Лидл 186 - есенни трепети

• 223 774
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да похваля Авокадито от 3.99 лв. / брой - много добро! Скъпо е, но си заслужава цената. Добър клас, може би висок клас Авокадо. И самите плодове са големи.

# 151
  • София
Днес обиколих 3 Лидъла и единствено намерих тези кърпи, но съм доволна поне тях ще имам Simple Smile:

# 152
  • Sofia
Днес обиколих 3 Лидъла и единствено намерих тези кърпи, но съм доволна поне тях ще имам Simple Smile:

Аз пък купих престилката за готвене, която е от същи десен. Ще си я ползвам....

# 153
Здравейте, да попитам в Лидл дали пускат единични пакети горен и долен чаршаф и евентуално имат ли по-малък размер от 150х200 за единично легло?

# 154
Някой да има впечатления от перящата прахосмукачка? Ще се справи ли с диван? С какъв препарат се ползва?
За тапицерии е предвидена. Двойно по-мощна е от прахосмукачката, която имам. След моята дамаската остава леко влажна и й трябват няколко часа да изсъхне, тази може би ще изсмуква много по-добре. Предполагам в описанието ще са писали с какъв препарат се ползва. Към контейнера с чиста вода на моята добавям или течен перилен препарат (когато пера колата), или приложения. Понякога натърквам петна с него, нещо капнало, засъхнала боичка, избърсани мазни детски пръстчета.

Съвет: ако добавяте препарат, изпробвайте на гърба на дивана или на не видно място, от опит Laughing

# 155
Сиропа с вкус на горски теменужки пускан ли е преди? Ако да,някой да каже как е, моля.

# 156
  • shumen
Единични пакети чаршафи не съм виждала в Лидл.
Аз ще видя утре ябълките в Лидл.

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Само горен чаршаф не съм виждала, в комплект са с калъфка. Долни има поотделно, но те са с ластик.  Да единично легло не зная да има по-малки от 150/200. Може би някакви детски комплекти, но не съм сигурна, не съм им заглеждала размерите.

# 158
Здравейте, да попитам в Лидл дали пускат единични пакети горен и долен чаршаф и евентуално имат ли по-малък размер от 150х200 за единично легло?
Този размер е за горния чаршаф - за по-малкия (единичен) размер завивка, двайната е 200х220 или нещо от сорта.
От долните с ластик имат за единично легло, нещо от сорта на 90-110 ми се върти в главата като ширина.

# 159
Подарявам:
Скрит текст:

Купона за кондензирането мляко е подарен.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:06 от Viara T

# 160
Подарявам

Тази седмица имам само 3-4 купона, от които два са избрано. Т.е. няма ги Стандартните купони, което е странно. Винаги са доста Rolling Eyes

# 161
  • Пловдив
Подарявам

Тази седмица имам само 3-4 купона, от които два са избрано. Т.е. няма ги Стандартните купони, което е странно. Винаги са доста Rolling Eyes
При мен са 11 купона Избрано и само 2 стандартни

# 162
  • Варна
Нови кремове за лице

# 163
Подарявам този купон. Подарен.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:54 от Пролетно цвете

# 164
Долните чаршафи някой видя ли ги на живо? Много ли са изкуствени?

Общи условия

Активация на акаунт