💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 33 762
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Фотографът на Ханде в Абу Даби е пуснал стори.

"Едно от най-красивите същества отвътре и отвън. Винаги е удоволствие, прекрасна моя."

Джем и Алара

# 676
# 677
# 678
Ханде сега и по времето на “Любовта не разбира от думи”:

За Ханде и външния ѝ вид хейт винаги ще се намира, въпреки ужасната причина, заради която рязко се промени. Все още попадам на разни глупости по темата в соц. мрежи. А и годинките си летят, вече не е онова дете, което изигра Хаят Сарсълмаз…
Усмивката е най-голямото ѝ бижу и първата снимка го доказва на 100%.
Откакто стартира новия сериал на Бурак все ми излизат ей такива паралели:

Карат ме да си спомням за любимия ми сериал и да приканвам фенки, най-вече Слънцето, да го изгледат. Тези, които не са го харесали някога на “първо четене” също. Те си знаят Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes Kissing Heart

# 679
Знае ли се защо Керем е пуснал траурно стори?

# 680
  • Кърджали
Вчера в Турция зверски бяха убити две момичета от някакъв изрод (уж сатанист, ама за изродщината му ми обяснение, ни оправдание има). Няма да обяснявам подробно случая, но на човек кръвта се вледенява направо като чуе/види (че и записи се разпространяват в Туитър..
Днес е погребението на тези момичета.

Предполагам това е причината.

# 681
Нова от приятелка на Ханде, пише, че  от някаква сватба

# 682
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 683
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Благодаря на всички, които пишат в темата и носят инфо за Ханде и Керем. Hug Аз съм малко заета тези дни, и се появявам по-рядко, Simple Smile но се старая да спазвам графика Stuck Out Tongue Closed Eyes

Днес е ден на Епизод 13 на Sen Çal Kapimi  излъчен на 07.10.2020

Кратко съдържание:
Преди сватбата си Селин продава голяма част от акците си в Холдинга на Ефе Акман. Новият партньор пристига, Серкан трябва да се бори, за да си върне акциите от него.
Алптекин решава да каже на Серкан за инцидента в миналото, но вижда Серкан и Еда заедно. Здравето му е в опасност, докато се опитва да обясни ситуацията на сина си.
Серан и Еда трябва да решават важни въпроси както в професионалния, така и в личния си живот.

Хаштаг на епизода:  #nefesnefese - Без дъх (Гугъл)

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm 2. Fragmanı

След кратко колебание, Селин напуска сватбената маса, Серкан се опитва да я намери. Не я открива, сигурно е съсипана. Еда предлага той да я потърси още малко, тя ще си тръгне сама. Да каже, ако има нужда от нея.

Серкан: Ти... Малко изревнува ли?
Еда: Не ревнувам, Серкан. Какво мога да кажа в такава ситуация?

Серкан: Тоест...Защото не е ситуация, в която можеш да ревнуваш. Знаеш, между нас вече...Има невидими белезници. Затова изобщо не мога да се разделя с теб.  Можеш да ми имаш доверие.
Еда: Имам го.

Серкан: Прекрасно. Но се получи ужасно.
Еда: Да, и аз се разстроих.

Еда: Серкан. Според теб, защо Ферит постъпи така?
Серкан: Не знам. Но постъпи много неправилно. Да направи подобно нещо пред всички, това е прекалено тежко за нея. На Селин ще й бъде трудно да се съвземе.

Еда: За всяка жена е много тежко. Значи понякога любовта не е достатъчна.
Серкан: Моля? Понякога любовта не е достатъчна, така ли? Много ме изненадваш, Еда Йълдъз.
Еда: Ще тръгвам.

Серкан: Еда. Не мога повече да играя тази игра. Не мога да бъда заедно с теб, но и така далече от теб.
Еда: И аз. Щях да разкажа на момичетата, ще кажа и на леля. Ще има много голям проблем, нали знаеш? Леля знае за договора, а и майка ти....Майка ти ме ненавижда. Ще настъпи голям хаос. Всичко наоколо ще гори.

Серкан: Нека гори. Хаосът е хубаво нещо. Прави ни още по-силни. А това е за морална подкрепа.
Еда: Тогава ще кажа.
Серкан: Кажи веднага.

Свечерява се, момичетата са се събрали, коментират сватбата, Ердем философсва. Еда иска да остане насаме с момичетата, намира му работа -  да отиде в цветарския магазин, леля й се нуждае от помощ.

Джерен: Ще разгадая това изражение. Познавам Еда. Със сигурност искаш да кажеш нещо. Разказвай.
Еда: Ще разкажа, но никакво сърдене. Не се сърдете, защото наистина исках да разкажа. Но никак не можахме да останем насаме. Знаете, обещахме си да не крием нищо една от друга. Серкан и аз...Тоест, ние не можахме да се разделим.

Фифи: Влюбени ли бяхте?
Еда: Всъщност, не. Всичко беше лъжа, наистина. Беше договор. Но с времето...
Мело: Аааа! Ура! Ела да те целуна. Казах ли ви аз, помните ли? Човекът все беше на прага, не мърдаше оттук. Виждате ли, на Сириус му домъчняло... Виждате ли, станало нещо друго... Гониш го от вратата, влиза от друго място.
Джерен: Уф. Какво каза, Еда? Разказвай, ще припадна от любопитство.
Еда: Каза, че е лудо влюбен в мен. А аз се влюбих в него.

Фифи: Ако самият робот Серкан Болат ти се обяснява в любов, то това е истинска любов.
Всички: Да!  Ура!
.........
А кога ще каже на леля си?
Еда: Това е най-трудното, не се знае как ще се ядоса. Ние със Серкан сме влюбени. Вярвам в неговата любов, и аз съм влюбена в него. Ще се справим с всякакви трудности, знам го.

Скрит текст:
Айдан научава от приятелка какво е сполетяло Селин, надява се, да се съвземе бързо. Алптекин, какво е станало на сватбата? Голям скандал! Нищо, Селин е силно момиче, ще се съвземе бързо. А и не си подхождаха много. Лъжа ли е, за Бога? Вече не останаха никакви пречки пред Серкан и Селин. Трябва веднага да се обади на Селин. Алптекин е звънял, не отговаря. Айдан се надява Серкан да я е намерил, и да я утешава...
Алптекин: Серкан не може да е със Селин...Защото е заедно с друга.
Айдан: Заедно е коя е?
Алптекин: Видях ги, Айдан. Серкан е заедно е ЕИда. Бяха прегърнати. Чух разговора им, Айдан. Еда и Серкан са влюбени.
Айдан: Как така влюбени? Как така прегърнати? Ще полудея!

Серкан се обажда на Пъръл, успяла ли е да се свърже със Селин? Не, сега е в офиса, къде може да е това момиче? Без да каже на никого...

Серкан звъни на Еда, какво прави, успя ли да говори с леля си? Не, но е говорила с момичетата, но не събрала смелост да каже на леля си. Но ще измисли нещо. Добре, а какво прави? Нищо. Мечтае. А той какво прави? Нищо, и той мечтае за нещо. Мечтае ли? Сладки сънища, Еда Йълдъз. Сладки сънища, Серкан Болат.

Рано сутринта...

Селин: Серкан, много се извинявам. Дойдох тук в такъв час.
Серкан: Възможно ли е? Всъщност аз се извинявам, ела.
Добре ли си? Виж Селин, аз...много грешно...

Селин: Серкан. Направих много грешки. Ферит наистина ме е обичал. Но разочаровах и себе си и него. Исках да си изградя нов живон, но...Но все пак не ми остана нищо. Загубих всичко.
Серкан: Не говори така. Не всичко. Имаш приятели, холдинга. Още много неща ще направим заедно в този холдинг. Затова не си изгубила всичко.

Селин: Серкан. Продадох си акциите в холдинга на Ефе Акман. Оставих си 5%. А 45 % продадох на Ефе Акман.
Серкан: Селин, чуваш ли се какво говориш? Продала си акциите на холдинга ли? Защо ти е да правиш подобно нещо?
Слин: Защото имах нужда да се отделя от теб. Наистина се опитвах да създам нов живот с Ферит. И това не се получи...

Между другото, не трябваше да идвам тук по това време. Извинявай. Но наистина нямаше къде да отида. Не знаех при кого да отида.
Серкан: Не се притеснявай. Не мисли сега за това, става ли? Всичко ще се реши някак. Заедно ще намерим решение. Затова сега си почини. Аз щях да тренирам...Събери си малко мислите, поспи. Става ли?

Айдан и Алптекин не са мигнали, но трябва да говорят със Серкан. Трябва да знае истината.
Алптекин: Де да бях провел това разследване преди години...При запознанството с Еда...Щях за кажа...че дори и косвено, сме станали причина за смъртта на родителите й. Знам ли...Можи би тогава щеше да ми е по-лесно.
Айдан: Серкан за първи път преживява/изпитва подобно нещо. Момичето го е привързало към себе си.
Алптекин: Дори и теб.
Айдан: Вярно е. От вчера мисля за това. Така грубо се държах с нея...Това момиче или е ангел...Или наистина е дошла да отмъсти за семейството си.

Айдан се обажда на Серкан, баща му иска да говори с него. Обажда му се и Еда, с видео. Добро утро и на теб! Това Селин ли е?
Серкан: Ахъ, да. Дошла е доста рано тази сутрин. Дълга история, после ще ти разкажа. Добре, след малко ще дойда да те взема.

Алптекин: Има нещо, за което искам да поговоря с теб. Мини да седнеш.
Серкан: И аз искам да поговоря с теб.
Алптекин: Успя ли да се видиш със Селин? Как е тя?
Серкан: Много съжалява, че е продала акциите си. Но съм сигурен, че ти знаеш за това.
Алптекин: Знам. Адвокатът на фирмата ми съобщи снощи. Това, че Селин е продала акциите си, е голяма грешка. Не знам, как не сме могли да забележим...Тоест...

Серкан: Как не сме забелязали ли? Наистина ли сега си се замислил за това? Говоря ти от месеци да купим акциите на Селин. Казах ти да не вземаш Ферит на работа. А ти какво направи? Взе Ферит на работа. И Селин си продаде акциите. На кого ги прададе? На тип на име Ефе Акман, 45% . И ти това ли ме питаш? Как не сме забелязали ли?
Алптекин: Прав си.

Серкан: Прав съм. Виж. Казах ти да ми оставиш холдинга. Казах ти, че правиш грашка. Но ти не ме послуша. Наистина не разбирам, защо въобще ми нямаш доверие?
Алптекин: Винаги съм ти се доверявал, Серкан.
Серкан: А, така ли? Така ли ми се доверяваш? Така ли ми се доверяваш?  Наистина не мога да повярвам, че някакъв тип Ефе Акман, когото не познаваме...Вече е собственик на акции в холдинга. Знаеш ли какво? Ако брат ми беше жив...Сега той щеше да управлява холдинга.
Алптекин: Виж, Серкан. Никога не съм ви разделял, разбираш ли?

Серкан:  Сигурен ли си? Ако искаш, погледни миналото и след това говори. Добре, забрави. Станалото, станало. Затова ли искаше да поговорим?
Алптекин: Много отдавна, когато беше малък...В първите години на холдинга, аз...В годините, когато създавахме холдинга...Направих една грешка...

Айдан: Серкан, не го оставяй сам. Аз не мога да изляза навън. Моля те, не го оставяй сам. Ако не мога да изляза в такъв момент, кога ще изляза?

Скрит текст:
В офиса...Лейля тича при Пъръл, има проблем с цимента. Това не ли работа на Енгин? Но г-н Енгин спешно тази сутрин е заминал в Катар,по работа. Какъв Катар, каква работа? Защо тя не знае?

От болницата Серкан се обажда на Еда. Не може да дойде, баща му...Приеха го в болница. Сърдечен удар. Еда иска да отиде при него, чува гласът на Селин. Серкан казва на Еда да не идва, той ще й се обади.

Алптекин разговаря със Серкан -  В живота всичко си има причина. Получил е съобщение, да живее вече живота си, да обърне внимание на майка му, да предаде холдинга на него. Новияат партньор Ефе Акман ще пристигне днес, да го посрещне лично, като шеф. И иска извинение, че е станал причина да го раздели от брат му и да си мисли, че не го обича. Затова се извинява. Не са говорили, с години не са разговаряли.

г-н Акман се обажда на Серкан, пристига днес. Серкан не е в холдинга,  ще проведат съвещанието в архитектурната фирма, ще му изпратят координатите.
Еда съобщана за случилото се с Алптекин, Айдан и момичетата решават да отидат при Айдан. Жената не може да излиза, не може да бъде около съпруга си, нека да са до нея.

В офиса. Вече знаят за г-н Алптекин, той добре ли е? Лейля спонтанно прегръща Серкан.

Мелек е дошла да разбере, дали Селин има нужда от нейната помощ. Селин й съобщава, че е продала акциите си, напуска работа. Има да свърши някои неща, ще бъде добре, ако Мелек бъде до нея няколко дена.

Новината за продажбата на акциите на Селин се разпространява бързо.

Лейля: Какво? Г-жа Селин е продала акциите си. Г-н Серкан и той заминава. Не зная, да се радвам ли, да плача ли? Какво ще правим?
Еда: Успокойте се. Серкан няма да захвърли толкова лесно всичко. Ако има нещо, ще го разберем.
Лейля: Нали така? Тоест...

