Любители на котки - Тема 198

• 25 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Агресирам здраво.
Във фейсбук някаква пак подарява котката, причината появата на бебе.
Тези хора са малоумни, причината че не било дружелюбно по думите на хахавелата и че не могат да му отделят време за него, т.е. липса на внимание и котката не го приемала добре.
3 имаме, бебето е на 1 година и 1 месец , вярвайте имам 20 минути да скачам и играя с котката с въдичката, през останалото време спи. Това не е оправдание. За съжаление и на улицата ги изхвърлят поради подобни причини.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:05 от Ивекс

# 691
  • тук и там
Ами от един нов шал паднаха,докато се усетя и го глътна.Не бяха малко,не бяха и много,но бяха тънки конци,не дебели и дълги.Оф,ще видим..Вярвам,че ще е добре.Покажете ги тези въдички за игра ,да взема и аз на Мая.

# 692
  • Между гори и планини

Играчките при нас са това, плюс няколко мишлета. Като това с перцата има и с въженце с мишка на края, точно въдичка.
Имаше и риба която мърда, но ми се досвидяха 20 лв. Ние преди правихме от стари дънки, като чантичка с цип и вътре котешка трева, голяма любов падаше и игра. Или пак от стари дънки - топка. Иначе има и просто смачкана хартия на топка, хартиен плик, кашон. С последните две е голяма игра. Също като човешките деца. Моите какво ли нямаха, а накрая игра с пластмасово шише.
Котките на майка ми полудяват да гонят четка за руж. Томи за който писах беше научен да му я хвърляме и да ни я носи 😂

# 693
  • тук и там
Благодаря.На Мая бързо и омръзват играчките,все трябва да мирише различно ,че да и е интересно.Обича да и хвърлят топка или мишка и после да я носи.

# 694
Ушатото уважава играчките ако мърдат , иначе никакъв интерес, не стига бебето, но и в неговите се спъвам.
Тая простотия близо 40 лв. Няма 20 санта. Мъжът ми, аз няма да го купя това никога.Joy

Игра си докато беше ново, вече и то събира прах. Ако котето играе да инвестираш, но ако е като нашето пари хвърлени на вятъра.

# 695
  • Между гори и планини
Лазерчето е любимо .
Първата ни зима в къщата, въобще не съобразих и вън сложихме лазер който осветява къщата в зелени и червени точки, направо 3Д ефект по къща и двор, за Коледа. Котките полудяха. И този лазер не се спира, влиза през прозорците, голямо скачане беше 😂
Кети много обичаше да играе с паднали листа и в снега. Подскачаше много щастлива особено в дълбок сняг. Излизаше само , за да скача.

# 696
У нас голяма игра игра пада с коркови тапи. Ако докопат молив или капачка от бутилка, също. Иначе играчки, тунели, лабиринти, въдички, постоянно нещо се "убива" и разкоства. И съответно отива в боклука.

# 697
Купих това, мислех че поне един от 3ма ще се забавлява - страх ги е …

# 698
  • Между гори и планини
Въдичката с перца я вадим , за да играем ние с нея, да скача след вечеря, да се измори и да спи. Ако ѝ оставим, ще има гола пръчка и пера из къщата.
Една есенна ода, написана от мен 😂

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:05 от Доня Дафина Черешова

# 699
  • Варна
Ивекс, доигра ми се с туй нещо Grinning

# 700
🤣
От България си го мъкнем.
Уши не го ще. 🤣

# 701
Сина най обича от шоколадовите яйца/киндер-сюрприз, пластмасовото яйце. Гони ги с голям кеф.

# 702
Във фб, в група на старозагорски мами, една пита къде да подаде сигнал за ъъъ... "нападащи котки"?! Минала с йорки и детска количка, и коте изпод една кола изсъскало. Ми, нападнало я?! Дъщеря ми й отговорила подобаващо, и "нападнатата" си изтрила поста. Как беше онази мисъл на Айнщайн за безкрайността и човешката глупост..
И за да не е спам, една Кашмир. Най-доброто коте на света♥️. Меси и мърка. И е трогателна, когато се сърди.

# 703
Още един хахавел.
Жалко, всичко се корени във възпитанието на родителите.

# 704
На Линошка всички играчки ѝ са любими, а ако е нещо ново е ненаситна, точно като децата. Ей я от днес с въдичката и тунела.

Като ѝ омръзне се закротва за малко и после си намира друго. Понякога са из цялата къща, ама щом е щастлива нека цари хаос и да си играе, не ми пречи, даже ме радва. Понякога играе с дрънчащи играчки  по нощите, ама се забавлява детето, щом кака спи и не чува, всичко е наред, аз приемам нещата с усмивка и ме радва много.😻

Общи условия

Активация на акаунт