия. Аз прибирам, но мъжът ми е небрежен, той и с детето беше такъв като беше малка.

Общи условия

Активация на акаунт