Серкан: Сега... Колкото и добре да се чувства Алптекин Болат....Трябва да стои далеч от стреса. Той повече няма да се занимава с холдинга. Аз ще го ръководя. Има още нещо, което трябва да знаете. Ефе Акман...Стана партньор в холдинга с 45% дял. Заради това, че започваме с него нов проект....Той и неговият екип, ще работят в офиса. И ще ви помоля по този въпрос за вашата помощ.
Лейля: Серкан Болат поиска нашата помощ. Правилно ли чух?
Серкан: Да, това е всичко. Залавяйте се за работа.

Скрит текст:
Селин идва в офиса, говори с Пъръл, да се видят тази вечер? Трябва да поговори с някого.
Еда е още в кабинета : Всичко ще е наред. Всички тези неприятности ще отминат.
Влиза Селин, прекъсва ли нещо?
Еда: Не успяхме да поговорим. Много съжалявам за случилото се вчера.
Серкан: Добре ли си?
Селин: От срам ще пропадна вдън земя вече. Скоро ще дойде човека, на когото продадох акциите. Толкова съжалявам.
Серкан има план да откупи обратно акциите. Идва и Ферит, Селин я ядосана, защо е тук? Консултант е на Ефе Акман, затова е дошъл. Селин си тръгва, не може да бъде тук. И няма да бъде.
Серкан: Ферит. Каквато и да е причината, това, което направи вчера, не беше правилно.

И Фрит излиза, разговарят със Селин, и той не иска да е тук, но е тук по работа, не е ли продала акциите си, за да не вижда Серкан, казва й, чул е разговорът им с него в деня преди сватбата.
Ферит: Селин, бях много влюбен в теб. Знаейки, че искаш друг човек, въпреки това, мислех, че ще мога да те направя щастлива. Но не можах. Не можах, Селин, не мога. И няма да го направя. Да, да те накарам да преживееш това на сватбата, бе огромна грешка. Наясно съм, и много моля за прпошка. Но да се разделя с теб, Селин, не беше грешка. Прекрасно знаеш това. Всеки има граница на търпение, значи това е моята граница.

Алптекин споделя /по телефона/ с Айдан, не е могъл да каже на Серкан, ще го направи, когато се върне в къщи. Айдан е против, не иска той да преживява отново този стрес, тя ще реши проблема, със собствени методи. И двамата не трябва да знаят, да остави това на нея. Темата е затворена.

В залата чакат Ефе Акман. Минали са пет минути, ако г-н Ефе не е тук след пет минути, съвещанието се отменя. Лейля да каже на охраната да не го пуска вътре. Наистина ли няма да пусне един от партньорите? г-н Ефе пристига.

Ефе: Г-н Серкан, няма ли го?
Ферит: Г-н Серкан не можа да почака, защото обича точността.
Ефе: Много е прав. Аз също не обичам да чакам. Някак ще му поискам извинение.
Серкан: Ще видим. Здравейте.
Ефе: Здравейте, г-н Серкан. Приятно ми е да се запознаем.

Ефе: Най-омразното ми нещо е да подписвам договори.
Серкан: Аз обратното, много обичам. Всичко трябва да е ясно.
Ефе: Защо? Защо всичко трябва да е ясно? Нима малко хаос и бъркотия, не е красиво?
Серкан: Ще поживеем и ще видим... Г-н Ефе, искам да откупя акциите, които сте купили от г-жа Селин. Веднага.
Ефе: Днес станахме партньори, а вие искате да закупите акциите. Защо?
Серкан: Всъщност няма причина. Предпочитам да държа силата в ръцете си.

Ефе: Г-н Серкан, и без това не мога да взема вашата сила. Но да бъда ваш партньор в такава фирма, където правят такива големи проекти...Наистина ме успокоява.
Серкан: Разбирам. Но за съжаление, мен не ме успокоява.
Ефе: Разбирам. Но тогава ето какво ще ви кажа. За сега моят отговор е "Не". И вие разберете. Ако веднага се откажа от това, което току-що подписах днес...Това ще се окаже проява на непостоянство, нали така? А и доверието ви към мен ще бъде подкапано. Мисля, че трябва да го обсъдим отново след 6 месеца.
Серкан: Добре.
Подписват. 45% от холдинга е на Ефе Акман. Сега вече всичко е официално. Поздравления.
Серкан възнамерява да ръководи холдинга от тук. Може. За г-н Ефе това е без значение, лесно се адаптира.

