Лидл 186 - есенни трепети

• 228 134
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 165
Подарен
Подарявам купон за 5лв отстъпка при покупка над 50лв. Важи до 20.09.24г, ако някои се интересува да пише на л.с.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:11 от rosicapi

# 166
  • София
Купих новите кремове за лице. Дано се окажат хубави.

Харесва ми консистенцията на крема. Миришат приятно.

# 167
Тези кремове нещо..не бих си ги сложила на лицето, не знам Bowtie

# 168
  • София
Някой дали има отзиви за портативната им шевна машина? Върши ли някаква работа изобщо?

# 169
  • София
Тези кремове нещо..не бих си ги сложила на лицето, не знам Bowtie

И на мен не ми харесва консистенцията.

# 170
Синият крем refreshing е с оценка “среднолоша” 7.8 от 20 в inci (козметичното приложение за оценка на марките).
Има доста алергени и консерванти.
Розовият крем sensitive е с оценка 15.2 от 20. Като съставът е доста по-добър от синия като изключим няколкото лоши консерванта.

И нещо полезно като информация - голяма част от продуктите на Cien светят в зелено, т.е. нямат притеснителни съставки за кожата.
Има обаче и доста червени продукти - доста от сапуните за ръце - течните с помпа са с много лоша оценка под 3 от 20.
Слънцезащитните сме ги коментирали вече. Там е много зле с оценката.
Шампоани за коса има даже с оценка 0 от 20, но не съм сравнявала на нашия пазар дали ги има, защото в приложението се качват баркодове от всички държави.
Мъжката серия Cien Men също е с много лоши червени оценки.
  Оценките не са на база потребителското изживяване, а на база съставките в продукта.
Сега разглеждам някакъв Cien шампоан за обем с провитамин Б5, веган формула - оценка 0.1 от 20.
Пише, че съдържа мравчена киселина и че се проверява от ЕС в момента за канцерогенност.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 12:29 от marinadp

# 171
Долните чаршафи някой видя ли ги на живо? Много ли са изкуствени?
Ужасни са! Особено ако имате котка/куче, ще издържат до първото пране. Аз да питам има ли при вас дамски пижами L? В нашия филиал още в 11ч. (До сп. Жолио Кюри) беше останала само една XS.

# 172
  • Варна
Синият крем refreshing е с оценка “среднолоша” 7.8 от 20 в inci (козметичното приложение за оценка на марките).
Има доста алергени и консерванти.
Розовият крем sensitive е с оценка 15.2 от 20. Като съставът е доста по-добър от синия като изключим няколкото лоши консерванта.

И нещо полезно като информация - голяма част от продуктите на Cien светят в зелено, т.е. нямат притеснителни съставки за кожата.
Има обаче и доста червени продукти - доста от сапуните за ръце - течните с помпа са с много лоша оценка под 3 от 20.
Слънцезащитните сме ги коментирали вече. Там е много зле с оценката.
Шампоани за коса има даже с оценка 0 от 20, но не съм сравнявала на нашия пазар дали ги има, защото в приложението се качват баркодове от всички държави.
Мъжката серия Cien Men също е с много лоши червени оценки.
  Оценките не са на база потребителското изживяване, а на база съставките в продукта.
Сега разглеждам някакъв Cien шампоан за обем с провитамин Б5, веган формула - оценка 0.1 от 20.
Пише, че съдържа мравчена киселина и че се проверява от ЕС в момента за канцерогенност.

А на това приложение доколко може да му се доверяваме? 🤔

# 173
Искам да върна хранителен продукт, в срок е, но отворен. Купих го вчера, днес го отворих - мухлясал. Така ще го приемат, нали? Няма как да знам, че е мухлясал, преди да го отворя.

# 174
Да, ще ти го приемат. Купих червено грозде в петък, отворих го вечерта и видях, че е мухлясъло. Писах им имейл и ми отговориха да им изпратя партидния номер да си направят вътрешна проверка, а гроздето да върна с касова бележка и ще ми възстановят парите. Не го направих, замина в коша, а аз извън града, но предполагам, че няма да имаш и ти проблем.

# 175
  • София
Подарявам (кондензираното мляко е подарен).

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 20:13 от Аня♥♥♥

# 176
  • София
Здравейте!
Тортата , която е от брошурата шоколадовата  хубава ли е, 10 лв. и малко е цената?

# 177
  • Варна
Здравейте!
Тортата , която е от брошурата шоколадовата  хубава ли е, 10 лв. и малко е цената?

Купували сме такава намалена с оранжев етикет, но беше отдавна и нямам ясен спомен. Май става.

# 178
  • Буркина Фасо
то няма какво да се развали в тази торта. малко сладни от подсладителите.
на мен лично  продуктите на Амбелино не ми допадат.

# 179
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт