Любители на котки - Тема 198

• 25 643
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
И той като бебетата... през 3 часа Simple Smile
А Йори под дъждовното облаче ли ще живее или има шанс да го споходи слънце? Никой ли не иска тази красота?

# 616
  • София
Ето един Йорчо Кокорчо

Тази красота е с шарка като моя непрежалим Бобчо. 😻❤️
Като четехме за породите Боби попадаше в графа "мраморирана европейска късокосместа".
Мраморната шарка била характерна за всички породи и за всички цветове.
Дано има късмет да срещне своя човек!

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 17:46 от AnyHr

# 617
  • Между гори и планини

Чисти си - не ми пречиш 🤪😂😂😂

# 618
Не можем ли да си направим наш календар - Клео, Турбото, Йорчото, Британецът с бяло жабо....С такъв кеф бих ги гледала на стена в офиса. И от батковците и каките можем да сложим - но наши си котаци, не от сайтове.

Думата "сладострастен" има друг смисъл, но все тя ми идва в главата, когато трябва да определя позата на спящо коте - те спят и излъчват удоволствие от спането.

# 619
Момичета, Ушатото не харесва една от жените, която ни помага в домакинството... Съска я и я одра. С нищо не го е провокирала, мъжът ми изгледа записите на камерите (жените знаят, че имаме камера и са съгласни) и нищо.
Тя има куче, възможно ли е Ушатото да реагира на миризмата на другото животно? Него от кучета не го е страх, но като сме навън, да не би си мисли , че и то е у дома и пази територия?
Напълно възможно и логично. Мъри на Недоволна я водиха опасно агресивна заради това поведение към Дорисанева, която ѝ е миришела на куче, папагал и не знам какво още беше...
Иначе и аз мисля като Шарлот - енергийното поле е много важно.
Бившият ми мъж мрази животни (има някаква фобия или неприязън) и е голяма ирония, че те го обожават. Никоя котка, дори най-страхливата не се плаши от него. А като подушат някой особняк или чуят някакъв странен звук пред блока, поведението веднага се променя. Когато се нарушава спокойствието скачат на перваза, да видят кой си позволява да наруши тишината и ръмжат. Тогава са ми много смешни - все едно ги чувам как псуват. Laughing

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 18:30 от amy_nka

# 620
Буда и Марса са много благи, но усещат хората и ако имаме гости, които не обичат животни ги заобикалят.
На мен най-ужасна ми е думата помияр. Даже не си представям да я кажа на глас.
Две случки с думата ужасна.
С ММ обядваме в едно заведение за бързо хранене в индустриална зона и  едно доста възрастно кученце си обикаляше ненатрапчиво около масите. Без причина един човек в работни дрехи стана и го ритна с думите: Изчезни бе помияр (извинявайте, но клавиатурата ми е скандинавска и нямам идея къде са кавичките). ММ полудя и го попита със синя кръв ли е, че така високомерно реагира. После ММ не беше чак толкова любезен.
Втората случка е с моя приятелка от детството ми , която за първи път дойде вкъщи и виждайки  котките първата й реакция беше: Аааа, ама те помиярчета.....
Ами не й останах длъжна, казах й, че са помиярчета точно толкова колкото съм аз и тя. Поне аз не знам да имам знайно потекло, нито тя има такова.

# 621
  • Между гори и планини
Ако някой " проятел" нарече котките ми така, на бързо ще стане неприятел.
Имаме познат французин, който дълго ни се прави на приятел. Веднъж дойде с новата ди приятелка с двете ѝ деца.Само помолих да не притесняват Кети - стара и болна. Е, направи ми се въпрос за това, как съм забранила да ѝ се радват. Знаете малки деца как се радват..
 Ами, ок. Повече у дома няма да стъпи, за да не се съобразява.
За календар - супер идея. Много фото студия предлагат, но с една картинка за цялата година. Аз бих се радвала на различни всеки месец.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 19:28 от Доня Дафина Черешова

# 622
  • София

Когато си играем Simple Smile

# 623
Няма да забравя Лъки, когато в къщи дойдоха двама техници да ни настроят телевизията. Съвършено непознати хора. Но Лъки като си хареса единия още от вратата, като започна да се гали в него, мърка му, спъва го, абе такава любов му показа. На мен чак ми стана неудобно от човека 😀

И една  Сива Красива Пуфи

# 624
Добре изглежда муцунката на Пуфинката. Simple Smile

# 625
  • София
AnyHr, ако си в Сф пресичаш градинката и идваш да го видиш Simple Smile Веднага ще ти се погали.
А Йори под дъждовното облаче ли ще живее или има шанс да го споходи слънце? Никой ли не иска тази красота?
Уж една жена иска да го вземе. Разминаха се със съседа и заминала на море. Та сряда или четвъртък щяла да го вземе.

Моят син много го иска. За сега 2 на 2 гласа. Мога да спечеля още един Joy
Аз казах на ММ, че ако не го вземе жената и застудее ще го прибера.

Вчера едно детенце му се радвал и жената от павилиончето мислела да каже на семейството (на зет си) да го вземат. Аз я питах "защо не го даде", не посмяла, защото нас ни нямало.
Аз на мач бях Joy

# 626
# 627
  • Между гори и планини

Чери ми прости най-накрая, че прибрах Клео. За първи път откакто тя е у дома, се върна сам, за да заеме мястото си, както всяка вечер, до мен, гушкайки ръката ми. Милото ми Чероки, толкова добър и умен.

# 628
# 629
Колко са сладки тези спящи бебета! Heart

Общи условия

Активация на акаунт