Серкан: Селин, къде?
Селин: Серкан, не мога да стоя повче тук. Тоест... Поне докато Ферит се намира тук.
Серкан: Разбирам. Не можеш да се откажеш. Нужна си ми. Ефе има 45%, а Ферит 5%. Изравнихме се. Днес. Именно сега. Точно сега. Трябва да сме заедно. Ако действаме заедно, ще си върнем акциите. Някак ще си ги върнем. Повярвай ми, ще намерим изход, Селин.
Селин: Добре
Серкан: Виж... Ако Ферит те кара да се чувстваш неудобно...Работи в моя кабинет. Порабити малко тук. Какво ще стане?
Селин: Не, ще работя в своя кабинет.

Айдан възлага на Сейфи да направи проучване за Еда, къде и как са се запознали със Серкан, да отиде до Университета. Възможно ли е Еда да отмъщава? Сейфи не одобрява действията на Айдан, защо Еда да го прави? Но не може да й откаже.

Еда: Добре ли си?
Серкан: Едва се сдържам да не те прегърна точно сега.
Еда: И аз. Какво направи Селин? Изглежда, че ще остане?

Серкан: Ахъ. Проблем ли ще е за теб?
Еда: А трябва ли да бъде?
Серкан: Честно казано... Еда, нуждая се от нея. Трябва да си върна обратно холдинга от Ефе Акман.
Еда: Но ти ме изненада. Щеше да си бесен, ако беше разбрал, че Селин е продала акциите. Но нищо не каза на Селин.
Серкан: Да, но в момента не мога да й се ядосам. Знаеш го. Свързани сме с нея. Нашето детство, нашите семейства, холдинга.
Еда: Зная, разбирам.

Серкан: Еда. Ако те нямаше тук, нямаше да мога да дишам.
Еда: Когато поискаш, ще стана въздух за теб.

Серкан показва на Ефе Акман офиса, той не обича да работи отделно, в затворено пространство, далеч от служителите. Вижда в общия салон празно бюро, точно като за него е, ще работи тук. Между другото, имат ли ландшафтен архитект, кой може да бъде негов помощник? Всъщност, имат. Еда. А, Еда! Еда! Ще му помогне ли с проекта? Да, разбира се, може. С удоволствие.

Скрит текст:
Не приемат гости, но... Айфер на посещение при Айдан. Добре ли е? Дошла да пожелае бързо възстановяване. И също...Знае ли...Може да има нужда от нещо, решила да попита лично. Добре е, пред вид състоянието на Алптекин...Сърцето й не може да понесе толкова много стрес, не може да отиде при него. Тя е дошла, благодари й. Много са питали за Алптекин, но само Айфер за нея, благодари й много.

Айфер: Вие...Когато й да ви потрябва нещо, обадете се. Става ли? Фалшиви или не, все пак бяхме сватове.
Айдан: Нека не ставаме сантиментални, наистина. Еда и Серкан наистина са заедно и всички пак ще сме сватове...
Айфер: А, не, не,не. Заедно са на работа.
Айдан: Не, наистина са заедно.
Айфер: Как така са заедно?
Айдан: Влюбени са.
Айфер: Влю...Влюбени?

Не знаеше ли? Гаджета ли са станали? Шегуваш ли се?!  Съжалявам. Донеси одеколон...Не приключи ли тази работа? Кълна се, не издържам повече! Много сте права! Много се радвам, че сме на една страна. Можем ли двете заедно да ги разделим?Трябва да се направи нещо!

Джерен и Ферит се сблъскват на входа, разпиляват се документи. Как е?  Добре, ще се оправи. Нови паник атаки? Не може да каже на никого, тревожи се за него. Ферит й благодари отново, ако я нямаше до него онзи ден...Ферит, имаше лош ден, надява се всичко при него да е наред.
Селин ги гледа, споделя на Пъръл, не е знаеле, че Джерен и Ферит са се срещали. И Пъръл не е знаеле. Но спокойно, сигурна е, че няма нищо. И Селин е сигурна. А и какво я интересува?

Серкан нервно се разхожда в офиса, наблюдава Еда и Ефе, пак предлага кабинет, Ефе отказва, тук му е добре. Получава енергия, когато е заедно с екипа, това го мотивира.  

Ефе има работа, тръгва. Еда иска да говори със Серкан.
Скрит текст:
Серкан: Еда. Какво мислиш за Ефе?
Еда: Ами...Той е моят идол.
Серкан: Идол?
Еда: Той е най-добрият в ландшафтния дизайн в Италия. Той е известен по целия свят. За мен работата с него е нещо прекрасно, въпреки че това е временно, докато пристигне екъпът му. Пак е добре.
Серкан: Да. Така.. За какво искаше да говорим?
Еда: Да поговорим. Струва ми се, че не съм до теб, Серкан. Винаги има някой. Селин я има.
Серкан: Еда, Селин не може да се намеси в отношенията ни. И не се е намесила.
Еда: Така е, но тя дойде, остана с теб. Беше в болницата тази сутрин Ти ми каза да не идвам. Тя беше до теб.
Серкан: Да. Разбирам. Добре, тогава...Какво мога да направя за теб?
Еда: Нищо. Искам само да поговорим. Не обсъдихме Италия, семействата ни, ти, аз.
Серкан: Добре, да поговорим. Добре, хайде.
Но идва Лейля... Серкан има среща, чакат го.

Серкан е поръчал храна, вика Еда. При толкова много проблеми е помислил за нея? Но ако се хранят заедно дали някой няма да заподозре нещо? Рано или късно, всички ще разберат, Еда.

Работният ден свършва, Серкан иска да заведе Еда на хубаво място, но се обажда майка му. Алптекин е изписан от болницата, иска от него да се прибере в къщи. На Еда пък се обажда Айфер, и тя трябва да се прибере. Ще бъде добре да се видят със семействата си.
Серкан: Не може да си истинска.
Еда: Не ме глези, после връщане назад няма.
Серкан: А, така ли...Виж какво ще ти кажа. Мисля, че трябва да избягаме. Да изчезнем. И ще се оправя. Всяка сутрин ще виждам само теб.
Еда: Мисля, че това е страхотен план.

Тръгват си.
Серкан: Нека вече да кажем на семействата си. Да няма повече тайни.
Еда: Добре. Тази вечер ще кажа на леля.

Скрит текст:

Серкан: Бих искал да обсъдя нещо с вас. Ще бъда кратък. С Еда сме влюбени един в друг и сме заедно.
Айдан: Защо така изведнъж, Серкан?
Серкан: Какъв е този въпрос, мамо?
Алптекин: Е, тоест...Имаме пред вид дали си сигурен в решението си?
Серкан:  Напълно съм сигурен. Затова ще се радвам, ако и вие се отнасяте към това с разбиране и уважение. Така, ти какво искаше да ми кажеш?

Айдан: Ами...Баща ти мисли за холдинг постоянно и иска да ти предаде всичко. Той също обича да зацикля като теб. Знаеш, че се замисля за такива неща.
Алптекин: Да, и за Еда...Не смяташ да действаш бързо, нали?
Серкан: Честно казано, колкото по-бързо, торкова по-добре.
Айдан: Серкан. Имах възможност  да опозная малко Еда. Според мен тя изобщо не ти подхожда. Тоест, как да го кажа. Малко е луда, малко непостоянна, малко нетактична. Обича да прави това, което й дойде на ум. Малко...Тоест, не ти отива особено, скъпи.

Айфер се досеща какъв разговор предстои. Прави се на заета с туршията...

Еда: Трябва да поговорим.
Айфер: Леле... Слушам те. Тоест, поздравления! Знам какво се опитваш да кажеш, но е много вълнуващо да го чуя от теб.
Еда: Знаеш? Влюбих се.
Айфер: В Серкан, предполагам.
Еда: Ахъ. И той в мен.
Айфер: Интересно. Продължавай.
Еда: Серкан и аз сме заедно.

Айфер: Имам въпрос. Това Серкан, с който подписа договърът за годеж ли е? Ах, Боже. Казвам си:“Айфер, не мисли за това. Какво ти пука? Не се забърквай в това“. Но наистина, Еда, търпението ми има граници.
Еда: Лельо, мога ли да кажа, а ти да слушаш?
Айфер: Еда, чуй ме, племенничке. Този човек подписа ли договор за годеж с теб, за да се ожени за Селин или не подписахте? Селин омъжи ли се? Перфектно. Виж, кълна се, че няма да отидеш в Италия. Ще ти задам един въпрос, но моля, отговори честно. След всичко това, как може да се довериш на този човек?

Еда: Вярвам му, защото Серкан не е такъв човек, лельо.
Айфер: Не говоря за Серкан, той изобщо не ме притеснява. Еда. Племенничке, мечтите на жените не трябва да се ограничават само до мъж. Това е особено вярно за красавица като теб.
Еда: Възможно ли е това? Ти си ме отгледала. Влюбих се в него. Серкан сега е част от живота ми. Искам да приемеш Серкан, лельо. Сега сме заедно.

Серкан: Свърши ли , мамо.
Айдан: Имам още какво да кажа, но няма.
Серкан: Влюбих се в нея. Затова занапред Еда ще стане част от живота ми. Ако искаш да си част от живата ми, тогава ще приемеш Еда. Сега сме заедно. И нищо няма да попречи на това. Разбрахме ли се. Чудесно!

Любима, веднага ще се преоблека и идвам.

Майка и леля...Не им харесва и не одобряват, че Серкан и Еда са станали двойка. Уговарят се всяка по свой начин и по свой план да пречат и затрудняват връзката.Айдан ще проведе малка операция с Еда, Айфер пък ще каже няколко думи на Серкан. Изобщо няма да се намесват в методите си, на добър час!  

Еда тръгва за срещата със Серкан...Лелята „бди“ на пост. Еда? Къде, скъпа? И бързичко изтичва след Еда...

А, Серкан? Здравей.
Те искат да тръгват, Айфер ги кани вътре,  да седнат. Освен това имат да си говорят нещо със Серкан.

Айфер кара Еда да направи кафе, подхваща разговор със Серкан - Станали са двойка, поздравления! Еда ще отиде в  Италия. Непременно! Следват ...да идва веднъж седмично на вечеря... да прекарва време с момичетата – Мело, Джерен, Фифи, с трите, заедно, да прекарва време и с нея. Да. Двамата. Тя и той...И още, и още. И още.

Най-накрая заговаря открито...Наистина, не е съгласна с тази връзка, разбра ли? Серкан е готов да направи всичко, което е казала. За Еда.
Тогава ... поканени са на първата мардинска вечер. Но този път ще яде всичко. Тоест, обиждат се, наранява ги, когато не се яде. Добре. Разбрахме се.

Еда изпраща Серкан, но...пак се появява Айфер, прекъсва изпращането. Гледа ги иронично усмихната. Доволна е. Мисията изпълнена, срещата е осуетена.

Сутринта Еда е донесла цветя за  г-н Алптекин, скорошно оздравяване...Има нещо, за което Айдан иска да поговорят..

Щом са двойка... името й ще се свързва с това на Серкан Болат...Затова трябва да приеме нещата, които до сега е отказвала. Да ходи на всяко посочено от Айдан място, да прави всичко, което тя й каже. Фондация "КЖ" има важно събитие, тя ще представлява Айдан, трябва да се срещне с всяка жена от висшето общество. Изложба. Подреждат всичко, излагат модели на рокли. Следващата седмица има конкурс за кучета...Ще й изпрати критериите.
А, искат и бърза сватба. Но със Серкан не са говорили за това, Еда иска да учи.
Нали не си мисли, че Серкан ще зареже работата си и ще отиде с нея? Сега му е поверен и холдингът...Добре де, няма проблем, тя ще замине, Серкан ще я чака тук. Колко й остава, година? Добре, да заминава. Айдан ще я подкрепя във всяко отношение! Чудесно, в такъв случай утре започват работа както се разбраха.

След разговорът Еда е замислена, смутена. Айдан по своя си неповторим Айдански начин успя да засегне въпроси, които тревожат и притесняват Еда, въпроси, на които все още няма отговор, за които иска да говори със Серкан.

Ефе иска да знае кой на каква позиция е, кой с какво се занимава, на кого може да каже, какво може да поиска. Ферит го ориентира в ситуацията – договорът между Еда и Серкан, фиктивният годеж, отношенията Селин- Серкан, осуетената сватба. Ефе пита за Еда, разбира, че тя е специална част от екипа„Art Life“, има ли някаква връзка с холдинга? Не, тя се занимава само с нейта си работа. Много умна, работлива, изобретателнта. Много стойностен човек.

Еда все още не иска да каже на Серкан какво са си говорили с майка му, иска първо да го осмисли. Влизат в офиса хванати за ръце, предизвикват фурор и много любопитни погледи.

Пъръл ядосано говори по телефона с Енгин. Дори роботът Серкан държи любимата си за ръка в офиса, а той заради една целувка си сменя местоживеенето ли?! Какво?! Изложила се е пред целия офис, всички я гледат, ще полудее вече! Ще поговорят за това! Енгин, ти само се върни!

В офиса има много работа, Енгин го няма, пристигнал е новият съдружник Ефе Акман, заради болестта на баща си трябва да управлява и холдинга. Селин не може да понася близоста на Ферит, иска да напуска. Еда поставя въпроси, на които той все още няма отговор, пък и го дразни отношението и интереса на Ефе към Еда...Серкан излиза от офиса...
Еда пита Лейля къде може би е отишъл Серкан.

PSM - BONES

Who do you love - Marc Lane, Nicholas Carter y Shelley Nelson

Скрит текст:
Throughout the silence I hear it all
Distant voices are lonely calls
I do not want these tears to win when you are here
I cannot get to sleep at night without you near
And I said
Who? Who? Who do you love?
No more surprises, no more games
Too many heroes lost along the way
I do not want these tears to win when you are here
I cannot get to sleep at night without you near
But I said

По време на тишината чувам всичко
Отдалечените гласове са самотни обаждания
Не искам тези сълзи да спечелят, когато си тук
Не мога да заспя през нощта, без да си близо
И аз казах

Кого познаваш?
Кого обичаш?

Няма повече изненади, няма повече игри
Твърде много герои изгубени по пътя
Не искам тези сълзи да спечелят, когато си тук
Не мога да заспя през нощта, без да си близо
Но аз казах

Кого познаваш?
Кого обичаш?

Сутринта

На Еда не й се тръгва оттук, но според Серкан трябва да реши тук ли иска да остане или иска да замине в Италия? За да си направи план. Какъв план? Вече е купил къща в Рим, наел е офис, наема екип, получил е вече няколко СV-та от архитекти. Може да отиде в Рим, да остна там и, ако изникне проблем, ще хване самолета, ще се върне..А после обратно. През уикендите ще ходят да ядатлюбимия й сладолед. Ще посетят всички библиотеки...  

Еда: Ще се разплача.
Серкан: Правя всичко това, за да не плачеш. Но всъщност има един единствен проблем. И той е...Не мога да живея без теб.

Ефе доволен и усмихнат говори с някого по телефона. Купил е 45% от акциите на холдинга, всичко върви по план. Когато поиска, може да дойде в Истанбул.

Алптекин: Трябва да говоря с теб, Серкан. Ще седнеш ли? Има нещо важно, което трябва да ти разкажа. Преди години, бях точно като теб – амбициозен и целеустремен. Не мислех за нищо друго, освен за работата. Години наред работата вървеше прекрасно. Понякога дори трябваше да оставяме проекти на други отговорници. Ала не успях да подобря системата за качествен контрол. Много от проектите завършваха с успех. Но имаше един...Човекът, на когото бях поверил една лятна вила в Тузла, крадеше материали. Не работеше с коректни хора, използваше морски пясък.

Серкан: Не разбирам защо ми разказваш всички това в момента.
Алптекин: Недей да прекъсваш разказа ми. Сърцето ми не може да понесе повече. Носещата стена на тази лятна вила се срути върху едно семейство. И семейството загуби живота си.

Това семейство имаше една малка дъщеричка. Тоест, имали са. Много търсих това момиченце, за да мога да му помогна. Но не го открих. Лелята си е сменила фамилията. И аз наскоро разбрах това. Серкан... Името на това малко момиченце... Еда.

След тази сцена не мога да се въздържа : Sunglasses
Алптекин се освободи от товара си, прехвърли го на Серкан и си тръгна. Няма поемане на отговорност, съчувствие, съпричастност. Тънката нишка, свързваща баща и син почти се скъса.
Сълзите на Серкан. Мъжки сълзи...от мъка, гняв, безсилие.
Страхотен Серкан/Керем.
Керем изигра сцената така, че да отразява личността на Серкан. Човек, който не желае да изрази чувствата си, но чиято дълбочина е поразителна. Човек, който е бил самотен през голяма част от живота си, не намира спокойствие в общуването с родителите си. Човек, който е сигурен, че вече е намерил своя партньор до живот, само за да открие, че това е на път да изчезне. Човек, който внезапно осъзнава, че както каза Еда, понякога любовта може да не е достатъчна. Вълнуваща и въздействаща, тази сцена е изиграна толкова убедително, че за мен е най-силната, даже връхната точка в този епизод.
Страхотен, великолепен Керем. Браво!!!

И още:

МаргиHug за гифчетата!

Това беше от мен за този епизод, до следващия! Grinning

# 684
Здравейте, 🌞

Днес започват снимките на Платонична любов

Дилеми, ⚘

# 685
Dilemi, за теб, за труда ти!
Благодаря!

# 686