Лидл 186 - есенни трепети

• 228 163
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 705

Това е и е от мин.седмица

# 706
Нарочно не е гладко а ги има тези издатини отвътре, то почти няма такива обръчи дето да са дюс гладки и да нямат. Не стига че за тия пари получавате и масаж ами се и оплаквате, ама ха! Joy
В интерес на истината, по-тежък обръч се върти по-лесно отколкото лекичките, поне за мен е по-лесно де. Нямам толкова място къде да се развихря, иначе бих си взела и аз.

# 707
Големичък е -да аз съм 170 и е почти до кръста.Ама ще се масажираме и още как Laughing -без болка няма талия Laughing

# 708
Обръчите са фитнес уреди и са с различна тежест и големина. На който му е много голям може да се опита да махне един елемент. Би трябвало да се получи. Горе-долу от земята до пъпа трябва да е висок, за да е правилният размер за въртящия го. За болката и синините си слагайте неопренов колан и въртете с него. Ефектът ще е по - голям в махнати см от талията. Естествено ключът към успеха си остава въртенето Joy

# 709
  • Бургас
И що не я написахте таз важна информация миналата седмица? Де ще го дирим сега тоз обръч? Ще си ходим май със сантиметрите...

# 710
В Декатлон и ОЛХ също ги има обръчите.
Похвалвам едни азиатски тънки наденички 6 броя. Много, много вкусни.

# 711
Не са нещо екзотично тия обръчи, не съм ги гледала в Лидл дали са били поне по-изгодни че да е зорът за от там. В Декатлон ако има готови сглобени даже още по-добре, ако човек иска да си го пробва и подбере на място.
Скрит текст:
Аз си бях харесала другаде един който самият обръч е малък едвам да се пъхнеш в него, а на него има закачена тежест на една късичка връв, та се върти тя около теб, изглежда ми като да иска по-малко място. Но да, има тежест и там, пак не е от леките обръчи Grinning

# 712
Тези моливи, както и кремовете, не бяха ли по 2,49 лв и по 5,99 лв?🤔

И "сензационно" намаление на сухите шампоани🤣:

Оплаквам се от опаковките на франзелите. Веднага след касата найлоновият плик (от тези дългите с дупчиците) вече се беше сцепил и почти 1/2 от долния край се отдели. Т.е. скъса се дъното. Добре че го видях веднага и имах найлонов плик в мен, за да преместя франзелата!

# 713
  • София
И аз купувам франзелите, харесвам ги. Не ми се е късал плика за тях, но ми стърчат от раницата 🙃 и почнах да ги чупя на място на две и в обикновения плик.

# 714
И аз понякога съм ги слагала в обикновен плик франзелите (даже се е случвало да купя самата франзела разчупена на две). И друг път тук е имало оплаквания, но съм сигурна, че не аз скъсах плика- или е бил вече сцепен, или касиерката го е скъсала, защото аз го хванах на съвсем различно място. И пликовете за печивата се случва да се скъсат, та внимавам къде и как ги хващам. Пликът на франзелата обаче се скъса на място, което не съм докосвала...🤔

# 715
Аз честно казано не съм гледала на други места за обръча, взех го първосигнално. От вас научавам тези подробности за тежестта, за големината, за масажиращата повърхност. Влязох да гледам и се оказва, че за тази цена е чудесен вариант. Тези с тежестите реално пак изискват място, за да се въртят те встрани. Колкото до диаметъра, няма вариант да се стесни с махане на елемент. Много добра идея е и неопренов колан, бих го ползвала, докато свикна с масажа, защото е доста болезнено в началото. Радвам се, че стана дума- явно доста хора се интересуват 🙂

# 716
Интересно е как влязох за да "оставя" мнение, а всъщност научих важна информация. Сега ме замисляте за този обръч и може и да си го оставя. Благодаря ви 🤗 Голяма сила е този форум 😉
Аз имам същия, купен от сайт. Наистина в началото се иска свикване. Леко болезнено е на моменти. Даже ми беше направило синки и след това няколко дена не можех да въртя 😂 но после се напаснахме.

# 717
# 718
  • София
Подарявам

# 719
И що не я написахте таз важна информация миналата седмица? Де ще го дирим сега тоз обръч? Ще си ходим май със сантиметрите...
В Б-с в Изгрев имаше 4 в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт