Лидл 186 - есенни трепети

• 228 011
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 285
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,  бих искала.да попитам дали мога да намеря розовия халат на Емили  размер S-M и.чорапките, ако на някой му са излишни?

# 286
Този молив взех вчера:

Много дискретно подчертаване на очната линия. Харесва ми доста като цвят. Жалко че няма и тестери, че е трудно да се рови из моливите, докато се избере по-специфичен цвят.🙂 Върху капачките има стикер и доста трудно се вижда цветът на връхчето.
Little Miss Ratatouille, обикновено хваща и двете намаления.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 21:36 от dolce miele

# 287
Естествено, че ще го хване намалението и пак ще мине на 7,49 лв, но мисълта ми беше, че тази "преоценка" е абсурдна, необмислена и ще отиде за брак, след като от другата страна има с дълъг срок. Явно аз нещо не се доизразих по-горе изцяло

# 288
Естествено, че ще го хване намалението и пак ще мине на 7,49 лв, но мисълта ми беше, че тази "преоценка" е абсурдна, необмислена и ще отиде за брак, след като от другата страна има с дълъг срок. Явно аз нещо не се доизразих по-горе изцяло

Аз не съм сигурна дали съм те разбрала какво си написала, но при мен се случи следното.
Взимам салата в плик сутринта намалена на 20%. На етикета пише 3.49, задраскано и нова цена 2.79. Срокът е до днес и беше малко смита, зачудих се и отивам попринцип където седят салатите да търся “несмита”.
Е да де ама от днес тя е намалена по брошура (после видях в приложението), етикет 3.49 задраскано и намалена цена по брошура 2.59 с ок срок.
т.е. от намаления щанд имам смита салата със срок до днес на цена 2.79 и от нормалния регал имам ок салата на цена 2.59.
“Намаления” артикул с оранжев етикет беше по-скъп отколкото артикула на нормалния регал.

# 289
Да, но на касата и скапаната ще мине на 2,59 лв щом е по брошура. Въпросът е, че тоя скапан продукт трябва да е с по-ниска от тази цена, защото реално се обезсмисля иначе и си отива абсолютен брак

# 290
А сигурно ли е, че ще мине на тази цена?
Защото преди когато касиерите ръчно натискаха 30%, цената трябва да се намали от тази по брошура, а не както е отпечатано на етикета.
Сега с новите етикети с баркод не съм убедена, че ще намали от цената по брошура, защото в баркода вероятно има заложена информация за цената така както е отпечатан.
Не знам.
Не съм пробвала досега и не ми се е случвало.
Аз в крайна сметка я зарязах намалената с оранжев и взех “ненамалена”.

# 291
Да, и според мен намалението с -20% е абсурдно...като се има предвид колко по-зле изглеждат понякога някои продукти със стикер. Примерно салатите, бекон цяло парче (редовно посивял или с променен цвят в друг нюанси и в развакуумирани опаковки най-често).  🙄 Аз такива и на -30% не купувах, камо ли на -20% да ги купя.😅

# 292
Знам ли, с новите етикети може и да не мине?!
Днес на каса ми направи впечатление, че не въвеждаха ръчно процентите, а момичето маркираше нещата с новите етикети през маркера за клиенти на лидл+ приложение.

# 293
Току-що се връщам от Лидл Рогошко-Пловдив.
Такъв чутовен скандал им спретнах тоя път, че се събраха всички управителчета, де що имаше. ПиснА ми от техните подвеждащи или откровено сбъркани етикети.
"Намалили" пилешки долни бутчета с 20% от цена 8,29 /цената на пържолите/ при РЕДОВНА такава - 5.49! С отстъпката - 6,63 Trollface
Награбих всички тарелки умишлено /за целта излязох да взема голяма количка, че бяха много и ги пльоснах на касата. Хората първо ме гледаха много странно, виждайки, че явно ще си купя 35 тарелки с бутчета, но след разразилия се скандал, някои ме поздравиха, казвайки, че ако не бях повдигнала въпроса, те са щели да си купят на "намалената" цена от 6,63. Всички баби по касите имаха по 1 тарелка в количката си. Еми направо побеснях. Ако мине номера - мине. Ама при мен не мина! Пред очите ми, лично Управителчето започна да лепи нови етикети с цена 4,39 /реалната цена с 20% отстъпка/. ТоЗ ше ме помни дълго, сигурна съм! Trollface

# 294
Ужас. Ами те грешен етикет са залепили…
7207867 е кода на бутчето.
На намаления етикет кода е на друг артикул - 7202032..

# 295
Да, сгрешен е. Както казах, това е кодът на пържолите. Но аз от къде да знам, че това не е умишлено? Напляскали там -20 % и бабите купуват "промоции". Ей това ме дразни, защото това не е за първи път.

# 296
  • София
Леле, браво на теб!
Затова винаги гледам цената на килограм (за месото) - намалено, ненамалено... Още като отвориха Лидл беше голямо надхитряване с тарелките им от по 600г и цената съответно за този грамаж (в другите магазини все си беше цена на кг). Досадно може да изглежда, ама се свиква, вече и мъж ми взе да обръща внимание колко е цената за кило.

# 297
  • София
Последното е човешкия фактор, уви. Обобщих си, че толкова могат наличните на трудовия пазар и стискам зъби. Е, дразнещо е, да.
Информирам ги когато видя грешки.
Но да крещя по магазини, не мога 🙃

# 298
Последното е човешкия фактор, уви. Обобщих си, че толкова могат наличните на трудовия пазар и стискам зъби. Е, дразнещо е, да.
Информирам ги когато видя грешки.
Но да крещя по магазини, не мога 🙃
Развиках се, заради наглостта на касиерката. Аз и обяснявам, че етикета е грешен, тя ми казва - не е. Тя дори не пожела да погледне оранжевият такъв. Пълно безразличие. Специално заради нея ходих да снимам редовния, защото за нея нямаше никакъв проблем. Тогава вече поисках да викнат Управител. В крайна сметка като ги мързи да дишат на тая каса, да си стоят у дома.

# 299
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт