Любители на котки - Тема 198

• 26 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Между гори и планини
Моите всички са от улицата.
Чери е " купен" от малкият ми син, тогава в 4 кл. В двора на училището, няколко момчета са го душили и въртяли за опашката. А то беше шепа коте. Синът ми го е купил за джобно стотинки които му давах всеки ден. И ми го даде и ме помоли - нека да го вземем, те го мъчат. И го взехме.

# 376
Охххх, Танче, от вчера яко ме разсмива с Шкода, сега изискана Октавия. 😆 А пък това:"Йори е по - хубав от Шкода.  Прибирайте го!" ме кара да се смея с глас колкото пъти се сетя! 😂
Да ви пусна малко снимки от изложбата 😁, нагушках едно 4 месечно рагдолче ммммм пухин разкош. 😻

# 377
Жал ми е като ги гледам така милите и всякакви надничат и подават пръсти през клетките.

# 378
  • София
О, бенгалче е имало. Не видях мейнкун.
На изложбата в София изпуснахме бенгалите, но пък се радвахме на мейнкуните.

# 379
Жал ми е като ги гледам така милите и всякакви надничат и подават пръсти през клетките.
Да ти кажа, учудващо спокойни котета, свикнали са с тази показност, най - шавливко беше ей това голичкото, мейн кун имаше много и си спяха, да се чуди човек, не трепваха.

А на тази последната като изкараха котето от клетката, че ги извикаха как сладко си мяукаха с черньо, мали все едно си приказваха.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 16:17 от lusia

# 380
  • Между гори и планини
Дали не са на нещо упойващо, за да понесат стреса и да са кротки?

# 381
Не мисля.
От малки са свикнали.
Това е висшето общество на котките.
Ох, как звучи. Представям си моя Ушатко сред тях. Joy

# 382
Дали не са на нещо упойващо, за да понесат стреса и да са кротки?

Най-вероятно - антикотешко поведение е описаното от Луси.

Танче, вие си решавате, но Шкода е благозвучно и кратко. Октавия заедно с Клеопатра са исторически имена, аристократични, но...на Шкодето някак му лепна първото име, хеле с презимето.

Предното ни куче беше Албина (снежнобяла беше - Алби съкратено) Бункерска (Бункера е вилна зона край София, където я намерихме).

# 383
Напълно съм съгласна с Шарлот за имената. Но и Октавия е много "екзотично" и интересно име Hug

А нашата Кари трябваше да бъде Дружба Паркингова, ама не се сетих тогава Joy

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 22:43 от gabidi

# 384
Joy
Ужас, Ушатото трябва да е Ушатко Кършияков Пловдивски. Joy

# 385
  • Между гори и планини
Кети Предблокова
Чери Славейков ( от училище Славейков)
Точка Съседска
Памук Храстов
Клеопатра Междуселска
😂😂😂😂

# 386
😂 Голям смях с тези имена, Линош тогава трябва да е Лина Стамболийска 😂
Ето това момченце ни позволиха да нагушим, но беше  като с отрязани мустачки, собственичката му каза, че сега започвали да растат - странно ми звучеше и на 4 мес. като размер е почти колкото Линка. Много кротко същество и така му се спинкаше, ама го намачкотихме, като дават да се възползваме. 😁
Добре де ако ги упояват наистина как се явяват пред съдиите, караха ги да се изправят на драскалка, пипат ги навсякъде, абе луда работа, не мога да си го представя с Линош това.

# 387
Шкода Октавия Найденова си е добре като име.

# 388
И моят го осиновихме от един уж приют и ако се бяхме забавили и ден сигурно щеше да си отиде. Един килограм на 3-4 месеца, много вял, със сълзящо и възпалено око, впоследствие и положителен за коронавирус.

# 389
Сина сме го водили на изложба. Изобщо не му пука.

Общи условия

Активация на акаунт