Лидл 186 - есенни трепети

• 223 219
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 135
взимала съм от този грах и беше екстра - направо го ядох така без да го варя. миналата година си взех цяло кашонче.

# 136
  • София
От днес до неделя включително на паркинга на магазина на Тодор Каблешков / Луи Айер в София има фермерски пазар :

# 137
взимала съм от този грах и беше екстра - направо го ядох така без да го варя. миналата година си взех цяло кашонче.

И аз така, затова и сега взех, но се разочаровах много. Минали години са го пускали на промо тип 10+2 и тн, тогава съм взимала и наистина с лъжица да го ядеш. Дано просто е кофти партида.

Днес на Тодор Александров за пореден път имах проблеми с касите на самообслужване, а не е като да не ползвам и да не знам какво да правя. Маркирам продукт, оставям го, изписва да съм го оставила. И служителя, който дойде да ми помогне, се изнерви чак, защото и на него същия номер му направи на 2 пъти. Не знам, уж един софтуер, едни уреди, там е наказание да се ползват тези каси.

# 138
Да, и в други магазини касите редовно блокират по същия начин. Питала съм служители, и те не знаят защо се случва.

# 139
  • София
Някой да е виждал тези:

# 140

И аз така, затова и сега взех, но се разочаровах много. Минали години са го пускали на промо тип 10+2 и тн, тогава съм взимала и наистина с лъжица да го ядеш. Дано просто е кофти партида.

Днес на Тодор Александров за пореден път имах проблеми с касите на самообслужване, а не е като да не ползвам и да не знам какво да правя. Маркирам продукт, оставям го, изписва да съм го оставила. И служителя, който дойде да ми помогне, се изнерви чак, защото и на него същия номер му направи на 2 пъти. Не знам, уж един софтуер, едни уреди, там е наказание да се ползват тези каси.

о, много тъпо, дано е само партида.
и мен вчера на сточна така ме изнерви с един лук - не е правилен, та не е правилен артикул

# 141
Да, при нас ги имаше. Специално ги загледах за кухнята, но не ми харесаха като качество.

Някой да е виждал тези:

# 142
  • София
Къде е това при Вас? Simple Smile

# 143
Пликовте за вакуумиране в новата брошура с прахосмукачка ли се ползват?

# 144
Кантарите много блокират на тези каси.

# 145
  • София
От около месец не намирам миди - ядка от редовния замразен асортимент.
Дано не са ги спрели.
При вас забелязали ли сте наличност?

# 146
  • In transit
Няма миди, и пресни няма вече във Варна...от една от фермите, които произвеждат казаха, че в началото на другата година ще има. Лидълските не знам какви са по народност. Но като цяло и пакетите със замразени морски дарове ги няма в асортимента им.

# 147
  • Варна
Някой намира ли сходство между двата парфюма?
Пръснах на ръката Лидлския, вкъщи сравнявах с Ланкомския... хем уж има сходни нотки, хем не точно 🤪

# 148
Толкова бързо изветря този на Лидл, че нямам време да ги сравня Wink

# 149
Някой да има впечатления от перящата прахосмукачка? Ще се справи ли с диван? С какъв препарат се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт