Лидл 186 - есенни трепети

• 228 112
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 690
Лидлското био кафе е 100% Арабика и не е никак зле. 12,99 му е половинката.

# 691
  • оттам, откъдето започва България
Аз говоря за мляно кафе Лаваца крема е густо класико, което миналата седмица беше 6 пакета за 35 лева.
Принципно няма значение какво е кафето, щом е 100% арабика не ми харесва вкусът.

# 692
С пробване си е при кафетата, на всеки не може едно и също да му хареса. Отделно и че приготвянето се отразява също, че дори и водата с която се приготвя кафето. Тези на Лидл поне са на цени дето да не те е яд да вземеш по едно да ги пробваш. Има и вероятност да си намериш "твоето" сред тях.

# 693
Кафемелачка имам от няколко години. Ползваме я за кафе, захар (когато ми трябва пудра), подправки, лют червен пипер и...черупки от яйца. Смила всичко идеално.
Така не се ли смесват ароматите?🤔 Кафе/ подправки визирам. Лесно ли се почиства? Чудя и' се отдавна.
Последния път, когато купувах 250 гр Беларом в златиста опаковка, в брошурата имаше снимка "100% Арабика", а в магазина на опаковките пишеше "100% Certified coffee".

# 694
Влизам да драсна за обръча за въртене, ако случайно някой го интересува. Сглобява се прилично, отгоре е със меко покритие, сполучлив е, но много тежи. Явно заради конструкцията отвътре. Съответно като се върти е болезнено, защото е тежък. Връщам го.
В последно време почти не пазарувам, сладоледите останаха редовна покупка, но идва друг сезон и те ще отпаднат вече.

# 695
А лесно ли се разглобява обръчът? Аз мислех, че идеята му е точно да тежи, защото съм виждала и обръчи с различна тежест.

# 696
А лесно ли се разглобява обръчът? Аз мислех, че идеята му е точно да тежи, защото съм виждала и обръчи с различна тежест.
Да, много лесно се с/раз-глобява. Не знаех, че има такива варианти с различна тежест и, че това е от значение. За мен беше болезнено, а нямам много място и реших, че не е моето нещо. Но пък се изненадах приятно как добре се справям с въртенето, въпреки, че детските години вече са ми далече Simple Smile

# 697
Ако е този обръч за който си мисля, той не се очаква да е леки кух както детските за игра. Защото е спортен уред, а не играчка. Различно усилие и движение изисква да го въртиш, освен че и като е така тежък и те "удря" леко, има и елемент на масаж малко. Но си иска свикване, а ако си очаквала и искала от леките е нормално да не ти допадне.

# 698
UnaDesconocida, благодаря! Предполагам, че след известна употреба се привиква с обръча, може би само в началото да е по-болезнено.🤔

# 699
Здравейте! Подарявам трите купона. Редактирам: вече е свободен само за фуета.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 05:52 от More7

# 700
Подарявам
Скрит текст:

И останалите

# 701
Интересно е как влязох за да "оставя" мнение, а всъщност научих важна информация. Сега ме замисляте за този обръч и може и да си го оставя. Благодаря ви 🤗 Голяма сила е този форум 😉

# 702
Влизам да драсна за обръча за въртене, ако случайно някой го интересува. Сглобява се прилично, отгоре е със меко покритие, сполучлив е, но много тежи. Явно заради конструкцията отвътре. Съответно като се върти е болезнено, защото е тежък. Връщам го.
В последно време почти не пазарувам, сладоледите останаха редовна покупка, но идва друг сезон и те ще отпаднат вече.
Laughing и аз го взех-даммм болезнено е.но минава като спреш въртенето Simple Smile аз май ще го оставя..само се уудих колко е голям Simple Smile А боли мисля от заоблените навътре извивки.Иначе и аз се справям чудесно за мое учудване Laughing

# 703
  • София
Може ли снимка на обръча? Заинтригувахте ме. Simple Smile Сега от тази седмица ли е?

# 704
  • In transit
Аз запалих майка ми по заквасената сметана 12% и сега си я хапва вместо кисело мляко (обикновено си взима Тертер 10%). Днес си я взела намалена на 2.49 лв. А вчера обиколих в няколко магазина на Лидл за Акумулаторен ударен гайковерт на Parkside от брошурата, който брат ми иска, но нямаше. Казаха ми, че още в понеделник е свършил.
Така е, в понеделник преди обяд мм се сети за тези гайковерти, веднага отидохме и взехме последния.

Благодаря, че ми напомнихте за сметаната, че е намалена. Бях забравила, а много я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт