Лидл 186 - есенни трепети

• 223 198
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 120
В нашия филиал има назначен персонал от ученици и студенти само за самообслужващите.
Носят жълти светлоотразителни жилетки с надпис на тях “самообслужване” или нещо такова.

# 121
Кое бяло вино хвалехте, че е хубаво?
Да не е сладко и газирано...
Някой да предложи хубаво вино...

# 122
  • София
Възможно е да не е във всички филиали, но където аз основно пазарувам си има служител на касите на самообслужване. Даже със специални за целта тениски със съответните надписи сякаш са.

Купих зеления пъпеш и буквално ми хареса. Нито е много ароматен, нито много сладък, нито пък сочен. Но много свеж и хрупкав по-скоро. Ще купя пак.

С нетърпение чакам овчето кисело мляко от новата брошура с учудващо ниска цена. От пролетта не съм ял, като гаврошче се облизвах, гледайки брошурата 🙃

Моля, някой ако знае да ми каже дали има в ПА царевично брашно? И дали може да се пържи филе от риба с него 🙂

# 123
  • София
В новата брошура има есенни декорации. Търся от тесните покривки тишлайфъри на есенни листа и от калъфките за възглавници пак с есенни листа. Някой да е виждал?

# 124

Моля, някой ако знае да ми каже дали има в ПА царевично брашно? И дали може да се пържи филе от риба с него 🙂
Миналата седмица имаше. Ползвам го за паниране

# 125
Здравейте. Според вас двете етажерки вляво бели ли са или инокс? На сайта ми се сториха бели, харесаха ми и тръгнах да търся, но в 1 магазин видях инокс. Въпросът е дали има въобще бели или аз съм се подвела🫣

# 126

Миналата седмица имаше. Ползвам го за паниране
Аз онзи ден направих паста от царевично брашно, царевичен грис, малко бира, Вода, бяло брашно и малко бакпулвер , топих филе пангасиус и пържих. Стана супер хрупкава панировка и много вкусно се получи с рибата

# 127
Rebel, кое е отчетен мляко? Пропуснала съм го в брошурата..
Има царевично брашно, при другите брашна стои.
Аз си купих от декорациите светещата гъба (червената).❤

# 128
  • София
Rebel, кое е отчетен мляко? Пропуснала съм го в брошурата..
Има царевично брашно, при другите брашна стои.
Аз си купих от декорациите светещата гъба (червената).❤
Класическото си тяхно РС / Ведраре , което имаха до пролетта :

# 129
  • София
Виждам, че има интерес към купона за йогурт без лактоза. Ако на някой му трябва, да каже. Имам за подаряване.

# 130
О, супер! Ще взема и аз от овчето кисело мляко.😃

# 131
  • Пловдив
Виждам, че има интерес към купона за йогурт без лактоза. Ако на някой му трябва, да каже. Имам за подаряване.
и аз имам излишен.

# 132
Взех уикенда грах в буркан. И друг път съм взимала, но този път мисля, че беше за последен. Над 2 часа го варих, тропаше и люспите останаха твърди.

Роклите днес не бяха уау, както ми изглеждаха в брошурата. Но взех непланирано дънки, те ми харесаха.

# 133
  • shumen
От този грах в буркан и аз не вземам,че веднъж се излъгах и едва го сварих.

# 134
  • Благоевград
Царевичното брашно е хубаво, харесва ми. Смесвам го с бяло и сол, панировка на риба яйце, брашно, яйце, брашно, мушкам във Фрайчо върху хартия за печене, малко мазнина отгоре върху филетата и... олеле майко! Много вкусна панировка, хрупкава, но не мазна.

Общи условия

Активация на акаунт