Любители на котки - Тема 198

• 25 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Аз харесвам много жената и съм доволна. Дойде с много препоръки от агенцията.
Държи се добре с нас и с децата, зачита личното пространство, което за мен е много важно. Ушатото за пръв път прави така и с мъжът ми се чудим каква може да е причината... Не я напада всеки път, разбира се, но за две седмици се случи два пъти, като единият я одра, иначе съска.

# 601
Нв я харесва, просто.
Ако вие я харесвате,го отделяйте,докато работи в къщи,за да не я нарани.

# 602
Ред, така правим.
Дефакто жената е на половин работен ден при нас, тя се занимава само с готвенето.
Ограничихме достъпа на котарака до кухнята.
Тя се притесни , а аз не виждам причина котката защо прави така.
С мъжът ми се бъзикаме, че ще викнем Джаксън Галакси.Joy

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:43 от Ивекс

# 603
Тази сутрин извеждам доберманката и нося гранули за уличния котарак. Той ни чака до блока, гладен, няма търпение. Тъкмо ще му сипвам гранулите и приближава една жена. За секунди се оплитам между котарака и кучката, не успявам да я дръпна достатъчно, и чувам "Дръжте си псето по-близо". А моята дрисла се дърпа към жената, очевидно я хареса. Харесването май не беше взаимно Simple Smile

# 604
  • София
Vanne, май обърка темите Simple Smile

# 605
Доберманите са си респектиращи.И аз се дърпах така от една питбулка,която се влюби в мен.Тя,дори беше пусната свободно😆

milenaka, няма нищо Има споменат котка в поста😆

# 606
  • Между гори и планини
Гадни хора много! Такива които са гадни с животните са гадни и с хората!
Едно спящо бебе, как може да са толкова сладки бе!

# 607
Е,защо да са гадни.Хората се страхуват от различни неща.

# 608
  • София
Колежката ми не обича котки, обаче взеха, защото намери подарена "маркова" и да не остане по-назад от някого си... Веднъж правиха опит да я подарят, тя вила цяла нощ и получателите я върнали. Сега пак са я дали, защото имат бебе (това за мен вече е по-основателна причина, особено когато не ти е на сърце)
Когато се канех да раждам, и аз бях готова да пратя Бъго на село, ако създава грижи, но той сякаш разбра каква е алтернативата и се кротна.
Ето нещо от младите му години, тук е на около 1. Разбира се, върху моето сако е по-приятно, а и цветът му отива. Не беше чак с такива зелени очи, от фотоапарата е.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 15:17 от Cuckoo

# 609
Според мен и Ред, и Ивекс не знаят нещо, което Зак и Ушатко усещат. Преди много, много години посещаваше дома  приятелка на майка ми - жена с отношение към животните, прибира, гледа несретни бездомничета (по-скоро плаща на човек да ги храни в селски имот, който не обитават), има собствени любимци....Алба (предходна кучка) полудяваше - лаеше я злостно и ѝ налиташе.  С времето ми направи впечатление, че след  посещение на жената, у дома се срънкваме за нещо - уж без или с дребен повод, но атмосферата се нажежава. След доста години научих неща, които обясняваха и кавгите у дома и кучешката агресия. Та - с няколко обиколки пред нас са в осезанието и далеч по-спонтанни в изявата на отношение и чувства.

# 610
"Дръпнете си псето" не говори за добър човек. Иначе страхът си е нормално нещо.
Мишето пак лежи на катерушката. Цяло лято не се беше качвала.

# 611
  • София
Ето един Йорчо Кокорчо

На обяд ме чакаше и нададе вой. Яде. Тръгвам да се качвам и пак затича към мен с вой Simple Smile
И той като бебетата... през 3 часа Simple Smile

# 612
Страшно красив е този Йорчо.
Вкъщи е ден за чудеса, изкъпаха се и заспаха гушнати. Догодина пак Joy

# 613
Нори, сега е момента да пушиш на спокойствие.

Ушатото снощи спа между двамата, разтегна се като в цирк Балкански... Добре че спалнята голяма, то спи като пор, дори си позволи да ме бутне със задните лапки да се преместя , че да му е по-удобно.🤣

# 614
  • Между гори и планини
Тъкмо чистя, развихрила съм се, изпъдих децата да ходят до града, мъжът ми да чисти хладилниците... И гледам оставил вратата на къщата отворена. Тук коте, там коте - няма. Няма и на двора. Тъкмо да получа удар и ето я нашата, спи скрита в леглото на един от батковците !
Снимката е по - голяма от допустимото. Но сърцето ми поне влезе в ритъм.

Общи условия

Активация на акаунт