Обувки Leiwang

• 328
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Мъжът ми има зимни бувки Leiwang, които не мога да намеря никъде, много си ги харесва и са били много издръжливи изкарали са го 7 години направо е влюбен в тях, но не знае никаква друга информация за тях били са му подарък, та единствено което пише на две три места на обувката е Leiwang и търсих какво ли не писах в интернет но не можах да намеря почти нищо нито сайт от който може да поръчаме някой нов модел. Много моля ако някой има информация по въпроса да сподели

# 1
  • София
Здравейте! Мъжът ми има зимни бувки Leiwang, които не мога да намеря никъде, много си ги харесва и са били много издръжливи изкарали са го 7 години направо е влюбен в тях, но не знае никаква друга информация за тях били са му подарък, та единствено което пише на две три места на обувката е Leiwang и търсих какво ли не писах в интернет но не можах да намеря почти нищо нито сайт от който може да поръчаме някой нов модел. Много моля ако някой има информация по въпроса да сподели

Би трябвало така да се изписва:

https://www.coroflot.com/redspid/Footwear-Products

# 2

Би трябвало така да се изписва:

https://www.coroflot.com/redspid/Footwear-Products

Много благодаря, то реално марката е Power  а дизайна е Lei Wang нали така? За жалост обаче май като гледам нямат доставка до България от официалния сайт, само Полша, Словакия, Чехия и Италия. Дали няма как все пак да се намери да се поръчат от някъде оригинални

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 12:36 от Марина Гайдарова 766348

Общи условия

Активация на акаунт