Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 2

• 54 297
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Честит празник момичета! Да бъдем винаги обичани и обичащи!

Ето и моя скромен  принос към празника!

Мимис, страхотни мини тортички!

# 151
  • Czech Republic
Здравейте момичета!

Прекрасни торти видях за времето в което н есъм поглеждала тук! Браво!   Hug Heart Eyes

В ремонт сме и нямам никакво време за Нет и за кулинарстване, затова сега само се наслаждавам!

Честит празник на всички - бъдете обичани и щастливи, усмихвайте се повече и не забравяйте, че ние жените сме душата на семейството - ако ние сме щастливи, това е плюс за цялото семейство!  bouquet

арт мама, един съвет(наскоро четох за това) - при смилането на бадемите, гледай бадемите да са още горещи(от попарването), тогава са меки и смилането е по-лесно. Като изстинат стават много твърди.

Успех на всички и приятно изкарване на празника!  bouquet

Аз отивам да местя книги от библиотеката! Crazy

# 152
Мимис, направо ме шашна! Много е красиво и пъстро това тортено цвете!
Емси и твоята торта е чудесна! Честит празник и на теб и на всички останали!
Аз също спретнах едни дамски цици снощи. Само че, ги разрязах наполовина, за да ги сиропирам и станаха малко целулитни  Rolling Eyes, но смеха на мъжа ми и ахването на сина ми:"Мамо, айде да отворим сладкарница!", мноого ме зарадваха.
 photoСнимки ще пусна по-късно, че използвам за фото телефона на зет ми Mr. Green

# 153
Порша, мерси. Вече си мислех, че никой не пожела да види творението ми. Wink

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА. ДА СТЕ ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ ЖЕНИ.  bouquet

# 154
  • Банкя
4есит празник мами.Не оставайте с едно дете family family6
Днес голяма борба падна с този 4аршаф.Утре сте ви я покажа.Защо така се разпада .С то4илката успях да го сложа,но много кьсливо.Розите ги издокарах лесно и листата.А, и как става льскаво, ако изобшо става? family6

# 155
Аз все се каня да питам, като правите листа, как ги оформяте правилно? newsm78
Нямам формичка за листа и се чудех...

# 156
  • на брега на Дунав
Честит празник мили мами. Бъдете винаги обичани и желани жени и майки. И да не забравите да купонясвате днес. Весел празник!

Емси, браво душата пак си се постарала за празника да се отчететш   bouquet.

# 157
  • София
Честит празник,момичета!
Мимес,много сладурски тортички Grinning,браво!
Емси,и твоята торта е много хубава! Hug
Аз в неделя ще имам рожденник и вече започнах да си подготвям тортичката,трансфера ми е готов и си чака в хладилника Wink,като я направя ще ви се похваля,все пак от вас съм научила всичко Heart Eyes!
Хубав празник!

# 158
4есит празник мами.Не оставайте с едно дете family family6
Днес голяма борба падна с този 4аршаф.Утре сте ви я покажа.Защо така се разпада .С то4илката успях да го сложа,но много кьсливо.Розите ги издокарах лесно и листата.А, и как става льскаво, ако изобшо става? family6
И аз за лъскавото питах,ама newsm78явно никой не знае.Ти от какво прави чаршафа?

# 159
Аз разтворих една лъжица мед в малко водичка в МВ-то и с него лакирах тортата.

# 160
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ
Весело изкарване на праздника и поздравления за всички красиви торти, които сте направили.

# 161
Ето я и моята торта:

# 162
  • Габрово ,сега Испания
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,МОМИЧЕТА
 А ето и тортата с която почерпих за празника
http://images14.snimka.bg/002352552.jpg

# 163
Момичета,страхотни са тортите ви.Аз почерпих с тази торта http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2352896
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2352897

# 164
Момичета чудесни торти!
Моля ви кажете какъв е тоя марципан Варна и от къде мога да си купя? Embarassed Embarassed
Кръщелника ми има Р.Д. и ми се иска да го изненадам с някоя торта,като тази на Меги(футболната топка)например.
Благодаря ви предварително  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт