💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 34 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ново:
Нова статия от списание ELLE Казахстан за присъствието на #HandeErçel на събитието Pomellato, което се проведе във Венеция.
https://elle.com.kz/hande-jerchel-2024-zhyl-y-venecija-kinofesti … k-obraz-k-rsetti/

Simple Smile
„Ослепителна с роклята и елегантността си, актрисата привлече вниманието“
https://gununxeberi.az/7197-turkiyeli-aktrisa-hande-ercel-81-ci- … edib-fotolar.html

Simple Smile
В най-голямото арабско списание @ETbilArabi: „HandeErçel блести в рокля на Elie Saab във Венеция“
https://etbilarabi.com/%D9%81%D8%A7%D8%B4%D9%86/%D9%87%D8%A7%D9% … D8%B3%D9%8A%D8%A7

Gift Heart

# 106
Този камък с хората обичащи да дават интервюта по летищата, за чия градина е предназначен?

Нещо кисела е жената, Керем сигурно я е отрязал. Grinning
Но и на обработените снимки изглежда доста повехнала, та Арзу грее в сравнение с нея, а е 20+ нейната възраст.

# 107
В Туитър пишат, че се е засегнала от хумора на Керем за ниската топка. Надали е искал да я засегне, но явно се е обидила.
Този камък с хората обичащи да дават интервюта по летищата, за чия градина е предназначен?

Но и на обработените снимки изглежда доста повехнала, та Арзу грее в сравнение с нея, а е 20+ нейната възраст.

# 108
  • София
В Туитър пишат, че се е засегнала от хумора на Керем за ниската топка. Надали е искал да я засегне, но явно се е обидила.

Няма за какво да се обижда. Той е казал самата истина. Хадисе явно си е помислила, че Керем бързо и лесно ще ѝ падне в мрежите, но явно въобще не го е опознала. Мисли си, че като го провокира открито и той от неудобство ще и върви по акъла.  Керем е възпитан и галантен мъж. Това, че се държи с нея джентълменски не значи, че тя може да си позволява такова елементарно поведение. Добре я е насолил Керем. Каквото повикало, такова отговорило. Кефи ме...

# 109
Абсолютно! Хадисе тръгна за Венеция като някаква примадона и остана неприятно изненадана, че цялото внимание на фенове и преса беше основно към Керем. Не знам и на какво друго е разчитала.
За мен изключително дразнещ беше фасона ѝ "няма да те последвам в Инстаграм" Коя си ти? Шега, майтап, чудесно, пресоли манджата, Керем те постави на място. Сега се прибирай, от където се появи и успех на новия ти сериал.
Лексус да се замислят и да започват преговори с Керем Grinning

# 110
Линде, думите ти ме накараха да се замисля върху избора на жени на Керем.
Дори част от тях(известните дами) да си имат и хейтъри, не само фенове, Керем винаги си ги е подбирал такива, че да не се срамуваме от тях. Може би единственото изключение е Мехтап, нещо не ми е high level тя Grinning
Нека си остане така Laughing

Няма за какво да се обижда. Той е казал самата истина. Хадисе явно си е помислила, че Керем бързо и лесно ще ѝ падне в мрежите, но явно въобще не го е опознала. Мисли си, че като го провокира открито и той от неудобство ще и върви по акъла.  Керем е възпитан и галантен мъж. Това, че се държи с нея джентълменски не значи, че тя може да си позволява такова елементарно поведение. Добре я е насолил Керем. Каквото повикало, такова отговорило. Кефи ме...

# 111
Инан беше във Венеция и отрази и двете вечери.

Те цифрите говорят..., как няма да е бясна и те са такива само и единствено благодарение на Керем. Иначе кой щеше да отрази събитието на Лексус в петък вечер.

# 112
  • София
Коко, за мен тази връзка с Мехтап си остава загадка. Нямаме нито една официална снимка на двамата, но пък тя упорито се опитваше да ни внуши, че двамата имат връзка. На мен такива момичета не ми допадат. След като мъжът не иска да официализира една връзка, защо тези момичета натрапчиво се опитват на всяка цена да го демонстрират. Много са елементарни тези женски трикове и затова такива връзки бързо приключват. Като евентуланата такава с Мехтап. Има, няма месец-два. Тази Мехтап е като тази Хадисе - "ниска топка". Не са за Керем такива жени. Те са за няколко нощи и до тук. Сами си го предизвикват.

# 113
На последната снимка, която е публикувала Ярен, Гюнфер ми е много симпатична и даже чаровна 😀

Омайник на женски сърца

# 114
Аз да кажа, че и преди съм виждала как Хадисе реже журналистите на летище много грубо, не й е за първи път. Не мисля, че е имала нещо предвид за хората, които обичали да ги снимат на летище. Не мисля, че има такива хора изобщо от техните среди. Grinning Всички обичат да ги снимат само по уредени интервюта с предварително уточнени въпроси и отговори написани от мениджърите им. Joy

# 115
# 116
Simple Smile
Статия за Ханде Ерчел, която участва като #KimyaHatun във филма #MestiAşk в иранския вестник Rokna

"Ханде Ерчел: Важното име на турската телевизионна индустрия направи широко впечатление с представянето си в този филм и привлече вниманието на много от своите фенове и телевизионни коментатори."
Gift Heart

Wink

# 117
Лайк от Гамзе Ерчел за Керем

# 118
От Хадисе

Не е лесно да копаеш дъното  за малко внимание от феновете...

# 119
Ако се съди по повторното си последване в Инстаграм Керем и Серхат са се "сдобрили" на фестивала във Венеция Simple Smile ( взаимно са се последвали на 05.09. )

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт