Лидл 186 - есенни трепети

• 223 390
  • 3 183
  •   3
Отговори
# 2 805
  • In transit
Тирамисуто в стъклена чаша е вълшебно Heart

Това от днес ли е? Колко мл е чашата?

# 2 806
Купоните за книгата не бяха ли до края на месец ноември? Мисля, че декември няма да я има тази игра с книгата.
По спомен играта беше до 01.12.2024 г.
Маскарпонето, което е намалено с 2 лева, до онзи ден струваше 9,49 лв...🙄
Mikkey, oт Делукс продуктите е. Беше в брошурата за миналата или за тази седмица, но те май тези продукти не ги зареждат по ред на показване в брошурата...125 гр е тирамусуто, и аз си я представям като чаша за по-дълго кафе.

# 2 807
  • София
Някой успя ли да резервира нещо в приложението?
Какво нещо? Само прахосмукачката може да се резервира. Най-отдолу на началната страница е.

# 2 808
Има и възможност за даряване на хранителни продукти на началната страница. Вероятно и в брошурата пише нещо за това, не съм обърнала внимание.

# 2 809
Рекламираха нещо по радиото. Сигурно ще обособят място както в Билла.
Има и възможност за даряване на хранителни продукти на началната страница. Вероятно и в брошурата пише нещо за това, не съм обърнала внимание.

# 2 810
Купоните за книгата не бяха ли до края на месец ноември? Мисля, че декември няма да я има тази игра с книгата.
По спомен играта беше до 01.12.2024 г.
Маскарпонето, което е намалено с 2 лева, до онзи ден струваше 9,49 лв...🙄
Mikkey, oт Делукс продуктите е. Беше в брошурата за миналата или за тази седмица, но те май тези продукти не ги зареждат по ред на показване в брошурата...125 гр е тирамусуто, и аз си я представям като чаша за по-дълго кафе.
Маскарпонето и днес е на 9.49лв

# 2 811
Lucresia, това пише на моя купон (явно ще сменят цената🤔):

# 2 812
dolce то и на моя пишеше така, ама на бележката друго излиза. Не обърнах внимание на етикета в магазина какво пише. Една жена пред мен беше взела 2 кашона Маскарпоне 😄

# 2 813
Даряването става като се маркира на касата баркода на продукта от приложението - баркодовете са качени като снимки.
Физически не носите продукта на касата, само се маркира кода и се таксува към сметката.
Пише, че те поемат ангажимента за събирането и даряването. Вероятно в складовите им помещения ще ги събират, не пише.
 Тирамисуто е 4.99 със срок 30.12. Чашката е 125 мл.

# 2 814
  • In transit
Dolce, благодаря. Вече имам 2 чаши. Самите те са с обем около 180-200мл, но са идеални точно за напитки с кафе.
Обръщам внимание, че трябва да имат бели лепенки отгоре на капачето, защото някои нямаха и може някой да ги е отварял.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 12:05 от Не се сърди, човече

# 2 815
Подарявам купон за –30% кашу 250 гр..

# 2 816
Не можеха да се активират купоните, иначе Лидл плюс можеше да се сканира, получих и скреч карта. Писах им с молба да ми удължат валидността на един купон - 6 лв отстъпка при покупка над 50 лв. Исках да го използвам днес, но не можах да го активирам, а в следващите дни не планирам покупки над 50 лв отново. Да видим дали ще ме отразят.

Отразиха ме - пратиха ми купон на стойност 6 лв с валидност 2 месеца и без изисквания за минимална сума за покупка, придружен с извинения. Доволна съм, така се прави.

# 2 817
Подарявам седмични купони+скреч.
Скрит текст:

# 2 818
И аз подарявам всички горе показани нехранителни - за уредите на Парксайд, пулсометъра, както и палатката. Също и за маскарпоне имам. И двата от играта за деня - тортата и щам фастъка. Моля, който има интерес, да пише на лично.

# 2 819
Имам ваучер за книгата, който няма да използвам, дневните от календара, също: -20% на кисело мляко, оризов бар, обезмаслена извара, земел бял, десерт с извара и лешници, кроасан; маскарпоне -2лв, консерви Кошида за 1,18,
Пулсоксиметър, кутии, дървена палатка, пяна, храсторезИ, суишърт, блейзър, клин, тениска, Ел.косачка..

Общи условия

Активация на акаунт