Любители на котки - Тема 198

• 26 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Малко красота от село

# 571
Мила, много красота наистина.
А ние днес отново срещнахме в парка синеокият красавец от вчера. Залягаше за една мишка, но после пак поигра с мм

# 572
Чувствам се като пълен идиот 😂😂😂
Не мога да разбера как се слага това нещо на котката,искам да я изведа навън. Има тревно пространство зад блока и искам да я разходя,но не успявам да вденА как,аджаба се слага това чудо на търговията 🤣

# 573
  • Варна
Ме съм виждала такова. Единствено ми хрумва двата предни крака в двете дупки, т. е. Коланчето на гърдите и се закопчава отгоре на гръбчето. Там е и халката за повод.

# 574
Сега се стъмни вече,но май ще отида тези дни в магазина да ми обяснят🙄.Това,че Хари пък въобще не го търпи,е друга тема.

# 575
Ме съм виждала такова. Единствено ми хрумва двата предни крака в двете дупки, т. е. Коланчето на гърдите и се закопчава отгоре на гръбчето. Там е и халката за повод.

Така се слага, да. Обаче ми се струва, че много лесно би се измъкнала от такъв нагръдник.

# 576
Папашка, като сложиш нагръдника, го остави вкъщи да походи с него - да привикне. Едва след това може и навън. Иначе ще легне и ще откаже да мърда.

# 577
  • София
Сега се стъмни вече,но май ще отида тези дни в магазина да ми обяснят🙄.Това,че Хари пък въобще не го търпи,е друга тема.

Papa6ka, не може да сложиш нагръдника и да тръгнете на разходка.
Минаха седмици (6- 8, не помня вече) докато Блеки свикна с него. Лежеше и не искаше да помръдне като му го сложих. Като посвикна сложих и каишката и започна обучение как да се движим- дни наред ходихме напред- назад по коридора.
Когато излязохме за пръв път, гледах да няма кучета наоколо и хора, за да не се стресне и да хукне нанякъде.
Задължително трябва да е ваксинирано котето! 
"Това нещо" не става за котки.
Нагръдниците за котки трябва да са по- сложни и стабилни, котките с половин движение успяват да се измъкват (чак е невероятно) и не е ясно накъде ще хукнат.
Дори редовно да излизат навън, винаги могат да спретнат номер.
Нещо такова...

Успех в обучението!

# 578
Зависи от котката. От нашите четири, три не искат на каишка, не съм ги и мъчила много де, ама четвъртата, Шива, от първи опит схвана какво е и се разхождаме без проблем. Даже ходи да плаче на повода и да се моли

# 579
Относно разхождането на котки или просто извеждането им навън , гледах  клипчета като това , не знам дали ще се отваря тук . Може-би  ако чантата се закопчава отгоре , ще е по-сигурно . Нямам такъв опит , само ми се стори интересно .  https://www.pinterest.com/pin/328199891614918686/

# 580
  • Варна
Едно намерено и прибрано от улицата коте. Не от мен, от приятели на сестра ми.
Абсолютно сладурче!

И един Тео с каишката която търпи, но и няма проблем да си я маха като реши, въпреки, че не е хлабава ...
Вижда се и 'системата' която съм му спретнала та да се разхожда по цялата тераса, но ако реши да 'литне' след някой гълъб, да е на къс повод и ...да не дава Господ!

# 581
FrowningЧе това си е истинско британче! Кой го е оставил такъв чистокръвен бонбон на улицата!?

# 582
  • София
FrowningЧе това си е истинско британче! Кой го е оставил такъв чистокръвен бонбон на улицата!?
Има бяло. Непродаваемо е. А ако се подари, подбива цената на другите и най-вече ще се разбере, че и в "породистите" от котилото има нещо, дето им куца.

Ако знаете Шкода каква беснотия е! Joy Преслава не беше такава. Това само тича и играе. Няма пликче, което да ѝ се опре. Отваря и изследва какво има вътре. Преди малко ми хапеше монитора. А вчера влезе цялата в тавата от яденето. Хубаво, че го бяхме изяли. Joy И уж малките котета не могат да се катерят по високите места, а всъщност само върху секцията не е успяла да се качи. Маси, дивани, катерушки ... всичко е превзето! JoyJoyJoy

Току-що се бореше с покривката на дивана и както беснееше, заспа омаломощена. Joy

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:19 от Таня67

# 583
Взимам го веднага и с бяло, и с бежово! Joy Тцтцтц....

# 584
То дано да му няма нищо.Такива 'развъдници" развъждат генетични заболявания.
Иначе е разкошно мече,да.Да е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт